Jump to content

Iluminare bord si computer de bord

SpeedBump
 Share

Postare recomandată

Sa pui neaparat poze sa vad cum ia iesit....si eventual tragel de limba sa vedem cu la facut,eu m-am gandit sa sterg pe interiorul semnului tot si cea ce e negru si vitezele si sa il refac din material de carbon(cum miam facut si bordul) decupat sa arate si vitezele cum miam facut si bordul,si sa pun in interiorul lui un led sau cate trebuie sa se vada bine.

Si daca am vazut ca te pricepi cu sa imi schimb luminile de la dvd cu unele rosii?ce zici s-ar putea?iti pun o poza sa vezi cam cum arata,vreau sa fie si ala rosu

Cat despre xenoane o sa urmeze si la mine,dar eu mi le cumpar cu tot cu lupa sa fie si mai smecher

post-43313-1286650105_thumb.jpg

Modificat de lafamilia3003
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

AG-86-SOR...ia spune tu cum facem sa schimb si eu luminile de la dvd in rosu ca la bord.de unde sa comand leduri,ce tip,si cel mai important cum se schimba ele?

Link către comentariu

pai ar trebui...adica sigur sunt leduri tip SMD si se schimba ca cele de la ceasurile de bord doar ca sunt foarte mici si e un pic mai greu. IDEE... lasa-le albastre si schimba clima si ceasurile in albastru cum am facut eu, crede-ma ca e mult mai frumos:X celputin mie imi place.

Link către comentariu

am avut iluminate in albastru interiorul clantelelor de al usa,si nu mia placut,albastrul vad ca nu e culoarea mea preferata :blah_: ,cat de mici or fi ele?o sa imi fac timp si o sa i desfac fatza de la dvd ca nu e greu,sa vad carei treaba,de unde pot comanda leduri?

Link către comentariu

nu stiu de unde poti comanda...noi in Pitesti avem un magazin si are acolo toate minunile de pe lume legate de eltronica e 1 leu ledul SMD indiferent de culoare

on-line nu stiu de unde se pot comanda

Link către comentariu

ti-am facut o poza la circuitul pe care se afla ledurile.ce zici sunt prea mici ?noi in jaful asta de oras,avem un singur magazin de genusi cand miam vrut comanda leduri pt clante o zis ca nu aduce leduri de 3 mm ca sunt prea scumpe si ca tre sa comande 1000 ca sa fie rentabile,deci ma indoiesc sa aibe ce imi trebuie mie,dar cum te vad eu de omenie poate mi le-ai trimite tu prin posta. :lol:

post-43313-1286886730_thumb.jpg

Link către comentariu

din poza asta nu prea imi dau seama de care ar fi:-?? par mai mici ca SMD-urile de la bord. oricum le gasim... si nu se pune problema, ti le trimit eu prin curierat sau posta cum zici tu mai inainte afla de care sunt sa stii sigur ca sa nu cumpar altceva

Link către comentariu

O sa il demontez din nou,si o sa il duc la un electonist ca sa imi spuna ce tip sunt si daca le schimba,la cat sunt de mici nu prea cred ca o sa reusesc sa le schimb eu,dar am si cele 3 butoane de la ecran, e mai simplu sa schimb luminile de la butoanele climatronicului?ce mai stii de schimbator?

Link către comentariu

pai la climatronic pot spune ca se schimba usor...ca eu le-am schimbat de 2 ori si m-am obisnuit doar ca ai nevoie de 40 led-uri sau 45 nu stiu sigur cu tot cu butoane. de schimbator,..stiu ca e in lucru "proiectul"

Link către comentariu

nu pot sa ma decid,mie imi place mult cum lumineaza pe rosu,as prefera sa schimbluminile la dvd,uneori ma gandesc sa pun inapoi casul original,doar ca nu am changer

Link către comentariu

nici eu nu am. dar nimic nu se compara cu AURA daca avea si mp3 era perfect dar merge si asa cu track. astazi mi-am montat statie CB. ce mult ii schimba aspectul antena aia imensa:))

mai zi si tu ce mai putem face la masinile noastre sa facem senzatie:X ;))

Link către comentariu

poi uitate la topicul asta,Aici ce zici?am mai schimbat un pic am anulat semnalizarile de pe laterale leam invelit in carbon si am mai adaugat cate doua leduri

Link către comentariu

il vazusem...smechere oglinzile:X eu mi-am pus si statie emisie-receptie

Link către comentariu

@lafamilia3003 si AG-86-SOR

Fratilor eu zic sa va opriti din aceste dialoguri OFF-TOPIC!

Va rog sa reveniti la subiect si scrieti din nou cand aveti ceva constructiv si pt. ceilalti useri si pt. acest forum!

Continuati dialogul vostru, daca vreti, mai departe pe PM.

Link către comentariu

da, asa este...scuze:| asa ca hai sa vorbim de luminile de la bord.

Link către comentariu

• 3 years later...

salut eu am un seat toledo 1l 1.9 TDI 110 CP  din 1998 sunt cam nou pe aici dar uite ca citind si tot citind am si eu o intrebare eu am o problema la partea cu ceasurile nu imi merge turometrul... nu am nici o problema cu el eu oricum nu ma uit in bord dar mi-ar placea sa am alte ceasuri ca e prea monoton cu atatea becuri unul langa altul arata aiurea in partea din stanga jos sincer ... si turometru in semiluna :)) imi puteti spune pot pune oare ceasurile de la seat toledo 1M spre exemplu ? s-ar potrivi ? Vre-on sfat sau ceva?

Multumesc !

Link către comentariu

Cu munca si rabdare, poti incerca sa adaptezi unul de Golf 4... care arata mai bine. Trebuie modificata instalatia electrica, mufe ceasuri, etc.

Link către comentariu

pai am sa incerc sa aflu mai mult de la mecanici momentan caut un manual sa pot sa vad cum a-si putea sa demontez bordul ceasurile etc oricum MULTUMESC MULT pentru ca mi-ai raspuns....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!