Jump to content

Iluminare bord si computer de bord

SpeedBump
 Share

Postare recomandată

Cateva intrebari...;)

1 Stie cineva cum se pot schimba ledurile de bord de la un ToledoLeon

2 Iluminarea de pe displayul de la clima este facuta cu led sau cu folie luminescenta

3 Seatul toledo poate sa aiba computer de bord dezactivat asa cum are Audi-ul

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pt primele 2 puncte trebuie sa vorbesti cu ender ca el a schimbat la octavia lui.

Pt 3 cred ca la leon/toledo nu poate sa aiba comp. de bord si sa-l activezi.

Link către comentariu

• 4 years later...

salut. eu am un toledo si i-am schimbat singur led-urile la ceasuri, clima, casetofon(AURA CD),butoanele de la geamuri,oglinzi,inchidere centralizata blocul de lumini si butonul de la usita rezervor, si ESP sau TCS. la climatronic sunt LED-uri SMD. 35buc. in total sunt necesare

50 buc-SMD

10 buc led de 3 mm. si muuulta rabdare

Link către comentariu

Prezintane si noua lucrarea,sa vedem cum a iesit....ce dimensiune au ledurile?si de unde se pot comanda,in ce culoare leai schimbat ?

Link către comentariu

mii de scuze, am intarziat un pic cu detaliile. pai LED-urile sunt SMD, eu am ales albastre.

la caesurile de bord turometru+ kilometraj le-am facut albastre iar apa si benzina albe deoarece nu se lumineaza acul daca le fac albastre.

mai am ceva de lucru la casetofon si afisajele de la km si computer de bord o sa pun tot LED-uri albastre

SI POZELE!!!

SI PARTEA 2

post-77335-1286131702_thumb.jpg

post-77335-1286131712_thumb.jpg

post-77335-1286131760_thumb.jpg

post-77335-1286132047_thumb.jpg

post-77335-1286132074_thumb.jpg

post-77335-1286132091_thumb.jpg

Modificat de alteacupra
Link către comentariu

A iesit super,nu ilumineaza mai tare astea albastre?cam cat timp tia luat pana leai schimbat ?

Link către comentariu

ba da, lumineaza un pic mai tare dar poti regla puterea luminii de langa blocul de lumini e un fel de reostat. si nu te deranjeaza la condus.

de durat...a durat 1 zi de lucrat continuu. dar macar merita:X astazi lucrez la luminile de la nr din spate, pun nite led-uri SMD albe, o sa pun si poze dupa ce termin

pentru cei interesati pot modifica ceasuri, clima, cass, bloc lumini, butoanele de la geamuri...

Link către comentariu

@AG-86-SOR

Cei interesati sper sa-ti raspunda pe PM mai departe pt. ca altefel risti cel putin un warning pt. reclama mascata, pt. asaceva exista arie speciala. Citeste te rog regulamentul ca pe viitor sa nu ai probleme!

PS: Bine ai venit la noi pe forum si frumoase pozele!

Modificat de alteacupra
Link către comentariu

eu as vrea sa ma apuc de nuca de la schimbator sa o fac iluminata..am vazut ca la golf 3 a reusit cineva...oare sa fie chiar atat de greu? astept pareri/opinii

Link către comentariu

Sa stii ca si eu am incercat sa o fac iluminata,dar chiar foarte putine sanse sa iasa treaba calumea,vezi cum e schibatorul la mine,daca bagi usor surubelnita sub partea de plasti iese usor dar dupa ce il scoto observi ca e vopsit pe interior,si nu patrunde lumina pe el,eventual daca dai jos vopseau cu tot cu scris si sa incerci sa il refaci din folie cu locurile unde vrei sa lumineze sa ramana decupat,dar e riscant sa nu strici ala....acuma sa vedem care o sa fie primul care incearca,pe mine ma bate gandul.ai nuca de schimbator identic cu al meu ?

post-43313-1286304028_thumb.jpg

Modificat de lafamilia3003
Link către comentariu

wowww!!!! foarte tare folia de carbon, chiar ma gandeam cum ar da dar nu vazusem pana acum. foarte tare si DVD-ul face toti banii.

si...maneta e ca a ta identica. app ai cu 20.000 km mai putini ca mine:))

Link către comentariu

Mersi,folia ieri am pus-o,si mie imi place daca vrei sa vezi cum arata si pe jante uitate la topicul cu masina mea.

Cat despre schimbator.....o sa incerc astazi sa vad cam ce s-ar putea face

Link către comentariu

o sa ma uit, chiar m-ai facut curios:X aseara am reusit si eu sa imi pun o intalatie de xenon pe faza scurta...ce sa zic merita toti banii, acum urmeaza si la proiectoare

Link către comentariu

:P Xenon as pune numai daca as avea lupe,in caz ca te opreste politia apar problemele.....

Link către comentariu

:icon_thumright:

o sa ma uit, chiar m-ai facut curios:X aseara am reusit si eu sa imi pun o intalatie de xenon pe faza scurta...ce sa zic merita toti banii, acum urmeaza si la proiectoare

Pentru ce ai nevioie de XE after market pe far cu oglinda, fara spalator si fara autoleveling? Cu atat mai mult in proiectoare?

Modificat de Roger
Link către comentariu

:lol:

Pentru ce ai nevioie de XE after market pe far cu oglinda, fara spalator si fara autoleveling? Cu atat mai mult in proiectoare?

pai...am vazut la un prieten pe un leon si e diferenta f mare. si mai este vorba si de aspect:X

Link către comentariu

Aspect daca mergi cu ele aprinse, ma refer la proiectoare. Daca respecti legea, adica sa le folosesti doar cand e ceata, aspectul chiar nu mai conteaza. A patit-o deja Ionutblv cu xenonul in proiectoare, va urez succes in a explica politiei.

Link către comentariu

Total de acord,xenon fara cel putin lupe....nu prea merita,parerea mea,e prea batator la ochii pt oricare politist care te opreste,eu era sa iau amenda pt 2 becurile de pozitie care imita xenonul...deci daca cauta sa se lege ceva e primul lucru

Link către comentariu

@AG-06-SOR: tentatia e mare sa-ti pui fel si fel de luminite pe masina.

La interior pui ce culori vrei tu, ce nuante-ti plac atata timp cat dpdv tehnic sunt puse profi, nu deranjeaza pe nimeni si nu incalci vreo lege.

La exterior se schimba treaba. Prietenii tai sau ai mei sau ai altora care si-au pus XE AM sunt un exemplu negativ pentru ca DERANJEAZA al dracului de tare, pentru ca pe ploaie NU VAD NIMIC, pentru ca SUNT ILEGAE.

Legat de proiectoare, acestea sunt prevazute pe masina pentru a fi utilizate DOAR PE TIMP DE CEATA.

Sper ca am fost destul de explicit si as vrea sa nu mai facem OT pe tema asta...fierbinte :icon_thumright:

Link către comentariu

nu stiu ce sa zic...dar fratimio are o bora si are xenon de 3 ani pe ea si nu zice nimeni nimic atat timp cat sunt reglate sa bata bine... intr-adevar pe timp de ploaie/cata sunt mai slabe decat becurile normale. aseara mi-am montat pe faza scurta 2 decuri HELLA super-light up to 90%. sunt mai tari ca xenoanele si nici nu deranjeaza ceilalti soferi.

cat despre becurile de pozitie...era sa ma faca si pe mine un politist, erau nidte LED-uri SMD albe neon si ca imi da amenda ca sunt albastre:))=)) apoi si-a dat seama ca defapt sunt albe si m-a lasat...

Link către comentariu

poi la mine se vedea tare ca bat catre alb,da zicea ca sunt mai puternice decat cele obosnuite

Link către comentariu

tot sa te amendeze:)) deci lafamilia3003 ce zici de luminile mele de bord si de clima?:> arata bine?

Link către comentariu

Da sunt faine dar eu daca as fi fost in locul dau le combinam,albastru butoanele,si ercanul de la clima ramanea rosu,acuma fiecare dupa gust :) cum ai ramas cu nuca de la schimbator ai riscat sa te legi de el?

Link către comentariu

inca nu... am un prieten cu un golf 4 a trimis nuca lui la un baiat la TM . i-a promis ca o face...acum, sa vedem, daca iese bine o fac si eu. deocmadata astept sa vina a lui.

astazi mi-am montat xenoanele pe faza scurta:X merita tori banii o sa pun si poze

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!