Jump to content

Toffee Brown Jetta 6 (Chocolatte)

Wiki

Postare recomandată

Le.am gasit pe china dar nu ma incanta atat de tare. Daca ar fi mai degraba as merge pe oem de la dezmembrari anul viitor. Gasesc la un pret bun. Momentan nu stiu ce sa fac cu acest retrofit fata. Imi trebuie :

Grile proiwctoare

Proiectoare

maturator pietre

grila inferioara cu crom

buza scut... sa vad cum si ce fel fac sa le procur

Link către comentariu
  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Wiki

177

• The_Ego

34

• cristi511

28

• Hayate

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

park assist nu te bate un gand? Light assist stiu ca vrei....asteptam sa apara oglinzi la vanzare ca sunt piese rare astea

Link către comentariu

@ffocus : deja e mult prea low. Mai ales cu zapada de pana acum. Gli este la aceeasi inaltime. Asta ar mai fi avantajul. Iar la lip spoiler m.am gandit, doar ca mi.e frica sa nu fie prea jos.pentru ca este o masina de daily driving !

@micuzzu : da si cu park assistul. Daca ar fi as monta suportii in prima faza vopsiti si apoi restul kitului. Stau cam prost cu partea financiara momentan.

Astept bluetoothul tocmai ce l-am comandat

Link către comentariu

qqcs.jpg

dupa cum am zis, mi-a ajuns comanda ! dar am vreo 4 nebuloase ! am inconjurat in poze, daca este cineva cunoscator si amabil sa ma lamureasca ! la antena gsm ma interesa unde as putea sa o montez ? pe original bag de seama ca acel cablu pleca catre antena de pe plafon ?!

vlqo.jpgzr8j.jpg

are cineva idee se poate adapta pe jetta cu buton deschidere usi din usa pasager ? exista pe calculatorul usii functia ? sau trebuie tras cablu in centrala sau prin alte parti ? 

p3bf.jpg

p.s. imi cer scuze pentru neatentie. am montat pozele pe dos ! si inca o data scuze pentru rezolutia prea mare a pozelor si usoara neclaritate ! 

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Pentru ce-ti trebuie buton pe usa pasagerului?

La voi, daca tragi de doua ori de maner nu se deblocheaza usa?

Link către comentariu

Nu ca asta nu e skoda :)) . Ca sa deblochez usile afara. Inauntru nu se blocheaza niciodata

Link către comentariu

Deci n.am inteles nimic . daca vrei comenzi vocale bagi la a sau b si daca nu vrei bagi in d? ce face a si b ? ca c si d vad ce pleaca spre microfon ??! ce face nr 4 din.poza mea ? eu o.mufa.micro usb cred in modul?

Link către comentariu

Am gasit un interior pentru jetta mea de piele sau vinil nu stiu exact ce este , si am impresia ca este interior ptr jetta america ! Ceea ce ma nelamureste este culoarea ! Este sau nu este latte macchiato ! Mi s.a dat un cod de bare si inca un nr piesa dar nu stiu daca apare cod culoare sau altceva . Daca ma poate ajuta cineva ?!

5C0880247

http://imageshack.com/a/img823/2844/htkt.jpg

http://imageshack.com/a/img823/1736/1fe4.jpg

http://imageshack.com/a/img513/442/oyer.jpg

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Nu merita, ai face trecerea de la scaune sport la scaune comfort.

Apoi, daca sunt de SUA e leatherete, adica vinilin.

In locul tau, as imbraca scaunele sport pe care le ai din fabrica in piele, acolo unde acum este tapiterie din stofa...sau as masura sa vad daca scaunele sport de pe CC incap pe Jetta si m-as orienta spre ele. Gasesti pe ebay.de interioare de CC la 700-1000euro, unele din ele arata foarte bine, full electrice, ventilate, masaj.

Link către comentariu

da si eu cred ca sunt vinil, insa nu asta era marea problema. oricum nu stiu daca sunt chiar cele comfort, ca par sa aibe si marginile alea. le'am gasit la un pret bun pe astea ! pe mine ma interesa culoarea daca era la fel sau nu ... pentru a sti daca se potrivesc cu torpedoul si restul plasticelor 

Link către comentariu

Din pacate, dupa codul ala nu am gasit nimic in etka ...

Sfatul meu e sa faci altceva cu banii :) , nu vei simti nicio diferenta intre scaunele tale si astea, poate doar faptul ca vei avea sub blugi vinilin in loc de stofa :winter:

Cum a decurs instalarea BT?

Modificat de Hayate
Link către comentariu

inca nu l'am instalat ! a fost cam frigut si garajul ocupat, urmeaza in weekend cel tarziu sa fac montajul. totusi ma gandesc la o antena oem GSM/GPS/RADIO . am gasit antena dar se pare ca ma costa mai mult cablurile :)) haha 

Link către comentariu

Si nici nu are rost sa te complici cu montajul: dat jos plafonul, trase fire...nu merita...e foarte ok si antena cu care a venit BT

Link către comentariu

@marius : ai pm 

@dan : plafonul oricum o sa trebuiasca dat jos, asa ca nu va fi complicat. sa gasesc si set de cablu gsm si gps 

Link către comentariu

pentru vopsit ! am deasupra un punct cat amprenta degetului mare . s-a crapat vopseaua de la gainat  si in alta parte o pietricica

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!