Jump to content

Bare inguste noi, bune sau NEbune?

cotrusvlad
 Share

Postare recomandată

Vreau sa va intreb, daca cumva a cumparat cineva bare inguste noi, cum se prezinta, stiu ca cele late sunt foarte naspa.

Dar as fi curios de cele inguste daca sunt la fel de necalitative

Spre exemplu: 

http://www.autokarma.ro/piese-auto-produse/vw/golf_ii/bara+protectie/1644/10101/11748/78

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acu cateva zile mi-am luat eu un set de bari din cele de care zici tu

sper ca peste o saptaman sa pot sa ajung sa le montez

revin cu info

Link către comentariu

astept cu interes feedbackul tau

Link către comentariu

Se aseaza relativ ok pe masina dar, la cea cu crom in 6 luni(o iarna) s-a desprins cromul si nici ca mai sta.O sa iti fac o poza.

Modificat de XANu
Link către comentariu

Pe un Passat B5 am avut 3 bare de protectie aftermarket - inclusiv Klokkerholm - si sunt foarte proaste:

- se aliniaza corect pe masina doar din pura intamplare sau noroc (cele destinate masinii tale nu au un aspect pretentios, deci poate ca ai avea noroc).

- se zgarie si se sparg foarte usor... chiar si la busituri usoare se deterioreaza, sau in cel mai bun caz se deplaseaza, ori se rup prinderile.

- tu nu ai ornamente, grile, proiectoare (probabil, vad ca sunt si modele prevazute cu locasuri pt. proiectoare) de fixat pe ea, dar si acelea daca vor pica bine, nu vor ramane fixate multa vreme.

Daca vrei sa o schimbi dintr-un moft, n-are rost sa te complici aiurea.

Daca trebuie sa inlocuiesti o bara trosnita, mai bine cauta la dezmembrari. Cea pt. B5-ul meu a costat 350 Lei acum 3 - 4 ani (impecabila si cu toate bandourile si grilele incluse). Ma gandesc ca pt. a ta n-are cum sa fie mai mult de 200 Lei... mai greu ar fi s-o gasesti efectiv :).

Link către comentariu

Da, nu e la fel de pretentioasa. In dezmembrari o gasesc la pret si mai mic de 200 de lei. Ideea e ca imi trebuie cu crom, ceea ce nu mai gasesti SH/dezmembrari in stare ok. Din an in paste...

Link către comentariu

Klokkerholm are produse de acelasi gen calitatea 1 si calitatea 2.

O alta alternativa la  Klokkerholm ar fi  Van Wezel cu standardul de calitate EQuipart care,spun ei,se potriveste perfect. 

P.S. Eu am luat bari late de la  Klokkerholm ,le-am dat pt ca stateau ,la colturi,prea departate de caroserie. Acum,pe masina, le am pe cele vechi.

Link către comentariu

am uitat sa specific, vreau sa iau noi pt ca nu gasesc originale cu crom!!! 

Link către comentariu

Am avut si eu tot Klokkerholm ingusta cu crom , se aseaza cat de cat pe masina ,pe aripi nu se aseza chiar bine ,  cum a spus si Alex ( xanu ) se dezlipeste cromul , degresat si lipit cu picatura , nu am mai avut probleme ( masina numai este a mea de ceva timp dar a ramas in familie sa zic , nu s-a dezlipit nici acum ) . Pun si cateva  poze sa vezi cum se aseza .

post-2863-0-99948400-1364814672_thumb.jp

post-2863-0-56721900-1364814895_thumb.jp

post-2863-0-08325600-1364814901_thumb.jp

post-2863-0-16091100-1364814908_thumb.jp

Modificat de Stefan
Link către comentariu

Multumesc Stefan. Arata binisor. Acolo la aripi parca sunt "picate" inauntru, poate s-ar putea remedia cumva pe interior, "umflate" cumva. In rest arata chiar fain.

Link către comentariu

Am si eu pe a mea bari aftermarket, nu mai stiu daca Kolkkerholm sau Van Wezel sincer.

Bara spate vine foarte ok, dar s-a desprins dunga cromata si trebuie  s-o lipesc. Bara fata vine aiurea, dar cred ca se poate face numai sa ai chef de munca si timp..

Modificat de ment
Link către comentariu

Bara  fata nu pica bine ... dar,daca vorbim de pretul dat pe ea este mai mult decat perfecta . 

Oare sunt diferente de calitate intre producatorii after market?

Link către comentariu

Difera de la producator la producator. Partile acelea de la bara de fata unde vin pe aripi, se pot face. Eu unul cred ca voi lua aftermarket.

Link către comentariu

• 3 months later...

Si eu caut sa comand, la autokarma nu sunt pe stoc. Stiti cumva alt magazin?

Link către comentariu

incearca pe unix.ro :)

Link către comentariu

scuze dar am uitat sa mai scriu de barile mele:

am cumparat bara fata si bara spate inguste de pe  www.onauto.ro

eu le-am texturat sa fie ca bandourile si am vopsit bandourile rosii

sunt foarte ok plus ca au si armaturile si suportii care intra pe lonjeroane.

numai de bine

Link către comentariu

iosif mi-ai dat idei dar deocamdata vad la ei pe site ca au doar cea de pe spate cu dunga crom. voi da un telefon la ei azi. Mersi de link :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!