Jump to content

Toffee Brown Jetta 6 (Chocolatte)

Wiki

Postare recomandată

Da am si mufe si tot , dar observi ca vin cu 4 pini si se termina in 3 ?! Si din centrala trebuie sa.i dau comanda de NA, daca las pe europa nu.mi merge stopul pe frana pe ele !

Link către comentariu
  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Wiki

177

• The_Ego

34

• cristi511

28

• Hayate

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

Se termina tot in 4, doar ca al 4lea vine sub si nu se vede in poza.

Nu stiu sa exista centrala speciala de NA. Numai codarile difera, dar care se pot selecta din BCM fara probleme. Eu la cel vechi aveam pt stopuri NA si Rest of Europe plus alte inca doua variante pt codarea led-urilor spate. In ceea ce priveste farurile, inafara de cum bate, diferente pe partea electrica nu au cum sa fie.

Link către comentariu

Eu asa am la mine, nu vb neaparat de poza. Din instalatia veche vin 4 pini iar in lampi, intra 3 ! Iar cand selectezi Na sau rest of the world e ptr toata instalatia de iluminare si nu separat ptr lampi sau faruri

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

84a29b3ba73304bffa187af37fa28d79.jpg

4554ee438db51995660365ed405a2132.jpg

Am modificat emblema grilei din fata. Am scos gli si am pus emblema cu exclusive vw . O parere ?

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Ramane spatiul ala urat acolo, iar daca tot e ceva diferit... sa fie exclusiv-Ă :))

Link către comentariu

stie sa'mi zica si mie cineva ce cod are aceasta piesa ? este o "clema" care tine prinsa mufa de la cablul care duce la capota (detecteaza daca e inchisa sau deschisa ) pls cineva ...   :scratch: ...  :study:

a0b9.jpg

Ma ajuta cineva cu un cod pentru clema asta care tine mufa cablului electric care se duce la capota ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Multumesc ptr aprecieri ! E o idee mai mată decat cea de pe bmw. E o idee mai lucios lacul pe 640.

Link către comentariu

De fapt ce sunt oare ? China stuff ? Zici ca e golf 7 :)) Lol ! Dar arata bine ! Pe oem as merge, oricum !

Link către comentariu

Partea buna cu farurile aftermarket este ca poti sa faci plug&play. Xenon oem in special retrofit la jetta unde si asa nu prea le vezi din fabrica e mult mai complicat, scump etc. Sigur ideal ar fi sa vezi cum bate un far aftermaerket inainte.

Asta venind de la cineva care a cautat mereu oem :))

Plus ca arata bine cele de G7-like.

Link către comentariu

Arata grav farurile astea.M-as incumeta sa le schimb din nou daca as putea gasi ceva de golf 6 care sa semene cu farurile cu drl de pe golf 7

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!