Jump to content

Toffee Brown Jetta 6 (Chocolatte)

Wiki

Postare recomandată

Gauri de senzori se dau in 5 minute si spalatoarele de faruri oricum sunt cvas-inutile, poti sa renunti la ele fara griji. Pentru cum arata bara de GLI, eu zic ca merita! :)

Link către comentariu
  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Wiki

177

• The_Ego

34

• cristi511

28

• Hayate

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da... nu stiu ce sa zic. Bara sigur o voi schimba si grila centrala, dar o sa ma decid exact pana in primavara. Sa vad la ce cheltuieli ma ajung proiectoarele cu grila inferioare grile proiectoare lip spoiler si bucata scut si ma decid... sunt cam in dubii. Ca nici in germania nu se gasesc piese mai ieftine, ca e un model exclusiv america

Link către comentariu

intentionez astazi achizitionare unui sistem bluetooth premium. intrebarea mea este: merita achizitionarea ultimului modul cu wi-fi, sau este suficient cel premium normal. unde as gasi cel mai bun pret ? intentionez sa cumpar tot kitul. multumesc

Link către comentariu

Nu stiu ce telefon ai tu, dar eu pot sa creez un hot-spot wi-fi de pe iPhone. Si avand in vedere ca modulul se va folosi tot de conexiunea net a telefonului nu vad motivul pentru care as da bani in plus pe optiunea asta, sincer sa fiu...

Sa-mi dai un semn daca te hotarasti sa treci la bara de GLI, poate o sa fiu eu interesat de instalatia de spalare a farurilor...

Link către comentariu

spalatoarele de faruri oricum sunt cvas-inutile, poti sa renunti la ele fara griji.

Sa-mi dai un semn daca te hotarasti sa treci la bara de GLI, poate o sa fiu eu interesat de instalatia de spalare a farurilor...

Ce faci, bre cu ele?

Wiki, ia un 7P6.

Link către comentariu

Deci am gasit un video din china sagitar gli si vad ca exista bara gli cu senzori de parcare din fabrica ! La secunda 0:25 , eu asa zic !

http://www.carnewschina.com/2013/04/01/volkswagen-sagitar-gli-arrives-at-the-dealer-in-china/

Acum sa vad ce cod are bara respectiva, caci daca exista ar trebui sa dau de ea cumva

Link către comentariu

multumesc dane ! crezi ca mai gasesti si la restul de piese pentru kitul acesta , codurile de china ?

Link către comentariu

crezi ca poti face un printscreen la poza cu bara pentru cand ma duc la service sa ma duc sa intrb la ei. exista vreun criteriu cu asia sau ceva de genu asta ?

Link către comentariu

nu te ajuta cu nimic. ai codurile, te duci cu ele...posibil sa nu poata sa-ti aduca piese pentru piata chineza...

Link către comentariu

nu-mi strica sperantele, sa vad ce si cum, eu sper, dar daca nu se pot aduce cele din china nu se pot aduce nici cele din america, iar cand am intrebat de grila sau praguri mi s-a spus ca se aduc fara probleme, deci nu stiu ce sa zic, voi vedea ce si cum :D

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Pff.. astea de asia nu se pot comanda la porsche :( nu le apare codul in sistem. Doar ce este pentru america. Un proiector costa 384 lei, deci la celelalte firme ar trebui sa fie ceva mai ieftin.

Link către comentariu

Nu este o problema daca iei bara fara gauri pt senzori.

Cred ca pe interior sunt deja marcaje unde sa dai gaurile.

Link către comentariu

asta nu stiu cu exactitate ! bara care este pe Sagitar, China avea si gauri senzori si spalatoare faruri ! ar fi fost perfecta. dar si cu retrofitul asta ma costa foarte mult. Numai n proiector ma costa 400 lei x 2, grila inferioara 450 sau 500 lei , suporti proiectoare si alea vreo 100 lei , bucata de scut si buza aia de la bara mai sunt si alea vreo 400 lei , deja ma ridic la 1600 > 1800 lei. Pe toate trebuie sa le cumpar noi !  Am gasit ceva chinezarie (replica) de la grilele astea si proiectoare, ma costa undeva la 200 $ dar nu sunt oem  ... si transportul nu stiu cat mai poate costa 

Link către comentariu

Nu se potrivesc cele de Golf GTI?

Prin dezmembrari poti gasi proiectoare cu suporti, grila inferioara.

Link către comentariu

daaaaa ! asta am sperat si eu ! si ce sa vezi .. nu se potrivesc :(( .. care dezmembrari ? in america ? mai mult e transportul decat piesele ! GLI doar pentru america se produc, deci nu am nici o sansa cu dezmembrarile :(

Link către comentariu

Ziceam pt dezmembrari de GTI. In cazul in care piesele sunt specifice pt GLI atunci mai bine te gandesti la altceva :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Daa.. era bine daca gaseam. Nu stiu cat merita.si sa.ma pun sa cumpar china si sa nu se potriveasca etc. Mai degraba mi.as pune o buza din aia pentru europa si Pragurile vreau sa le cumpar sigur cele de Gli. Momentan astept bluetoothul si cred ca voi face upgrade si la asistenta de parcare laterala. Cred ca voi pune modulul meu la vanzare

OEM fan !

Link către comentariu

Cat de bine arata farurile din poza, seamana cu cele de Audi A8. Daca le gasesti la un pret competitiv, merita sa le iei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!