Jump to content

Volkswagen Passat B6

Dudulik

Postare recomandată

Salutare tuturor.

Sunt membru de aproape un an pe forum dar am stat numai "undercover". In sfarsit mi'am luat inima in dinti si vreau sa imi prezint si eu masina.Este vorba de un Passat B6 echipare Sportline.Este vorba de un motor 2L TDI , 170 CP , cod BMR.

Niste optiuni de pe masina :

-Climatronic

-Bi-xenon adaptiv

-Volan multi-functional

-Tempomat

-Jante 18" Interlagos (Pe aceasta cale ii multumesc lui robi_zet ptr ele)

Probleme la masina am avut ca toti ceilalti care au passat cu anumite coduri de motor, adica cu injectoarele.Schimbat 1 injector in Germania iar celelalte 3 la Bacau.Momentan singura problema pe care o mai am e un etrier dreapta spate care a ramas blocat pe deschis si trebuie inlocuit si un senzor de la motorasul swivel. Cam atat momentan pe viitor mai revin cu update-uri.

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Link către comentariu

Am ramas fara cuvinte . Masina e superba , iti doresc sa o stapanesti fara probleme .

Link către comentariu

Multumesc frumos.

Nu momentan nici un fel de problema..inafara de probleme aparute la injectoare(problema care e des intalnita la codul meu de motor) masina se comporta exceptional.

Link către comentariu

tare masina...170cp :wub: jantele sunt de CC?superbe

imi place capota,plafonul si portbagajul negru mat...sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea...bafta

Link către comentariu

Mersi lucyyy .

Da , jantele sunt de CC dar sunt luate de pe un scirocco de pe forum.

Cateva lucruri pe care nu le'am spus despre masina. Este fabricata in septembrie 2006(trecuta in talon 2007) are 160k km (reali are 180k). Folia am pus mai mult ca o necesitate avand in vedere ca anul trecut am vopsit capota de 2 ori in 3 luni din cauza pietricelelor de pe drumurile patriei noastre si o s'o dau jos numai cand o sa vopsesc toata masina(sper sa se intample anul viitor)

Ca planuri de viitor ar fi un RCD510/RNS510 , inlocuit volan cu unul de cc , maxidot , evacuare stanga-dreapta ( asta fara sa renunt la DPF ) + un soft.

Link către comentariu

salutare, draguta masina ganduri mari cu ea,am eu un rcd510 astept o oferta din partea ta

Link către comentariu

Da, frumoasa foc !

Jantele sunt mortale... din pacate - nu stiu cum e la tine in oras - in Bucuresti e dificil sa mergi cu asa ceva... arata ca dupa bombardament.

Spor la modificari !

Link către comentariu

Frumoasa motorizarea! Sa invarti cu placere jantele!

Pentru protectie, inteleg ca de asta ai pus folia, de ce nu pui una transparenta?! 

Dislike pentru folie!

Link către comentariu

Multumesc ptr critici si aprecieri.

Momentan nefiind invatat cu jante pe 18 simt ca ma dor ficatii putin..dar asta pana ma obisnuiesc.

Folia dupa cum am spus a fost pusa ptr protectie...iar daca era sa pun folie transparenta trebuia sa mai vopsesc inca odata capota si plafonul si...no way(adica wtf ? Ma dau banii afara din casa? Vopsesc in fiecare luna cate un element de caroserie?)

Anul viitor poate o dau jos...sau daca nu o infoliez pe toata si stiu o treaba...

Have fun.

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

Fumoas B6..Am vazut ca ai si trapa..Jantele-s bestiale...Stai linistit ca nu pateste nimik cu 18!!eu merg prin bucuresti cu 17 cu 2,8 in roti am 25000km pe drumurile din Romania si nu a patit nimic!!

App parerea mea este ca ar trebuii sa ii pui si grila pe fata nichelata:-) l-ar prinde !!!!!

Link către comentariu

Nu am fost nevoit niciodata sa revopsesc o masina! Sper nici pe viitor, o argila, polish unde este nevoie si o ceara! :wub:

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Astazi a venit si etrierul dreapta spate si maine il pun pe masina. Sper sa pot spune in sfarsit ca am frana de mana si sa scap de bling-bling'ul din bord.

Pe aceasta cale vreau sa ii multumesc lu' volksman pentru increderea acordata.

Urmeaza vopsirea etrierilor...Un sfat ptr culoare ? Rosu/Albastru ?

post-107305-0-79485100-1363870427_thumb.

Link către comentariu

sincer ? - lasa-i culoarea naturala.... B6-le nu e o masina care sa se preteze la etrieri colorati - parerea mea.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
  • 5 months later...

Masina mea alba tdi 2.0 cr 110 cp

frumoasa masina ! sa te bucuri de ea cat mai mult......

frumoasa masina sa te bucuri de ea cat mai mult....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!