Jump to content

Toffee Brown Jetta 6 (Chocolatte)

Wiki

Postare recomandată

Cauta mai intai sa vezi daca se pot coda totusi.

Sa stii ce si cum sa comanzi, sa nu platesti transport de doua ori si sa astepti de doua ori.

Link către comentariu
  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Wiki

177

• The_Ego

34

• cristi511

28

• Hayate

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

Exact la asta ma gandeam si eu. Dar ce ar trebui sa vad unde sa caut sau ce ar trebui sa.mi scrie pe vcds ?

Link către comentariu

E de la un Passat dar poate iti e de ajutor:

Go into VCDS. Channel 09 - Central Electronics. Byte 17, Bit 7. Check the box.

E017F5DB-77DC-4733-A8FD-472540FF9F7D-459

Link către comentariu

Multam fain ! Gata ma bag la somn. Voi verifica sa vedem. ar fi tare daca ar merge fara alte rezistente fire mufe.

Link către comentariu

sebi, exact ca in poza de pe carsystems e codarea la jetta...cel putin la jetta GLI merge codarea...eu zic sa le iei fara rezistente si sa incerci codarea de pe carsystems..

6_max.jpg

Link către comentariu
micuzzu_marius

asta e codarea, la mine a mers si masina e tot din toamna 2011 ca a ta

cu mentiunea ca a mea e CL si a ta e HL

Link către comentariu

Led-urile oem la numar au mers fara rezistente si fara eroare?

Bifarea codarii poate merge, important e rez

Link către comentariu
micuzzu_marius

Led-urile oem la numar au mers fara rezistente si fara eroare?

Bifarea codarii poate merge, important e rez

leduri non canbus au mers nu am testat pe cele OEM

Link către comentariu

Oka. Le comand si vedem ce iese. Azi ma duc sa pun folie pe stopuri si pe, periile cromate de la baza geamurilor. O parere .. sa pun transparent, sau cel mai deschis fumuriu usor spre gri. Eu ma gandeam la perii usor spre gri ca s.ar potrivi cu jantele dar nu stiu daca nu va inchide prea mult. Voi ce spuneti ? Am sa atasez o poza mai tarziu

Link către comentariu

Oka. Le comand si vedem ce iese. Azi ma duc sa pun folie pe stopuri si pe, periile cromate de la baza geamurilor. O parere .. sa pun transparent, sau cel mai deschis fumuriu usor spre gri. Eu ma gandeam la perii usor spre gri ca s.ar potrivi cu jantele dar nu stiu daca nu va inchide prea mult. Voi ce spuneti ? Am sa atasez o poza mai tarziu

Marius tu ai zis ca a mers codarea , dar iti mai arata oare daca este ars ? Banuiesc ca da ... sau nu. Adica sa .l recunoasca nu sa.l anuleze . In fine le comand si vad :d

Link către comentariu

Am vazut astazi o jetta cu xenon prin GL. ce sa zic super, iar inca o chestie super pe care am observat.o este implementat de la audi, ca atunci cand semnalizezi stanga sau dreapta DRL cu led se inchide si ramane doar semnalizarea !!  :icon_thumleft:  :icon_bounce:  :eek:  vreau si eu    :banghead:

Link către comentariu

are cineva asa ceva ? sau exista pe oem ? 

Link către comentariu

mersi florin ... dar observ 2 aspecte care ma linistesc :)) 1. nu stiu cine ar aduce de pe ecs si e cam scump transportul, iar 2 e cam exagerat de scump pentru o bucatica de plastic cu led si 3 fire ... :D , dar e un artificiu destul de cool sincer ! 

Link către comentariu

E cool doar daca privesti de pe scaunul pasagerului :)) . 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Am vazut astazi o jetta cu xenon prin GL. ce sa zic super, iar inca o chestie super pe care am observat.o este implementat de la audi, ca atunci cand semnalizezi stanga sau dreapta DRL cu led se inchide si ramane doar semnalizarea !! :icon_thumleft: :icon_bounce: :eek: vreau si eu :banghead:

Te rezolva Al Bundy din codare, faruri sa ai :))

Link către comentariu

da.. faruri ... dar faruri OEM !!!  cred ca cel mai bun pret pana acuma si cu modul afs  39 milioane lei vechi ! 

http://www.ebay.com/itm/Jetta-A6-OEM-LED-Headlights-/251274189912?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AVolkswagen%7CModel%3AJetta%7CYear%3A2012&hash=item3a811bdc58&vxp=mtr

si volan GLI taiat cu piele perforata si padele !!!

http://www.ebay.com/itm/MK6-Steering-wheel-/251275078958?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a81296d2e

omu cred ca lucreaza la fabrica sigur !

E cool doar daca privesti de pe scaunul pasagerului :)) . 

te ajuta noaptea daca n-ai simtul gaurii :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

salutare ! poate sa ma lamureasca si pe mine ce ar insemna treaba asta. am vazut acum in lista de optionale pentru jetta ...

Asistent urcare rampa,inclusiv blocare electronica a diferentialului .

assistentul banuiesc ca e hill holder... dar blocarea diferentialului... hm... ce ar vrea sa zica.. 

Link către comentariu

Eu nu cred ca esti pe lista de optionale care trebuie... Poate de la Tiguan :)

Link către comentariu

Eu zic sa intri p vw romania la configurator jetta

Link către comentariu

:)))) Absolut genial, chiar exista acolo optiunea! Banuiesc ca e o greseala, nu exista diferential pe Jetta, poate doar XDS-ul... si nici nu exista vreo Jetta 4x4 asa ca e din alt film cred.

Link către comentariu

si acum un an era optiunea aia, doar pentru 2.0 TDI si 2.0 TSI parca

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

ti-ai pus leduri la numere? ti-a mers codarea, in sensul sa nu iti mi dea eroare de bec ars?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!