Jump to content

My Volkswagen UP!

L3x

Postare recomandată

Multumesc! Da, este cam aceeasi masina ca si skoda citigo, exteriorul este putin diferit(sunt subiectiva, insa nu imi place cum arata citigo din fata de nicio culoare)... Am stat ceva sa ma gandesc pe care sa o aleg, dar intreband prin diferite parti, mi s-a spus ca desi este teoretic aceeasi masina,cu o diferenta de pret(care nu este mare), practic sunt diferente la materiale si calitate. Daca m-au mintit sau nu, nu am cum sa dovedesc.

Modificat de L3x
Link către comentariu

ce sa zic.. stii si tu ..in ziua de azi. pe mine m-au prostit sau nu ....cu masina ca ajunge comanda in 6 luni ... si era  una precomandata si mai durau doar 2 luni pana ajungea(ceea ce am si luat) care se potrivea cam cu ce voiam eu ... daca au zis pe bune sau nu ... habar nu am.. tinand cont ca eu am cumparat din a2a serie livrata in romania (de model jetta) ... ciudat... totusi... stiam ca diferenta era mai mare intre city go si up... (parca si la seat au scos acelasi lucru), iar sincer la city go imi pare mai calitativ la materiale decat la vw up... dar se poate sa mi se para.. ce sa zic. nu le'am studiat foarte din aproape. pentru tine mai ales ca fata este o alegere foarte buna ! si eu cat am zis cu cel vw ! calitate & seriozitate .. bla bla bla... tot felul de probleme . mi'au schimbat pana si discul de ambreiaj in garantie. la mine nu era inca chestia cu 4 ani.. pacat ...  ca observ ca merita  :winter:  :D

Link către comentariu

Sa te poarte sanatoasa,frumoasa masina si jantele care le cumperi sa fie cu mai putin de 10 spitze :D

Link către comentariu

Frumoasa masina! Are cineva din cartier de la mine una si mereu cand trec pe langa ea o admir, e modelul in 2 usi. Arata foarte bine. Si eu cred ca arata mai bine ca citigo. Multi km fara incidente si probleme tehnice. Felicitari pentru achizitie.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa si sa-ti aduca multe plimbari, peisaje, zambete :)

Imi place foarte mult volanul. Daca nu gresesc, aduce sau chiar este ca cel de pe GTI 7, doar ca nu este imbracat in piele. Dar asta se poate rezolva daca chiar iti doresti cu o suma relativ mica, 150lei.

Link către comentariu

La alte variante de echipare era volanul imbracat in piele... Mmmm, ce bine arata :icon_cool:

Link către comentariu

La un buget de 10.000 E, cumde nu ai mers pe ceva second gen Golf ?

Link către comentariu

Pentru ca nu are nevoie de spatiul unui Golf si un Up! consuma mai putin, arata mai fresh si e mult mai usor de condus, parcat prin oras...?

Link către comentariu
Master_Blaster

Tare masinuta, si super in oras. Eu nu i-as pune jante mai mari de aliaj, astea sunt cele mai practice (mai ales la intalnirea cu brodurile din oras) si chiar arata bine cu capacele alea. 

Link către comentariu

La un buget de 10.000 E, cumde nu ai mers pe ceva second gen Golf ?

Daca nu se supara colega!

Simplu, pentru oras este de 10x mai buna! Si este noua!

Link către comentariu

Bun, initial, cautasem la mana a2a Golf V sau Mini Cooper, insa avand in vedere ca nu au fost banii mei stransi de mine, am avut si o oarecare conditie sa imi iau una noua... Si m-am conformat. Si acum chiar sunt multumita de alegerea mea. Rave si czsilviu au argumentat in locul meu foarte bine!

Link către comentariu

Ma pregateam si eu sa raspund, dar nu stiam cum sa "clarific". Multumesc de ajutor!:)) Pana la urma e un forum despre masini, cate fete sa fie interesate?

Link către comentariu
Avem cateva care stiu ce vorbesc ;)

Monica :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

GPS-ul este cel de deasupra scrumierei? este detasabil?

poti sa faci o poza mai de aproape?

Link către comentariu

Buna - sa te bucuri de masinuta, Cand am fost sa comand Golful, viitoare mea sotie s-a indragostit de un Up! din Showroom iar eu am ramas uimit de 2 lucruri - spatiul interior raportat la dimensiunile exterioare si portbagajul in care poti pune mai mult de doua pungi de haine de la shopping. Este adanc portbagajul si chiar se poate utiliza. 

Sper sa pot sa iau si eu un Up ca a doua masina la anul. Mi se pare ideala pt oras si foarte chic pt clasa ei. Presupun ca nici nu te omoara consumul :) ? 

la cat mai multi km - ai facut o alegere inteligenta sa mergi pe masina noua.

Modificat de Cosmin D.
Link către comentariu

Da, consumul este foarte bun in oras. Sa zic, pentru drum acasa- facultate si alte cateva la cumparaturi sau prin oras, un plin este mai mult decat suficient pe luna... (in conditiile in care masinuta are rezervor de 35 de litri).Portbagajul este chiar incapator, incap 2 trolere mari plus cateva plase pe langa, ceea  ce mie mi se pare mai mult decat suficient.Multumesc frumos pentru urari si mult noroc in cumpararea Up-ului.

GPS-ul este cel de deasupra scrumierei? este detasabil?

poti sa faci o poza mai de aproape?

20130330115058.jpg

Da sistemul este detasabil.

Modificat de L3x
Link către comentariu
  • 1 year later...
bogmotorsport

Ce se mai aude cu masinuta? Cum se prezinta dupa 1 an si ceva de utilizare, ceva probleme aparute pe parcurs? Consumul masinii este cel dat de producator? Intreb pentru ca foarte multi au laudat motorul asta, mai ales la capitolul consum. Cati km ai in prezent? Poti scrie cateva impresii despre masina in general tinand cont ca a trecut "euforia de masina noua"? :D  Multumesc.

Sa o folosesti sanatoasa in continuare...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!