Jump to content

ce parere aveti?masinutza mea!

sharky
 Share

Postare recomandată

sunt fericitul posesor al unui golf I din '77.......il am de 1 an si 5 luni...a trecut prin multe faze....tinichigerie,vopsitorie,reparat mecanica(absolut totul nou..frane BREMBO,conducte frane LUCAS,placute frane LUCaS etc),absolut totul in motor nou,antifonat,vulcaflexat,ranforsari caroserie etc.Mai nou au venit niste jante pe 15",un bord de GTI...uite niste poze.astept parerea voastra!prima poza ...asha a fost..iat a doua si a treia ..asha este ...a se nota...nu am mers decat 20 km cu el :P ....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Faina tare

sa ai grija de ea , jantele sunt bestiale, cad foarte bine pe micutul tau !!

SA-TI TRAIASCA!!!

Si o intrebare pt tine, cat tea ajuns sistemul de franare Brembo?

Link către comentariu

Din cate se vede arata foarte bine.

Felicitari pentru munca depusa si sa ai parte de cat mai multe satisfactii din partea ei.

... dar vrem si poze mai complete! :P

Link către comentariu

farnele brembo au costat cam 250 euro..discuri,etrieri...racorduri flexibile....

poze....

iara poze....

mania mea...

stiu ca nu sunt sanatos...diametrul este 15 cm... :P

motorashul....

Link către comentariu

draguta masina dar crezi ca ne poti spune mai multe despre motor? exteriorul arata foarte bine dar asteptam sa aflam si ce se ascunde sub capota

Link către comentariu

sub capota este un motor de 1.1 l ,50 kw...dupa cateva modificari.....evacuare borla,chiulasa rectificata,segmenti,cuzineti...etc....absolut totul nou.....absolut tot....

Link către comentariu

intr-adevar si motorul scoate bine, la 1.1l -70 CP ;tot ce poti sa-ti spun, tine-o tot asa si sa faci cat mai multi km fara nici o problema ;)

Link către comentariu

multumesc mult....pana acum am facut decat 20 km cu ea....si o am de 1 an si ceva......abia la vara va iesi pe strada...mai am nevoie de cateva chesti....

Link către comentariu

spor la treaba in continuare. e de admirat cata pasiune ai pus in ea.

s-o stapanesti sanatos! si de la vara: la multzi kilometri fara probleme!

Link către comentariu

vazand aceste poze imi dau seama cat de mult conteaza sa ai un garaj unde sa lucrezi la masina... eu am lucrat doar in aer liber si pe unde am apucat.

oricum, buna treaba ai facut cu masina. imi place ;)

Link către comentariu

da...norocul meu...am garaj la 50 m de scara blocului.....nu o ploua nu o ninge...lucrez cand am timp si cand vreau.....mai am de munca...dar o sa fie o bijuterie

Link către comentariu

bravo! bravo! bravo! arata super,bafta in continuare! ;)

bravo! inca un MK1 restaurat ;)

desi ultima poza cred nu e masina lui ... se vad nr. de Germania

Link către comentariu

bafta multa in continuare..foarte frumos lucrat.asteptam o poza mai detaliata ;)

Link către comentariu

incearca sa scapi de grila aia din fatza , si cauta una originala de golf 1, masina arata super, sa o stapanesti sanatos !!

:D de curiozitate intreb, cat te-a costat toata restaurarea pana acum ?? si cat mai ai de gand sa bagi in ea ?? :D

Link către comentariu

tot ce am facut pana acum a dus cam.......1400 $ ....mai bag maxim 500...pentru ca tot ce mai tre pe ea pus le am acasa... :offtopic: ...dar stiu ce va iesi!

Link către comentariu

pai doar ce ai teminat-o si vrei sa si o vinzi?

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

bravo Gaby sunt mandru de tine tine-o tot asa !

Link către comentariu

nu o vand....daor ca as vrea sa vad cam cat mere pretul...dupa cat am muncit si patimit pt masinutza asta.....cum sa o dau...uitati-va la ea!!! :drunken:

Link către comentariu

Felicitarile mele si keep up the good work ! Din cate observ apare in randul nostru un reviriment al Golfurilor Mk1 ceea ce e super. Desi esti din Pitesti sper ca dupa ce iti vei termina "proiectul" sa va vedem pe amindoi la fata cu ocazia intilnirilor noastre. :drunken:

Link către comentariu

la esterior decat jantele vor fi ceva mai special....interiorul va fi mai aparte...o sa vedeti!

Link către comentariu

sharky, ce faci tata pana la urma?o vinzi sau....o pastrezi? :(

Link către comentariu

nu nu....nu are nimeni norocul sa o aiba.am muncit prea mult la ea....si mie draga...

dar omul a intrebat daca le dau...daca imi da cine stie ce pret ...poate dau jantele...numai de la 20.000.000 in sus :(

nu o sa o dau...asta este foarte clar.o sa ma vedeti cu ea la intalniri .la vara iese pe strada

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!