Jump to content

Toffee Brown Jetta 6 (Chocolatte)

Wiki

Postare recomandată

New stuff arrived !

tn7m.jpg

ys84.jpg

Modificat de Wiki
Link către comentariu
  • Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Wiki

177

• The_Ego

34

• cristi511

28

• Hayate

24

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prima gli pe care o vad in ro. Ma rog bodykit cel putin: post-78960-13961087372899_thumb.jpg

Daca iei arcuri -30mm e cat de cat ok. Mai mult de 30 in special cu amortizor stock care nu e de suspensie sport oem il uzeaza repede.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Si chiar si asa pe -30 mm in ce sens ca uzeaza repede ?

Si eu care credeam ca va fi prima GLI pe romania :)) up next prima Gli mata pe ro :d

Link către comentariu

in sensul in care amortizorul stock este mai lung decat unul sport si mai moale iar arcul sport este mai scurt si mai tare decat unul stock. Asa ca la nivelul arcului amortizorul nu va lucra in "zona de confort" si astfel se va uza mai repede. ( explicatia este "pe genunchi" iar daca vreun alt coleg poate completa cu date tehnice este bine venit)

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Cam asa ceva da.

Va sta mai mult sub tensiune, mai comprimat decat este in mod normal. De asta pentru performanta se prefera amortizor + arc pt a lucra impreuna. Riscul la a pune doar arcuri este ca suspensia sa topaie la anumite denivelari si sa nu mai fie la fel de rafinata. Sigur acum vorbind de cea oem nici nu e mare rafinament la ea.

Caz concret legat de amortizoare diferite, suspensia sport oem care e doar cu 15mm mai jos, dar sensibil mai dura din amortizor.

Daca vrei sa iti faci damblaua cu masina joasa, dar si ridicata iarna reglabila Ta-Technix noua la 1000ron.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Eu am mers cu un g5 cu ta technix ( sosoASD) si nu vreau sa aud de asa ceva. Este extraordinar de dura/nerafinata si nu as recomanda. dai 1000 ron..1000 de ron face....

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

deci.. din nou am o alta nebuloasa.  datorita imprejurarilor, sunt nevoit sa comand pe original arcuri sport -30mm. pe motorizarea, respectiv greutatea axelor la modelul meu, nu cred ca se fabrica sau nu am descoperit inca !  pe fata am nevoie pentru greutate de 1010 kg iar spate 950 kg ! ceea ce am gasit pana acum este pe golf 6 950 kg -30 mm http://shop.ahw-shop.de/vw-golf-6-sportfahrwerk-federnsatz-950/880-original-zubehoer-5k3071677

iar pe fata la 1010 kg  dar sunt de scirocco http://www.volkswagen-zubehoer-shop.de/shop/product_info.php?info=p2579_Tieferlegungssatz--15-20-mm--max--HA-770-VA-1010-kg-Achslast.html

si sunt -20mm . deci tot eibach (fata stanta oem) gasesc sa cumpar... asa pe oem nu gasesc ...cineva idei pareri ?

Link către comentariu

Pe -30 mm , as dori sa achizitionez un set de arcuri. Ceva pareri in legatura cu urmatoarele firme ? Care ar fi mai bune ? Eibach, kw, h&r , bilstein ? Care din ele credeti ca ar fi mai bune ?

Link către comentariu

Nu se poate zice ca una e neaparat mai buna. Plus ca preturile pentru arcuri sunt asemanatoare. Hotaraste-te pe un model si achizitioneaza-l.

Cu cat cauti mai mult cu atat esti mai indecis :D . Ia Pro kit spre exemplu.

Link către comentariu

Calitate/pret cred ca Eibach Prokit stau cel mai bine. Eventual daca vrei mai mai jos putin poti lua Eibach Sportline (eu asa as lua). Bafta!

Link către comentariu

-30 mm cred ca sunt deja suficient pentru Ro. eu ma gandeam la Bilstein, iar ca si culoare sunt albastre ceea ce e ok. fata de kw care sunt galbene !!! referitor la finante se invart pe la 1000 lei , doar eibach.ul e vreo 800. dar nu schimba foarte mult ! deci nu e o problema. Cred ca bilstein. 

Modificat de Wiki
Link către comentariu

Eii. Era o nebunie de a mea ! Au fost comandate urmeaza pe masina o lista mare

Pla 1.5

Kw -30 mm

Folding mirrors

Esp tpms

Gli kit

Praguri gli

Camera

Led oem spate

Si nu in ultimul rand vopseaua ! :-d

Link către comentariu

Zgomotoase ca dracu'. Am avut eu 225/40/18 si ma scoteau din minti. In plus, o masina mai grea le uzeaza foarte repede.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

wb0f.jpg

wcso.jpg

Au venit momentan astea :-)

Modificat de Wiki
Link către comentariu

N-ai mai terminat cu masina?  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Inca nu au ajuns KW-urile. Se mai intinde treaba intrucat au mai intervenit alte chestii prioritare si o mai las putin in asteptare, dar oricum se va duce la capat :d

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
1K0-601-173-C-V7D (16 needed)
1K0-601-173-D-V7D (4 needed for locking lugs)

Sunt modelul de Charleston cu negru pe interior sau gri?

Daca sunt cele cu negru mai bine raman capacelele negre obisnuite
gli2834_2009_charleston.jpg
Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ha ha, pana nu le vad pe masina nu te cred :)).

Sebi, lasa dracu capacele si vezi de unde faci rost de niste slickuri ca....stim noi care e treaba.

Si tot nu te cred ca iei charleston pana cand nu le vad pe masina. ( i feel an evil spell comming my way now) :))))

Link către comentariu

Sunt modelul cu gri pe interior ! 

@ cristi : nu stiu d'astea ! Trebuie sa se gaseasca ceva ceva ! Si mai lasa evil spell.ul ca nu-i bun  :))

Link către comentariu
CustomPerformance

Ce de bunatati si pe aici :D Pune poze te rog ca mor de curiozitate :D 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!