Jump to content

Toffee Brown Jetta 6 (Chocolatte)

Wiki

Postare recomandată

A, am inteles! Credeam ca vrei sa-l dai jos pentru a monta microfonul de bluetooth sau altceva ca nu avea rost...

Link către comentariu
  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Wiki

177

• The_Ego

34

• cristi511

28

• Hayate

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

un numar piesa buton ESP jetta (cu colturi drepte ambele) , nu unul rotund si unul drept. modelul de buton de pe jetta GLI . si butonul de TPMS. multumesc 

Link către comentariu

da.. nu il gaseam pe cel cu margini drepte ! astea pe bold oricum sunt china ! 

app m-am uitat pe net si am vazut ca proiectoarele de GLI sunt aceeasi piesa cu proiectoarele de GTD !! ? zic bine ? eu asa mai vazut si din ce am cautat asta imi indica ! 

Link către comentariu

pe bune? scrie mare acolo:

Country of Origin: Czech.Republic

it is Genuine VW parts, not the made in china versions sold elsewhere.

Link către comentariu

ok ! sa speram ca este asa .nu am citit asta . am vazut multe chinezarii pe bold, de asta am ramas cu aceasta impresie.

app ceva pareri cu referire la proiectoarele GLI ?

Link către comentariu

Daca voi merge pe Gli , nu se poate comanda bara de sagitar, doar cea de mexico varianta americana. Voi schimba grilele si proiectoarele o sa caut ceva prin dezmembrari

Dar ceea ce sper cel mai tare este ca bara de gli sa aibe semnele pentru senzorii pe spatele ei. Totusi ma gandesc ca bucata de sus are aceeasi matrita si bucata cu grilele este modificata ...

Link către comentariu

Daca vrei PLA 1.5, iti cumperi 2 mufe pentru senzori fata PLA si modifici cablajul original de pe fata. 4H0 973 703 A este codul pentru mufa.

post-104992-0-18967400-1392392024_thumb.

Cele 3 cablaje puse de tine sunt pentru bara spate.

Link către comentariu

deci montam PLA 1.5? :D La tine e mult mai simplu ca la mine ca ai deja park pilot, doar inca doi senzori pe fata , unitatea si cablajul modificat cu doua mufe in plus pe fata+codarea. Eu am treaba serioasa , 10 senzori de montat si dezmembrat masina :lol:

Link către comentariu

Stai sa vezi ce te asteapta cand o fi sa scoti unitatea de senzori de la locul ei si sa pui firele si sa obagi la loc.

Link către comentariu

Pe cine? Pe Hayate? La el am demontat de 2 ori unitatea de senzori....

de ce ati demontat de 2 ori unitatea ? 

Am gasit pe ebay senzori pentru pla la 10 € bucata ! 

unitate cu terminatie P nu gasesc . pe car systems parca este la 50 € , 

iar cablajul cum ar trebui sa-l modific ? ceva sfaturi se poate sa-mi oferiti daca nu sunt prea confidentiale :D (nu inteleg foarte bine schema ... sa inteleg ca schema este pentru 4 senzori, sper sa ma descurc cand ma voi apuca de desfacut :D

Modificat de Wiki
Link către comentariu

@ al bundy : ce difera 1.5 fata de 2.0 ??

Gata mi.am terminat de montat bluetoothul !!

Exceptand faptul ca am inghetat putin in garaj si ca mi.a cam intepenit spatele toata treba a durat 4h( tinand cont ca m.am descurcat singur) ca la carte prins cu banda coliere si ce mai trebuia. Cam la fix cablurile de la polonezi ! Si mufa cam inghesuie Rns.ul . Sa vedem ce mai urmeaza ... ma gandesc la o camera spate . Am gasit la 100$ china dar nu stiu daca sa iau sau sa iau din germania ceva ...

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Nu exista...camerele care se pun pe jetta sunt facute in mexico...iar alea de se vand prin europa sunt made in  cehia...daca ai sti tu cate module care sunt pe masini si pe care scrie made in germany au electronica facuta in china.

PLA 1.5 stie doar parcare laterala, are nevoie de un spatiu egal cu lungimea masinii + 1.5 m

PLA 2.0 stie si parcare perpendiculara, parcheaza lateral intr-un spatiu egal cu lungimea masinii + 0.8 m si o si poate scoate din parcare dintr-un spatiu egal cu lungimea masinii+ 0.5m

Dar parca ziceai ca nu ai probleme cu parcarea, o stapanesti perfect. Sau ti-e lene sa invarti de volan? :D

Modificat de Hayate
Link către comentariu

Sincer retrofitul asta l.as pune doar la vrajeala asa ! :d , chiar n.am proble e cu parcarea :d

Si pentru pla 2.0 ai nevoie si de senzori pentru spate ? Cat ar costa un modul 2.0 ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

un fel de golf 7 GTI ! au facut si la GLI editia 30 prelungirea liniei rosii in faruri ! m-ar bate gandul sa comand grila GLI, dar nu stiu daca are rost sa o iau cu dunga rosie, tinand cont ca nu am farurile :D

Link către comentariu

Staging-ul nu e CGI, dar probabil merge doar la modelele mai recente, cu schimbatorul si climatronic noi.

Link către comentariu

@the_ego : da , este vorba de un cluster 2014 , asta e motivul pentru care merge !

Iar la CGI la ce te referi ? Stiu ca era faza cu cylinder block la vw ... nu stiu exact

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!