Jump to content

Toffee Brown Jetta 6 (Chocolatte)

Wiki

Postare recomandată

Nu sincer nu mi.am mai luat ! M.am axat pe altceva ! Mi.am luat rns momentan

Link către comentariu
  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Wiki

177

• The_Ego

34

• cristi511

28

• Hayate

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

stie sa'mi zica si mie cineva ce cod are aceasta piesa ? este o "clema" care tine prinsa mufa de la cablul care duce la capota (detecteaza daca e inchisa sau deschisa ) pls cineva ...   :scratch: ...  :study:

a0b9.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 1 month later...

salutare baieti ! am ceva vreme de cand nu am mai postat nimic. as avea si eu o intrebare sau ceva pareri si sfaturi. la masina mi s'a terminat garantia iar placutele de frana pe fata sunt cam pe duca. la service vw placutele fata costa 440 , la un alt magazin de piese costa 260 , totusi de ce diferenta asta asa mare ? se poate sa fie ceva contrafacute cele de la magazinul de piese ? si ma mai gandeam la o varianta .. sa merg pe brembo . pareri ceva ? multumesc 

Link către comentariu

nu stiu cat de stralucite sunt placutele facute de brembo...eu am discuri brembo si placute ferodo premier...pe forum aicea sunt laudate placutele de la Ate.

Link către comentariu

eu sunt foarte multumit de cele de la ferodo premier...doar ca au un scartait foarte finut la franare(poate fi deranjant sau nu pentru unii).

Link către comentariu
  • 1 month later...

stie cineva ce soclu de bec exista pe proiectoare ? as dori sa'mi  cumpar bec tip led cu lupa, lumina alba(oem), nu lumina rece. ce tip soclu are si exista posibilitatea de a nu imi da eroare pe proiectoare ? cati w si ce intensitate are lumina pe halogen , cati lumeni ?

Modificat de bosseby
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

sa stii ca m-am inselat si a disparut ce vazusem eu, daca mai aflu ceva postez, caci momentan m-am cam razgandi in acest retrofit.

Link către comentariu

am luat deja oem ! 275 lei ptr fata exact, aceleasi care le am pe masina, ate oem , made in uk , fata de 405 lei aceeasi treaba in reprezentanta

Link către comentariu

masinuta mea a implint 2 ani de acum ! ar trebui schimbat lichidul de racire sau lichidul de frana ? ce recomandati produse lichide preturi ? cantitate ?

Link către comentariu
micuzzu_marius

lichidul de frana prima data se schimba la 3 ani, si dupa din 2 in 2 ani, de lichidul de racire nu stiu si eu sunt curios

Modificat de micuzzu_marius
Link către comentariu

Doar eu am prins garantia de 4 ani ori 120k,masina a facut 2 ani in decembrie.

La mine in cartea de service scria la observatii ca trebuie sa schimb lichidu de frana pe 08.2014.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

sincer inca o surpriza la care nu ma asteptam !!! in aceasta seara dupa inchiderea portbagajului am auzit un " fass-ait", si  ma gandeam ce se aude cand ridic inapoi portbagajul am observat cum a inceput sa curga uleiul din piston !!! si ce sa mai zic... clar inca o surpriza ! :dry:  are 3 luni de cand s-a terminat garantia, revin maine cu poze !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare ! Nu am mai postat de ceva vreme. Ma poate ajuta cineva cu un cod de bara fata jetta. Intentionez sa schimb bara fata, si voiam sa stiu pentru bara Gli exista model cu suporti senzori parcare sau spalatoare faruri ?

Link către comentariu

nu exista asa ceva la GLI...gaurile pentru senzori se pot da ulterior insa cu spalatoarele de faruri e mai greu la GLI...oricum poti trai si fara spalatoare

Daca pui bara de GLI o sa ai nevoie de alta grila (cea de jos dintre farurile de ceata), alte faruri de ceata plus alte grile pentru ele si un alt spoiler.

Coduri de GLI:

5C6 807 217 E - bara fata

5C6 807 110 A - spolier fata

5C6 853 671 A - grila de jos

5C6 853 101 A - mulura jos

5C6 853 665 C - grila proiector stanga

5C6 853 666 B - grila proiector dreapta

5K0 941 700 C sau E - far ceata dreapta

5K0 941 699 C sau E - far ceata stanga

Daca vrei sa pui si grila radiator GLI (cea cu emblema VW):

5C6 853 651 B

Modificat de Hayate
Link către comentariu

Pff... nu.mi place treaba asta cu senzorii si spalatoarele. Cred ca ma complic degeaba. Proiectoarele ceata nu sunt aceleasi de pe golf 6 gtd ?

Grila superioars se schimba, bara se schimba, dar raman proiectoare suporti proiectoare lip spoiler grila infrrioars centrala, care banuiesc ca sunt o gramada de bani , plus ca trebuie sa anulez spalatoarele, trebuie facute gauri pentru senzori... hm.. sunt 50 % - 50% , daca sa fac schimbul sau nu.iar in caz de vreun accident se complica iar treaba cu bara Gli.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!