Jump to content

Toffee Brown Jetta 6 (Chocolatte)

Wiki

Postare recomandată

CGI = computer generated image(s); colegii glumeau spunand ca "e facut in sony vegas (pe calculator)" staging-ul :).

Link către comentariu
  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Wiki

177

• The_Ego

34

• cristi511

28

• Hayate

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

Noutati in paradis ! new toys new noise !  si desigur alte batai de cap.. se pot coda aceste lampi cu led oem pe jetta ?  nu gasesc la byte 18 ... 

bid0.jpg
r6tb.jpg
lyhj.jpg
96yg.jpg
jwr6.jpg
ipkk.jpg
j4pr.jpg
Link către comentariu

asa citisem ceva, pe un forum la americani. voi incerca atunci. in mod normal ar trebui sa mearga ... dar nu prea stiu cum ... daca vei avea timp, sa te uiti si la tine Dan sa vezi daca ai ceva pe acolo. eu n'am gasit sa codez nici led.urile la numar. o fi interfata mai veche ? 

cu interfata originala n'am sanse mai mari ?

Link către comentariu

Nu te mai lua dupa americani...ai dat 500euro pe stopuri; nu mai dai 25euro pe o codare la reprezentanta?

Vad ca ai valoarea 8C Jetta 162...

Modificat de Hayate
Link către comentariu

asta am observat si eu ... sper sa mearga rezolvata. mai astept pana o bag la vopsit, si atunci mi-o codeaza

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Singura diferenta e acel reflector portocaliu? Esti sigur ca nu difera si acel "beam pattern"? Din cate imi amintesc, la americani nu exista diferenta aceea de distanta iluminata intre farul din stanga si cel din dreapta.

Link către comentariu

Din cate am inteles nu difera , singura diferenta ar fi ca acel reflector este portocaliu si are un bec in el !

Link către comentariu

are idee cineva unde as gasi si eu prelungitoare pentru cablurile fakra gsm(bluetooth) si gps(navi) ? ma exact cablurile din unitate si pana la plafon la antena oem ? multumesc

si ce lungime au cablurile pe original ?

Link către comentariu

nu stiu exact ce sa zic! ma mai gadesc la faptul ca, la o oarecare problema mai tarziu, voi gasi in dezmembrari faruri europa, iar cele americane mai greu, totusi nu arata chiar asa fain, am o poza cam cum va arata masina mea, doar ca jantele vor fi goal 17"

160149d.jpg

Link către comentariu

ai arcuri / suspensie? daca nu, nu va prea semana cu cea din poza.

cat despre gandirea pragmatica, renunta la ea; ia farurile de US!

Link către comentariu

Cand/daca o sa fie nevoie sa le schimbi, in dezmembrari gasesti tot perechi si le schimbi pe amandoua, pana atunci te bucuri de exclusivitate!

Link către comentariu

ai arcuri / suspensie? daca nu, nu va prea semana cu cea din poza.

cat despre gandirea pragmatica, renunta la ea; ia farurile de US!

se va apropia ! fii sigur, si vor urma si arcurile sport, doar ca nu se pot toate deodata ! mai am in plan si un set de oglinzi rabatabile si lumina sub ele. usor usor :D, totusi ma gandesc cum sa fac sa-mi protejez masina ! cu ce fel de folie, si nici sa nu ma coste prea scump ... ca deja ajung departe :D daca trag linie

Cand/daca o sa fie nevoie sa le schimbi, in dezmembrari gasesti tot perechi si le schimbi pe amandoua, pana atunci te bucuri de exclusivitate!

in ca ceva fain la ele, ca au si bec in reflectorul ala portocaliu :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am si eu o intrebare la ce mai cunoscatori ! ma gandeam la un set de arcuri sport ! mentionez ca am suspensia higlhine normala pe masina din semnatura. ma intereseaza sa cobor maisna cu vreo 30 mm, oem , eibach sau h & r ?  ce recomandati ? dupa ce ar trebui sa caut? dupa masa de pe puntea fata, spate ? sunt ok cu amortizoare stock ? ca si preturi ... calitate ? ce propuneti ? am nevoie de bracaj dupa ?

Link către comentariu

Mergi cu incredere pe eibach..plus ca din cate stiu se comanda pe model/motorizare.

Link către comentariu

Arcurile eibach/ h&r sunt facute sa lucreze cu amortizoarele stock. rog vreun alt coleg sa ma corecteze daca gresesc.

Dar in mod normal nu ar trebui sa fie probleme. Spre ex, arcurile mele de sportline sunt acum pe o skoda cu suspensie normala si tipul nu are/ nu reclama absolut nici o problema.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!