Jump to content

Passat B6 2.0 Fsi Vs. Tfsi

nickrovw
 Share

Postare recomandată

pinguinuldestepa

Am nevoie de ajutor. Este vb de motorul 2.0 FSI de 150cp. La toti importatorii de piese auto filtrul de benzina nu apare. De asemenea pe site-ul MANN, la filtre, la motorul asta in dreptul filtrului de benzina scrie LIFETIME. Cu toate astea am intrebat si la Cardinal Motors Constanta si la Midocar Bucuresti si raspunsul a fost " Filtru de benzina e cu tot cu flansa si se schimba la 30 000 km" costa 410 lei + manopera. Pana la urma trebuie sa schimb filtrul de benzina sau nu?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• pinguinuldestepa

6

• nickrovw

5

• Andrei2000

5

• SeaDog

4

Am un prieten cu 2.0FSI 150CP si se plinge ca in orasul minunat, adica Bucuresti, ii papa cam 14-15%. E adevarat ca el lucreaza in Floreasca, deci e mai complicat traficul. L-am linistit cu cei 18% ai mei :icon_rambo:

Off topic: Nae, daca-ti luai 2.0T cu Tiptronic nu aveai 4Motion :coffee_lol: si nici DSG

Link către comentariu

pinguinuldestepa
Am nevoie de ajutor. Este vb de motorul 2.0 FSI de 150cp. La toti importatorii de piese auto filtrul de benzina nu apare. De asemenea pe site-ul MANN, la filtre, la motorul asta in dreptul filtrului de benzina scrie LIFETIME. Cu toate astea am intrebat si la Cardinal Motors Constanta si la Midocar Bucuresti si raspunsul a fost " Filtru de benzina e cu tot cu flansa si se schimba la 30 000 km" costa 410 lei + manopera. Pana la urma trebuie sa schimb filtrul de benzina sau nu?

Multumesc

Dupa o saptamana de cautari NICI UN REZULTAT. Tocit tastatura, epuizat Google si mai toate forumurile de specialitate :) Am vorbit cu vreo 7-8 importatori de piese inclusiv cu baietii de la Volksparts. Raspunsul e acelasi mereu : Nu-l gasesc sau nu se schimba.

Pana la urma ce fel de filtru poate fi daca nu trebuie schimbat niciodata? Eu nu cred sa existe asa ceva. De la Volkspaarts mi-au zis ca e posibil ca filtrarea sa se faca prin un sistem de site , ceea ce cred ca este foarte putin probabil mai ales ca FSI-urile sunt mai pretentioase. Am mai vorbit ce 2 posesori de Passat cu 2.0 FSI si ei la fel de derutati. Nu stiu nimic de asta.

Cineva vreo idee? Vreun inginer scolit prin Nemtia? :D

Link către comentariu

pinguinuldestepa

Am aflat si o sa pun raspunsul producatorului aici sa fie pentru viitor viitor:

Dear Sir/Madam

After browsing your online filter catalog, in the area where the

necessary filters are shown by vehicle type and manufacturer, for the

Volkswagen Passat 3C with the 2.0 FSI/150 BHP engine i have noticed that

under the fuel filter(OX 379D ECO ) it says "_Lifetime Filter_". I own

this type of car and in order to service it have bought all the other

filters except this one. My question is: does this filter never needs

changing? And if it has to be replaced what is the product code so i

can order it.

Dear Mr. Ioan,

Thanks a lot for your letter and your interest in our products.

Please be informed that the fuel filter for your vehicle (VW Passat 3C 2.0 FSI) has a lifetime filter as you have already noticed it, thus you don

Modificat de pinguinuldestepa
Link către comentariu

eu stiam asta draga domnule pinguin :Driver: bine ca te-ai convins si tu acum :vaidecapulmeu:

eu am schimbat distributia la batrana mea ... :D si sunt foarte multumit de pret .... acceptabil ...

salutare numai bine

Link către comentariu

(...)

Cardinal Motors Constanta, Midocar Bucuresti si alte cateva firme din tara mi-au spus sa-l schimb la 30k la pretul de 410 lei + maopera in jur de 100 de lei

am eu impresia sau ei ti-au zis asa si in caz ca solicitai la vreo revizie schimbarea lui ei ti-l schimbau doar pe factura :angry: ?!

totusi, daca producatorul zice ca NU, nu se schimba, e pe viata treaba, cine sunt cei de la Cardinal CT sau Midocar sa zica ca ti-l schimba ?! :unsure:

cand au fost "instruiti" mecanici respectivi, cred ca au chiulit de la lectia filtru benzina la motoare FSI :lol:

eu zic sa nu te mai agiti sa-l schimbi, schimba alte consumabile :ceuameni:

:Driver: safe

Riddler

Link către comentariu

Velocity_Warrior

Sorine ... daca stiai, de ce n-ai postat imediat dupa ce a intrebat pinguinuldestepa despre problema ? Lasi omu' sa fiarba si sa se agite? :))

Ceva impresii dupa revizia pe care tocmai ai facut-o (scrie si aici nu-mi spune doar mie in particular :( ) ?

Cat te-au ajuns toate cele ?

pinguinuldestepa - daca in 10 locuri ti se zice ca-i Lifetime ce rost are sa te iei dupa cei de la reprezentanta (doar stim cu totii problema) ?

Sanatate

Link către comentariu

eu am discutat cu pinguinul pe yahoo si i-am explicat ca m-am interesat si acel filtru nu se schimba ,

in legatura cu masina mea ce sa spun .... se simte ca am schimbat pe-acolo ulei curele etc. ... un pret total sa va zic ... ar fi cam ~ 2000 RON ... cu tot cu manopera ... sunt multumit de ea ...

salutare numai bine

Modificat de dm76ro
Te rog nu mai folosi "quote" nejustificat. Foloseste ADDREPLY sau FASTREPLY. Multumesc
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!