Jump to content

Toffee Brown Jetta 6 (Chocolatte)

Wiki

Postare recomandată

Astept confirmarea lor, ca abia se primeste masina la dezmembrat ! Aia e  ... o fac si p'asta chiar daca vine frigul de acum ... o lasam mai usor cu hainele :))))

Modificat de Wiki
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Wiki

177

• The_Ego

34

• cristi511

28

• Hayate

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

stie cineva cod pentru pin de alimentare de bagat in panul de sigurante pentru montat  camera spate ?

Link către comentariu

Dumnezeule mare, m-am apucat de retrofit Pla 1.5 . Blestemul vietii si al diminetii si nebunia plasticelor ! :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ar limita cuplul. Insa trebuie sa si ai asa ceva ca sa ti-l taie,  350-400nm  :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

You have to have the ECU that is capable of using this switch. Unless you have one (e.g. Golf GT TDI), forget about the W button.

...

Link către comentariu

Aaaapai...la 1.6tdi daca iti mai taie si din cuplu...pleci ca in familia Flinstone de pe loc, :))

Mi se pare util intradevar ca program al cutiei automate de viteze, unde nu poti sa freci cutia ( clasicul balans) daca ramai pe undeva suspendat.

Link către comentariu

Hai ma Cristi am zis si eu ! Dupa aia am mai citit ce mai ziceau americanii, deci n-ai ce face cu el ! Vorba ta sa fie cuplu mai intai si apoi sa taiem din el :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Are cineva idee, scutul motor plastic de jetta este acelasi cu cel de pe new bettle ? Are acelasi cod de piesa ? Dar carenajele roti fata ?

Link către comentariu

ma gandeam sa fac iar un swap la bcm, si tinand cont ca ptr jetta 5c mk6, se pupa numai bine 087AB, cred ca am sa vand 087D 2013, si o iau pe asta ! 

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Urmeaza trecerea la spoilerul de Gli pentru bara spate ! Si ma gandeam sa pun toba de 2.0 diesel si sa ii pun tipsuri. Aveti idee, se potriveste ? Exista vreo problema de nepotrivire ? Sau probleme cu noxele ?

Link către comentariu

Ideea e ca la 1.6 tdi are toba undeva dedesupt, iar la 2.0 are toba exact la iesire! Sa ma uit sa vad ca lungime a tevii si ce ar mai trebui

Link către comentariu

Poti sa nu pui toba finala daca 1.6 nu are. Tragi doar teava cu tips-uri vizibile.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Da o in mama ma sii de toba, termina cu csenonul si stopurile...pardon, gli look...

Modificat de cristi511
Link către comentariu

maine ma duc sa iau si spoilerul pr gli ! acum mai astept vreme buna pentru montat ! la spate mi'a venit si capacelul pentru spoilerul gli , dar trebuie sa schimb toba ca sa pot pune si tipsuri , pentru ca are gaura dulba la spoilerul gli !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Jucarii pentru copii ! Am mai taiat ceva de pe lista !

iUNYVJ.jpg

Astept si tasta de Tpms, si intentionez sa le montez pe ambele, tpms si Esp ! Tin sa precizez ca detin 2 cablaje originale de fabrica, nu sunt de origine china, sunt din Rou, si voiam sa intreb si eu daca stiti codul culorilor, intrucat vreau sa le cositoresc si sa fac punte la bricheta !

iurKqW.jpg

b5Uh2N.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!