Jump to content

Toffee Brown Jetta 6 (Chocolatte)

Wiki

Postare recomandată

Sebi, la cum o sa arate masina ta la exterior eu zic sa ti iei gandul de la soft...ai putea sa ai si hamsteri sub capota ca tot ar fi apreciata masina:))))

Link către comentariu
  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Wiki

177

• The_Ego

34

• cristi511

28

• Hayate

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

Plus ca soft => o sa mergi mai repede => gropi si nu e bine pt jante :))

Link către comentariu

Mai sare o piatra...mai iei o pisica ceva...low and slow is the way to go!!!!!

Modificat de cristi511
Link către comentariu

@ rave : multam ! Nu mai stiam cum :d

Soft sigur va avea nevoie ! Sa nu crezi ca esti singurul tzicnit pe aici cristi :)) si am o rugaminte ! Fara pietre si iepuri !

Rave am zis totusi sa fie ceva demn de emblemele alea :d

@ego fara gropi :)) ! Oricum conduc atent, deci clar trebuie soft :d

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Felicitari pt alegerea facuta, o sa iasa prea frumos.

Trebuie soft mai ales dupa ce ai revopsito, acum este mai "grea" :))

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Multumesc ptr aprecieri ! Sa ajungem la final ! Good thing take time !

O intrebare, jantele polishate din fabrica au probleme cu spuma/ sampon la spalatorii ? Fac referire la charlestonurile mele, care sunt noi> respectiv fara ciupituri! Sa le acopar ? Oricum o voi spala cu sampon de acum !

Link către comentariu
andrei.toledo

Poti sa le spui sa le spele cu sampon si nu vor fi probleme :) .Eu nu am probleme la ale mele cu acest aspect .

Link către comentariu

Andrei degeaba tot sare pe ele dar Stai linistit ca nu au nici o problema astea din fabrica, le poti spala linistit.

Link către comentariu

Nu sunt probleme la spalatoriile obisnuite. Sunt la al doilea set cu suprafata diamond cut, nu le-am spalat eu de mana vreodata si se pastreaza foarte bine.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Haters be like ! Baieti pot spune ca am facut-o si p'asta ! Cu ajutorul a multora dintre voi, dar nu in ultimul rand a lui Cristi Mr. Aka jetta :)) am ajuns aproape de final ! Postez vreo 2 poze intrucat nu am avut timp de prea multe si prea reusite ! Promit sa revin cu detalii si poze mult mai clare ! Masina va fi completa la exterior in vreo luna de zile ! Mai asteptam piese comandate ! Grile fata cu mulura, spoiler bara spate si tips evacuare ! Momentan ca sa spunem asa, s.a cam facut greul:

- vopsea mata ( profesional work), ce pot spune este ca baietii s-au intrecut pe sine !! Super multumit ! Ms baietilor de la Ada!

De la vopsea pana la remontat ultima clema si ultimul surub, chiar completat unde mai era nevoie !

-arcuri St by KW ! -30mm

-placute noi fata

-praguri Gli

-lampi led USA ( inca avem ceva probleme cu codatul)

-oglinzi rabatabile electric cu lumina ambientala

-camera oem marsarier maner spate

-badge less portbagaj

-jante 18" charleston cu 225 40

-parbriz nou senzor ploaie

Daca ma poate ajuta cineva de pe cont Flickr sa mai posteze din pozele care le.am.uploadat acolo, eu acum fiind pe telefon si ma misc mai cu dificultate ( sau nu ma pricep eu sa le uploadez cum trebuie :d) o seara faina tuturor !

https://flic.kr/p/o8MxYo

https://flic.kr/p/o8MAnG

https://flic.kr/p/nRond4

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Donc voila! Felicitari inca odata pt idee/tupeul de a face miscarea cu vopseaua mata. Este senzatie!!

Link către comentariu
micuzzu_marius

Super vopseaua mata, jantele, arata foarte bine asa coborata, felicitari. Dar PLA(park assist) nu ai mai montat? Parca asa era vorba

Link către comentariu

eu nu cred ca arcurile sunt montate :).

felicitari, Wiki. trage cateva cadre cu ceva dedicat, merita din plin.

Link către comentariu

In a doua poza cred ca tocmai era data jos de pe cric, dar in prima se observa cei -30mm.

Farurile si bara fata mai lipsesc.

Link către comentariu

Arcurile sunt montate! Bara fata nu am pus-o inca ! Se vede in pozele puse anterior cum e vopsita pe stand si gaurita ptr Pla ! Vine si ala, dar mai astept niste piese dupa cum am precizat! grila la ea si proiectoarele trebuie sa le mai cumpar. Plus spoiler bara spate Gli : termen livrare 1luna ...sau mai bine :d

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Intrebare intrebatoare ? Sunt legale ? In conformitate cu normele respectiv Rar, semnalizarile rosii pe masini ?

Link către comentariu

am vazut masini americane ce inca semnalizau rosu in traficul romanesc.

nu am la indemana paragraful ce reglementeaza culorile, desi l-am pus mai demult pe forum.

L.E.

Pentru lampa semnalizare se utilizeaza urmatoarele culori:

• lampa de pozitie spate de culoare rosie
  • lampa de pozitie fata de culoare alba
  • lampa marsarier pentru mers spate de culoare alba
  • lampa stop de culoare rosie
  • lampa ceata de culoare rosie
  • lampa de iluminare a placutei de inamtriculare de culoare alba
  • lampa semnalizare directie de culoare galbena intermitenta
  • lumina de parcare spate de culoare rosie
  • lumina de parcare fata de culoare alba
  • lampa gabarit alb spre fata si rosie spare spate

plus ca dai peste un neatent la apus care nu sesizeaza diferenta de intensitate si crede ca freci piciorul pe frana si te loveste cand ii tai calea.

Modificat de Muale
Link către comentariu

Masinile americane poate mai sunt trecute cu vederea pt ca ele asa vin, insa la cele care nu vin din fabrica cu semnalizari rosii, in mod normal e de luat talonul.

Practic semnalizarea rosie nu e omologata pe Jetta.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Acum vreo 2 ani stiu ca a inscris nasu unui verisor o Mazda 3 de state si la RAR a luat lampile cu imprumut de la cineva ca altfel nu il trecea, deci nu cred ca e legal

Link către comentariu

Aha am inteles. Pai eu am lampi led spate Us ! Cu lumina led semnalizare rosie. Deci nu stiu ce sa zic. Ca in legislatie stiu ca scria lumina de semnalizare este rosie sau portocalie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!