Jump to content

Toffee Brown Jetta 6 (Chocolatte)

Wiki

Postare recomandată

Problema care se pune este ca exista varianta si cu semnalizare portocalie in cazul tau. 

La Cadillac sau Lincoln nu si de aceea se specifica de semnalizare rosie.

Vezi ce zice la RAR.

Link către comentariu
  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Wiki

177

• The_Ego

34

• cristi511

28

• Hayate

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

As fi si eu interesat de asa ceva...ai putea asculta muzica de pe un memory stick utilizand usb-ul acesta ? Daca iti comanzi ma bag si eu.

Link către comentariu

Ma gandeam sa-mi pun un port usb din asta si ma intrebam daca e plug & play ?

ma intereseaza pentru incarcat telefonul mai mult

Mi se pare ciudat ca ai pus linkul, insa nu ai citit ce scrie in descrierea produsului.

Se conecteaza la unitatea audio (nu e compatibil cu toate unitatile), NU ai cum sa incarci telefonul prin el.

Link către comentariu

Am un mp3 player cu USB (Alpine) si daca leg in mufa USB telefonul, se incarca, chiar daca nu il recunoaste. (recunoaste doar produse Apple)

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Atunci retrag ce am spus.

Eu am incercat sa leg telefonul in conectorul USB din MDI, si nu se incarca. De asta am presupus ca nu e suficienta tensiune nici un conectorul USB din linkul de mai sus.

Link către comentariu

Ala de mai sus se potriveste doar pe unitatile din China. Pe cele EU sau US nu exista fizic conectorul la care sa se lege.

Link către comentariu
micuzzu_marius

exact, nu ai la RNS mufa din aia la spate sa conectezi usb ul ala...si mie imi facea cu ochiul un cablu din asta....

Link către comentariu

Da, asta am depistat si eu in legatura cu iesirea aia, nu exista fizic :(

Link către comentariu

Lasa sebi ca ai slot de card sau cd..ce inseamna modernizarea asta? :)))

Maine poimaine revine la moda A-track playerul sa te vad aunci ce mai faci:))

Link către comentariu

Era vb ptr incarcat telefonul :p , aia e nah... folosim priza de la bricheta

Link către comentariu

Pui un dinam la roata si apoi ii dai talpi ca sa incarce repede. Ce-ti e si cu "smartfoanele' astea de ultima generatie :)))

Link către comentariu

aveti idee farurile xenon de america lumineaza diferit fata de ce cele de europa ? stiu ca cele din anglia difera fanta de lumina de pe partea soferului, dar despre america stiti ceva ? 

Link către comentariu

Stiam ca cele de america nu au acel umar spre dreapta ci sunt plate, egale stanga dreapta.

Link către comentariu

Deranjeaza cu ceva ? La americani au drl pe led ? Difera codarile ?

Link către comentariu

Pentru incarcat telefonul am confectionat eu dintr-un cablu usb pentru rcd 510 delfi si un avantree de 3.1 amperi.

0b052a340441210.jpg ca1baa340441211.jpg e88213340441215.jpg c67cb1340441219.jpg 266540340441225.jpg 

Link către comentariu

Mda ! Nu.i rau ca idee.dar nu stiu daca isi are rostul, tinand cont ca am pentru bricheta.

Sunt foarte interesat la treaba cu xenonul, daca se potrivesc cele americane pe europa ? Am gasit o, oferta pentru un set de faruri, dar mi.e frica sa nu difere electronica, cum am patit la lampile cu led americane

Link către comentariu

Stai potolit. Ai rabdare ca cine stie cum se iveste vreo ocazie pt faruri de europa? apoi o sa iti para rau. Ti ai furat o o data cu stopurile...ai rabdare de data asta! :icon_thumleft:

Link către comentariu

wow wow wow. adica tu nu ai pus stopurile din cauza semnalizarii?! si nu vrei sa iei farurile alea smechere cu US Lights pentru ca..RAR?!

uite, iti garantez ca iei RAR-ul si probleme cu politia / ISCTR o sa ai doar daca nu stii sa vorbesti frumos. la dracu', unii circula in cazane si tie ti-e teama ca ce!?

Modificat de mike.
Link către comentariu

Mda. Dar imi plac dar mi.e sa nu se potriveasca cum am probleme cu cele usa si nu reusesc sa le dau de capat.. nu e vorba de rar

Link către comentariu

Ma ajuta si pe mine cineva cu un cod piesa centrala electrica care suporta xenon pentru jetta mk6 ?

Link către comentariu

...am probleme cu cele usa si nu reusesc sa le dau de capat...

Cabluri adaptoare ai luat?

post-111406-0-17620300-1406204333_thumb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!