Jump to content

Spike

Vizitator
 Share

Postare recomandată

Anu trecut avea de vanzare o trapa electrica in urma dezmembrarii unui golf 2. Il sun si negociez cu el pentru trapa eu neavand nevoie de trapa efectiv ci de mecanism electric+consola cu butoane ! Nu a vrut sa imi vanda doar mecanismul deoarece a spus ca vinde numai cu trapa impreuna la pret de 250 lei nici un leu mai putin ! Ok am fost de acord cu acest pret si am achitat prin OMV banii pe trapa urmand ca dupa revelion (sa nu mai platesc transport aiurea ) sa vina un amic de al meu Dumitru Mihai (Buzze) sa ridice pentru mine coletu de la Spike. Pe 2 ianuarie sau 3 cand trebuia sa se intalneasca cu Buzze ma suna si ma roaga sa ii dau trapa inapoi deoarece numai dezmembreaza golfu pe motiv ca a recuperat actele la el de la propietar . Ok accept si zic sa ii dea lu Buzila doar ce de fapt am vrut sa cumpar de la el de prima data : motoras electric + butoane ! Toata treaba sa intamplat ATENTIE pe 3 ianuarie ! A ajuns Buzila acasa am primit coletu cu pricina si il sun : cum facem cu restu? Ma intreaba cat vreau si ii spun initial sa imi dea cat considera el de cuviinta. A trecut ianuarie a venit februarie si nici o veste de la el .Il sun si ii spun : daca  nu ai fost in stare sa imi dai un telefon macar sa imi spui ca nu ai bani sau suma pe care vrei sa o dai pe trapa atunci eu consider ca trapa face 100 de lei ! La care el se precipita la telefon si imi spune ca are un amic care ii da trapa cu 30 lei !!!! Zic ok nu e bai trimite trapa de pe masina daca iti comvine sa o schimbi sa o vopsesti pe aia si cu asta basta . Eu am asigurat transport la ce am cumparat tu esti responsabil sa imi trimiti trapa daca 100 de lei este prea mult. Ma intalnesc cu el la intrunirea vw forum la iesirea spre constanta si arogant imi serveste  un :am venit cu un amic cu masina lui si nu am avut sa bag trapa in masina omului ......Ok zic cand trimiti trapa? Saptamana viitoare vin si o aduc ....Am tot sunat de atunci si nu imi raspunde nimeni ! Am lasat mesaje pe facebook si nimic ! Acum astept si eu pareri de la voi ce sa fac si mai ales ce vina am eu ca toti au acces aici sa vanda piese de golf 2 . Daca ma trage cineva la raspundere gen tu esti de vina ca ai acceptat sa faci tranzactia pe incredere am si raspuns . Am ajutat sa trimita piese in bucuresti lui arhanghel cu ocazia achizitionarii buzelor de la bbs din brasov si apoi facand cunostinta fara sa banui de om este am trimis pe banii mei la brasov si folie pentru proiectoare moca sa isi fac gigel proiectoare galbene sa fie si el la moda . Am crezut ca deja ne cunostem si ca nu ar trebuie sa fie nici o problema cu tranzatia trapei ca omu este ok din moment ce am ajutat . Are termen pana luni sa imi dea ce imi apartine :trapa lui de pe masina cu chedere ok asa cum sa pronuntat la vanzare ! Daca nu, eu de luni nu mai am nevoie de trapa ,nu ma arunca in faliment suma asta o dau la pierderi. Da nici lui nu ii recomand sa dea ochii cu mine . Pentru 100 de lei unii oameni isi arata adevarata valoare ..... Va rog sa comentati daca se poate .Sa facem o discutie constructiva poate pe viitor dispar asemenea oameni dintre cei care au cu adevarat treaba pe aici pe forum !

Modificat de sita
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Doru, sorry, dar o sa inchid topicul pana cand o sa discut cu un moderator senior legat de limbaj. Iti inteleg frustrarea, dar nu asa se procedeaza. Macar, ma anuntai pe mine, sita sau cristi si vedeam cum trebuia procedat.

Cu siguranta iti voi edita textul, iar dupa aceea voi redeschide topicul.

geee

Ok, text editat. Va rog ca discutiile pe topic sa nu devieze de la subiect.

geee

Modificat de geee
Link către comentariu

• Si raspunsu final este :

Bogdan Spike

Pretul

pe motorasu de la trapa s-a schimbat si pe plasticu de la plafoniera

aia ai platit aia ai primit ai vrut sa fii jegos cu mine acum sunt si eu

cu tine

• 174165_584656964_611727210_q.jpg
    Bogdan Spike

E bun inseamna ca esti pe aceasi pagina cu mine:)

Poti sa imi faci reclamatie pe vw forum ca mi se rupe

Modificat de B-74-WRC
Link către comentariu

mama ce mai infloresti.... mama ce arogant am fost, pretul care l-am primit nu a fost 250 ron a fost 230 ron alta infloritura din partea ta, si de abea astept sa dau ochii cu tine sa vad ce ai tu de gand

Link către comentariu

Cand va intalniti anuntati-ne.Eu pun pariu pe Doru.Acu vorbind serios.

-Greseala ta Dorule este ca ai mers pe incredere.Romanu' isi vinde si mama pe mai putin de 50 Euro.Criza, de, bat-o vina.....

-Spike, tu ca un roman corect ar trebui sa rezolvi situatia, pentru ca Brasovul e aproape, si astia din Bucuresti ''e'' nebuni,si nu stii cand ii intalnesti.Oricum ar fi daca nu ajungeti la o intelegere corecta, s-ar putea sa aiba de pierdut toti membrii ,inclusiv cei corecti.Chiar daca ti se rupe de VWF, peste tot sunt aceiasi oameni.Nu conteaza unde intri pe net.

Parerea mea.....

Link către comentariu

Pun si eu accent pe corectitudinea cu care Doru ne-a familiarizat pe toti, deci, nu cred in "inflorituri".

Cat despre Spike nu as comenta. Pot spune, .... din nefericire, ca..... de multe ori m-am uitat in obrazul fratelui lui, care-i user cu vechime si corect.

Este tot ce as putea spune.

PS: Spike.... nu este primul catre care iti arati coltii, si daca ne uitam prin tranzactii te-ai mai certat si cu altii..

Pare rau ca sa ajuns iarasi la certuri pe forum, dar........

Link către comentariu

• December 24, 2012
  • 275850_100000794134394_519149487_q.jpg
    Doru Stefan Spinu

Craciun fericit !

Bogdan Spike

Mersi la fel dorule

• February 28
    Doru Stefan Spinu

Salut

! Mai sef da nu mai zici nimic cu trapa aia ? Am tot asteptat sa dai un

semn dar nimic ! Eu am achitat trapa , am trimis pe cineva sa o ridice .

Tu ai vrut sa o iei inapoi si am fost de acord . Nu ai vrut sa imi dai

100 pe ea am fost de acord din nou dar deja a trecut si februarie ,ce

facem ? Nu cred ca procedezi corect ! Eu am fost om cu tine si ma astept

la aceasi treaba . Te rog sa faci cumva sa imi ajunga trapa complecta

sau banii cat de curand posibil. Din punctul meu de vedere am platit si

trapa si transportu-l .Scriu mesaju asta pentru ca nu ai dat nici un

semn pana acum si este de datoria ta sa ma cauti sa imi restitui ce imi

apartine !

• March 5
    Doru Stefan Spinu

Inca astept un raspuns de la tine in legatura cu trapa !

(in caz ca ai uitat )

• March 6
    Bogdan Spike

Vineri ajung in baneasa poti ajunge??? nu pot vb la tel

Doru Stefan Spinu

la ce ora si unde ?

Bogdan Spike

La baneasa shoping city la 10 plec din bv

Pe la vreo 12

Ajung acolo

Doru Stefan Spinu

ok ne vedem in fata la bricostore este parcarea mai libera

• Today
    Doru Stefan Spinu

Bai pretenas nu te juca cu nervii mei !

Bogdan Spike

Bulangiu zici:)

Doru Stefan Spinu

Ba esti bai fraiere ca sa facut 3 luni decand ma rog de tine sa imi dai ce am platit din decembrie ..............

Bogdan Spike

Pretul

pe motorasu de la trapa s-a schimbat si pe plasticu de la plafoniera

aia ai platit aia ai primit ai vrut sa fii jegos cu mine acum sunt si eu

cu tine

Bogdan Spike

E bun inseamna ca esti pe aceasi pagina cu mine:)

Poti sa imi faci reclamatie pe vw forum ca mi se rupe

Bogdan Spike

Bravo felicitari:

Modificat de B-74-WRC
Link către comentariu

Salut,

Cred ca fiecare a tras concluziile.

Ceea ce nu inteleg Spike, este atitudinea ta: "Poti sa imi faci reclamatie pe vwforum ca mi se rupe". Aici  nu vorbesc de warn sau bann, ca nu tine de asta, pana acum, dar tine de obrazul tau, fata de colegii din aceasta comunitate, colegi la care de fiecare data cred ca ai gasit raspuns si rezolvare, forum care de fiecare data te-a inteles si a raspuns cu promtitudine cererilor tale.

Cum si Cypor spunea candva pe undeva pe aici, nu stiu daca e buna aceasta arie, dar din cate observi si tu este necesara.

Fata de postul tau #4, Doru a prezentat discutiile dintre voi si fiecare dintre noi a inteles ce avea de inteles.

geee

Modificat de geee
Link către comentariu

Toti oropsiti de soarta(ca mine) care au avut de aface cu elente de genu : ajuta-i doamne ca nu sti cand iti da in cap .Va rog sa luati atitudine . Nu pentru mine ci pentru voi sa stie lumea cu cine are de gand sa faca tranzactii ! Este ultima mea reactie la acest post si ma declar suparat pe toate cunostintele mele care nu au atitudine ! Cei care ma cunosc personal sau de pe forum pana duminica cand se va inchide acest topic sunt rugati sa isi expuna punctu de vedere . Eventual pareri la ce as putea sa fac lu X cand ne vedem (neaparat fara violenta ) Gen faze haioase ,glumite ,popa prostu , alea alea !

Link către comentariu

dorule nu o mai da asa mult pe ranitu cand am fost la intalnirea vwforum nu ti-am vorbit deloc arogant sau in cultura ta generala vorbitul frumos inseamna arogant? ti-am spus ca am venit cu un prieten si nu am putut pune trapa in masina omului, cand tu MARE arogant cand te-am intrebat unde iti este masina sa o vad ca e frumoase ai dat-o in glume de cacao ca e in garaj ca nu am trapa si imi ploua in masina..... asa oameni doamne iartai

arhanghel.. tu oricum esti un om la 30 ani cu o minte de copil, asa ca eu nu am ce sa mai discut cu tine cu piesele tale tzipla( de ce esti tu certat cu multa lume?? lumea este proasta tu esti destept la concluzia asta am ajuns) aici inchei capitolul arhanghel

xanu... cand nu cunosti lumea nu mai vorbii aiurea te rog frumos :) de fapt pune pariu pe doru ca sa castig si eu mai mult

dorule spune-mi si mie sambata si duminica lucreaza curieru? eu daca o pun luni la posta iti ajunge marti deci cum ai putut sa pui termenu asta tampit sa iti ajunga luni??

p.s. cum sa iti trimit trapa cand eu habar nu am unde stai in ce sector strada nr si altele?? cand trebuia sa ajung in bucuresti treaba a fost anulata

Modificat de geee
Link către comentariu

Doru, Spike, uitati cum sta treaba pe acest forum:

1. exista reguli care trebuie respectate. Va scriu pentru amandoi, daca o data mai aduceti limbaj necorespunzator chiar si pe aceasta arie, aveti suspendare pe termen lung.

2. Spike, aici nimeni nu este arbitru, dar daca cred ca aveai intentia de a trimite ce aveai de trimis, adresa trebuia sa fie printre primele schimburi de mesaje cu Doru, eu unul asa procedez.

3. Se pot considera posturile lui Xanu si Archanghel offtopic, dar ele au adus informatii despre userul B74WRC. Asta nu inseamna ca trebuie sa avem posturi pro si contra despre useri, dar daca PS-ul lui Archanghel este adevarat, atunci userii implicati sa isi exprime ideile aici.

Link către comentariu

Asa este geee ai dreptate ca un om mare ! Nimeni ne este arbitru aici . Asa ca eu nu mai continui aceasta discutie . Scuze daca am derapat .....ieri eram si eu nervos :blah_:  Azi nu mai sunt .Spike tata sa fi sanatos bravo tie. Cat despre ce am sa iti fac cand ne intalnim.....sper sa nu ne intalnim :))   

Link către comentariu

Nu pot cauta in istoricul vechi de discutiile tale cu altii.

Nu-mi vin prea multe in cap, dar imi aduc aminte de ele de pe la vanzari, cat si de pe la Masina Mea unde ai dat cu noroi in cine si-a permis sa zica ceva.

Cat despre atitudinea ta Spike fata de userii VWFORUM, nu cred ca mai trebuie sa zic nimic, atata timp cat in dreptul tau scrie mare (update de acum 2 ani) VWFORUM SUCKS. 

http://vwforum.ro/user/40497-spike/

Cat despre discutiile mele cu alti useri, seriosi sau nu, asta e nu-i poti multumi pe toti, iar cu cine sa intamplat sa am neplaceri si sa nu am dreptate, mi-am platit datoriile fara certuri, si fara insulte. (asta chiar e off topic)

Aici erea vorba de atitudinea ta fata de userii de aici, si ...... asta spune tot.

Link către comentariu

@Spike-Ne cunoastem.Mai mult decat trebuie chiar.

Link către comentariu

Discutii care nu isi au rostul...nu tin cu nimeni,insa pot sa declar ca spike a ridicat de la omv 230lei(am fost cu el cand a ridicat banii),iar atunci cand am fost la intalnirea nationala,chiar nu am avut loc in masina sa bagam trapa.Nu stiu discutia dintre voi doi,daca a fost sau nu aroganta,pentru 100lei prefer sa iti trimit eu banii si sa lasam certurile deoparte,sa ne punem masinile la punct si sa ne vedem cu bine la nationala !

O seara buna colegi  :icon_thumleft: !

Link către comentariu

Amedeo, sorry dar ai dreptate partial. Daca preferi sa trimiti tu 100 lei, pai atunci imi trimiti si mie?

Te duci la un magazin, si iti lipsesc 1-5-10-xx lei, ce faci, nu poti sa cumperi ce ti-ai propus pentru ca iti lipsesc acei bani.

Eu consider ca fiecare leut vine muncit, la unii mai usor, la altii mai greu, dar sunt munciti.

Link către comentariu

lasai amedeo ca degeaba le explici, te astept la o bere :beer:

Link către comentariu

Spike, dupa perioada de suspendare, la prima abatere de acelasi gen ai bann, stii tu exact de ce. Nu o lua ca pe o amenintare, dar ti-ai cam dat arama pe fata pe privat.

Modificat de geee
Link către comentariu

Bogdane, ai gresit, se mai intampla, dar felul cum ai procedat nu a fost ok,  nu e prima data cand se intampla treaba asta, nu e prima data cand nu raspunzi la telefon si ai impresia ca timpul le rezolva pe toate (si stii foarte bine la ce ma refer) si lumea uitaanumite lucruri sau renunta, cel mai corect din partea ta ar fi sa lasi orgoliul deoparte sa ii dai telefon omului si sa rezolvati problema intr-o maniera cat mai civilizata. Eu stiu povestea de la inceput, cam tot ce s-a intamplat (mult mai multe decat cunosc multi de aici de pe forum), il cunosc pe doru de ceva timp si stiu sigur ca tot ce a scris este adevarat, tu poate ai ridicat 230 lei dar el a platit 250 lei la omv ca tu sa ii primesti in ziua aia, fara ca el sa primeasca piesa, eu unul nu plateam nimic pana nu primeam ceea ce am platit. Tu ai avut nevoie de bani atunci si el te-a ajutat. Consider ca un om care te ajuta la nevoie nu merita sa fie tratat in felul asta, mai consider ca acestui om ii datorezi niste scuze, nici el nu a reactionat cum trebuie dar asta este rezultatul comportamentului tau fata de el

Link către comentariu

Cu toate ca am zis ca nu mai scriu nimnic despre chestia asta vreau sa lamuresc pentru ultima data ; la data de 12.12.2012 ora 17:33 am platit la OMV suma 245,12 lei intradevar 230 a fost suma si 15,12 comision ! Dar asta justifica restu ce sa intamplat ? A tecut mult timp de la 12.12.2012 ca sa mai tin minte suma exacta care am platit pentru trapa ,a zis o suma din amintiri care este aproape egala cu realitatea. Sa deviat discutia .....In fine pentru mine este incheiat acest capitol.Tu sa fi sanatos Spike ,ai nevoie !

post-40453-0-52136300-1363510636_thumb.j

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu vreau doar sa apreciez felul lui userului B 74 WRC , a fost om de intelegere , m-a ajutat , a primit inapoi un colet , am primit banii deci e de nota 10 ! Atat as avea de comentat

Link către comentariu

Pana la urma ideal ar fi sa se inchida si aici.

Un moderator sa ia o masura, pentru ca, toata lumea a inteles ce sa intamplat, si alte comenturi sunt degeaba.

Link către comentariu

• 3 months later...

intr-un final toata lumea e fericita si fiecare a primit ce trebuie

Link către comentariu

• 2 months later...
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!