Jump to content

My Volkswagen UP!

L3x

Postare recomandată

Buna tuturor! A venit vremea sa imi prezint si eu noua mea "mandrie".

Este vorba de un Volkswagen Up! . Avand in vedere ca buzunarul nu mi-a permis sa imi achizitionez o masina mai scumpa de 10.000 euro, am ales dupa multe cautari pe google, filmulete pe youtube si desigur dupa un test drive, aceasta micuta masina.

Ca si varianta de echipare am ales move up!( fiind a doua varianta de echipare) care avea in plus fata de prima varianta de echipare, Ac manual, geamuri electrice fata, 2 airbaguri frontale, 2 laterale, si cortina,si posibilitatea de a alege mai multe pachete, mai multe tapiterii si mai multe culori pt bord.

Adaugand 2 pachete:  1. maps&more, care este de fapt un gps mai "destept" care te invata cum sa conduci mai "eco"

- are cititor de carduri,

- functie bluetooth pt. telefon,

- si posibilitate de operare a sistemului audio.

2.Pachetul asistenta sofer care include:

- functie City de franare de urgenta, pana in 40 km/h daca masina simte un obstacol in fata si niciun fel de reactie din partea ta, opreste.( inca nu am avut curajul sa o incerc)

- posibilitate de dezactivare a airbagului pasagerului

- ESP,ASR,EBV,EDTC

Masina este in 4 usi, varianta in 2 usi mi-a displacut total, usile din fata fiind enorme, incomode,

Motor de 1.0 benzina, 60 cp.

"Vor urma", niste anvelope mai mari(acum sunt R14) si jante, si folie pe luneta si geamurile din spate.

Sper sa va placa, eu una sunt innebunita dupa ea, si orice intrebare aveti va raspund cu placere.post-118939-0-40509300-1364393299_thumb.post-118939-0-76088900-1364393366_thumb.post-118939-0-79411400-1364393383_thumb.post-118939-0-71705400-1364393396_thumb.post-118939-0-84804200-1364393408_thumb.post-118939-0-46217500-1364393416_thumb.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa!

Nu mai vazusem varianta in 4 usi pana acum, arata chiar bine. Imi place forma scaunelor.

Pare destul de spatioasa in fata, in spate cum e?

Link către comentariu

Masina perfecta pentru o femeie. Sa o stapanesti sanatoasa.

Imi plac scaunele fata, covorasele (cu floricele) si brelocul cu UP :)

Link către comentariu

Felicitari si cati mai multi km fara incidente!
Se pare ca a fost de folos topicul deschis de Bwwlan si ti-ai facut ,,curaj,, in a prezenta masinuta!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa!

Nu mai vazusem varianta in 4 usi pana acum, arata chiar bine. Imi place forma scaunelor.

Pare destul de spatioasa in fata, in spate cum e?

Multumesc frumos! In spate daca ai scaunele din fata la jumtatea sinei, este loc destul . Insa daca dai la maxim in spate scaunul, nu prea e loc deloc :lol: .

Congrats pentru masina, e frumusica asa, cu alb  :icon_thumleft: S-o conduci sanatoasa.

Nu erau sau n-ai vrut tu scaune incalzite?

Multumesc mult! Pentru scaune incalzite mai trebuia sa iau un pachet, si nu ma incadram in cheltuieli, avand in vedere ca m-au cam omorat asigurarile.

Link către comentariu

Felicitari, imi place tendinta spre masini mici, eco, practive. Sa o stapanesti sanatoasa si sa te poarte multi kilometri fara incidente neplacute! :)

Link către comentariu

Felicitari si cati mai multi km fara incidente!

Se pare ca a fost de folos topicul deschis de Bwwlan si ti-ai facut ,,curaj,, in a prezenta masinuta!

Da chiar a fost de folos. O am de cateva zile, insa abia azi am apucat sa fac niste poze decente ca sa o prezint.

Link către comentariu

Mie un singur lucru mi se pare putin cam ciudatel la masina asta: usile. Daca e in 3 usi, portierele-s hiuuuuuuuuuuuugi; daca-i in 5 usi, alea din fata mai is cum mai is, insa cele spate sunt atat de mici, incat mi s-a parut practic imposibil sa te poti sui in spate. Era, evident, doar iluzie optica.

On-topic: presurile alea cu floricele is extrem de girly :D si avand in vedere persoana careia ii apartine masina, merg. Altfel, erau :na:

LE: pozele poti sa le faci linistita ceva mai mari, altfel ne cam chioram la ele. Io tot n-am inteles, ca vorbeai de buget: e masina de lucru, sau atata ai primit de la cineva ca sa-ti cumperi masina? Nu c-ar fi relevant, da' mno...

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Da, tot sunt mici usile din spate, dar macar alea din fata sunt ceva mai normale decat varianta in 3 usi, pe ideea asta am mers... Ma gandeam eu ca o sa-mi zica cineva ceva de covorase. Sunt temporare oricum pana cand voi strange bani sa mi le iau pe cele originale, care sunt in jur de 370 lei toate. Am primit banii de la cineva pentru masina, mai ca trebuia sa ii fac si un buget de cheltuieli, ca sa ma incadrez :dry:  cu tot cu asigurari si taxe.

Ah, si avand in vedere ca masina are 3m jumatate lungime, usile sunt acceptabile.

Modificat de L3x
Link către comentariu

Felicitari, super alegere!

Am avut si eu modelul mai vechi, Lupo, e minunata pentru oras.

Link către comentariu

@Bwwlan Ce intrebare penibila ai pus, incredibil.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Link către comentariu

Frumoasa,sa o stapanesti sanatos/sanatoasa jucaria! O sa vezi in privinta locurilor de parcare ca nu o sa iti mai faci probleme   :D

Modificat de nickelby
Link către comentariu

@Celeronu: eh, asta e, ca sa faci, unii dintre noi suntem penibili prin intrebarile pe care le punem, altii prin comentariile pe care le facem.

Sent from my RCD510 using FingerTM

Link către comentariu

Multumesc! Da am observat ca nu am nicio problema la parcari,.. Cu cealalta masina, fugeam de parcarea laterala, dar acum, sunt uimita si eu cum de imi ies din prima.

Link către comentariu

frumoase scaunele din  fata.cand te uiti din spate zici ca sunt Recaro. :Driver:

Link către comentariu

@Bwwlan Nu am spus ca esti penibil, doar ai pus o intrebare stupida.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Link către comentariu

Frumusica foc masinuta,sa o conduci cu placere si fara evenimente.Sunt curios la ce model de jante te-ai gandit ?

Link către comentariu

Multumesc frumos! Sincer nu m-am gandit inca, si nici nu pot spune ca ma pricep, sa zic ca mi le-as dori negre, in jur de 10 spite sau mai multe.. Sper ca am zis bine :10[1]:

Modificat de L3x
Link către comentariu

Deocamdata la cum ninge la ora actuala la noi in craiova :)))....mai pastrezi rotile de iarna cu capace o perioada!

Modificat de nickelby
Link către comentariu

Da, oricum nu ma grabesc sa le schimb, acum am cauciucurile de vara pe ea, dar nici ca le schimb. :D

Link către comentariu

super masinuta ! chiar foarte dragutza. :soare:  scaunele au o forma foarte tare ! banuiesc ca e aceeasi treaba cu city go !? multi km fara probleme. si spor la retrofituri ! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!