Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

E foarte posibil sa mearga pana la 4.000 RPM dar nu la viteze mai mari de 120 km/h; una nu o exclude neaparat pe cealalta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Corect. In definitiv cuplul necesar limiteaza folosirea in modul 2 cilindri.

Link către comentariu

Salut, aveti cateva sfaturi privind rodajul ? 

Link către comentariu

Salut,

In primii 1.500 de km nu a voie sa depasesti 2/3 din viteza constructiva sau 2/3 RPM (rotatii pe minut) nu mai stiu exact si fara accelerari agresive si smucituri. Dupa prima cheie, cred ca poti sa o lasi 30-45 secunde sa isi faca ungerea, dupa care poti merge linistit. Incearca sa ai drumuri putin mai lungi, pentru a se incalzi corespunzator motorul si a avea o ungere buna.

Modificat de Mohicanu
Link către comentariu

multumesc, iar rodajul presupune cam 3k km ?

Link către comentariu

Nu, ala e rodajul! Nu ti-au explicat cand ti-au livrat masina?

Rodajul se face timp de 1.500 Km. In primii 1.000 nu ai voie sa sari de 2/3 din turatia maxima a motorului si 2/3 din viteza maxima constructiva a masinii. Adica vreo 4.000 RPM si cam 130 Km/h.
Apoi urmatorii 500 Km poti sa cresti treptat limitele pana cand, la 1.500 Km, poti sa folosesti masina dupa bunul plac.

Link către comentariu

salutare din nou,

benzina 99 sau 95 pentru 1.2 TSI ? Auzisem ca e recomandata 99 ...

Modificat de mariusbtc
Link către comentariu

Poti sa bagi de care vrei!

Eu bag doar 100 pentru linistea mea sufleteasca, dar sunt destui care merg de ani de zile cu 95 fara probleme.

Link către comentariu

Pachet de iarna + faruri xenon inseamna de doua ori instalatie de spalare faruri si monitorizare nivel lichid spalare parbriz.

O instalatie se da la pachet, sau cum e? M-as astepta sa dea un discount pentru asta insa din configurator nu reiese asta.

Am studiat si alternativa  scaun ergoactiv care e incalzit in loc de pachet de iarna insa pe Golf Sportsvan e cu alcantra ergoactivul ceea ce e nu se potriveste pentru pasagerii prescolari.

Link către comentariu

Nu se murdareste, dar nici nu se curata, nici mai greu nici mai usor Alcantara decat textilul. Si partea de jumatate "piele" este foarte folositoare atunci cand cureti dupa copii pentru ca poti sa dai pur si simplu cu o carpa umeda pe ea si gata.

Comparativ, din textil scoti mult mai greu ceva, mai ales de pe fetele de usi. Daca bugetul permite as alege ergo Active fara nicio retinere.

Link către comentariu

Not_used_calin

ergo Active am eu (cu imitatie piele / textil) . E foarte ok cu copiii in spate. In textil dc iti baga niste ciocolata (eventual cu crema), acolo ramane. Iar spatele scaunelor in piele - iarasi e o super treaba. Dau din picioare si se murdareste imediat. Pielea se curata foarte repede si usor. Dai cu carpa umeda si gata. Nu da senzatia de rece iarna.

Link către comentariu

Din pacate Golf Sportsvan nu e cu piele ergoactivul ca la Golf 7 normal. E textil, iar sezut+spatar alcantara 

E un topic dedicat pentru intretinere Alcantara si azolo se spuen ca se scamoseaza se subtiaza in timp mai rau ca textil-ul. 

Mai degraba cautam raspuns la intrebarea cu spalatorul de faruri dublat.

Link către comentariu

Pe perioada de viata maxima a unei masini la tine, 5-7 ani, sub 100.000km, nu o sa existe vreo diferenta semnificativa intre alcantara si textil.

Eu personal nu cred ca vei primi vreo reducere din dublarea aia. Si, din cate stiu eu, senzorul de nivel al instalatiei de spalare vine doar la pachetul de iarna, nu si la xenon. Ma insel?

Link către comentariu

Senzorul de nivel lichid parbriz vine si la Xenon. Am vorbit cu dealerul si a confirmat ca nu primesc discount pentru dublarea anumitor echipari.

Problema mea cu Alcantara nu e de la uzura normala ci de la faptul ca unoeri copiii se plimba incaltati pe banchete, varsa iaurt, ciocolata, sucuri, fructe, etc Iar Alcantra e mai sensibil la maltartari de acest gen, se curata mai greu decat stofa obisnuita.

Link către comentariu

• Administrator

Are careva Radio DVD cu sistem de navigatie Discover Pro cu SIM in torpedoua (langa cele doua carduri SD si unitatea DVD-ROM) ?  Am vazut pe navigatie ca ai optiune de Trafic Live si Google maps . Dar sunt cu gri (inactive) => am dedus ca trebuie sa-i dau internet prin acel locas de SIM.

Vreau sa iau un abonament de la DIGI cu 5GB inclusi si apoi viteza redusa dupa depasire (nu cred ca o sa depasesc totusi). Va merge cu SIM de la ei ? A folosit cineva deja pe mk7 ?

Link către comentariu

Are cineva pe Golf 7 parbriz incalzit fara navigatie? 

Link către comentariu

Are careva Radio DVD cu sistem de navigatie Discover Pro cu SIM in torpedoua (langa cele doua carduri SD si unitatea DVD-ROM) ?  Am vazut pe navigatie ca ai optiune de Trafic Live si Google maps . Dar sunt cu gri (inactive) => am dedus ca trebuie sa-i dau internet prin acel locas de SIM.

Vreau sa iau un abonament de la DIGI cu 5GB inclusi si apoi viteza redusa dupa depasire (nu cred ca o sa depasesc totusi). Va merge cu SIM de la ei ? A folosit cineva deja pe mk7 ?

Am vazut si eu optiunea asta intr-un filmulet de prezentare Discover Pro pe noul Passat B8 si chiar ma intrebam cand a aparatur optiunea asta.

LE: Cineva zicea ca pentru acces la internet ar folosi telefonul prin Bluetooth.

LE2: Explicatii in documentul atasat :)

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fvolkswagen-carnet.com%2Fdms%2Fbilder%2Fpdf%2F141110_WLAN_Client_Car-Net_EN.pdf&ei=SG9wVcWKNoq4sQHM-IDACA&usg=AFQjCNF7lKbNLEkSQIPG1sXv6ZzXsDJbnA&sig2=zmHXktEXPfSFXqKnzOAj2Q

LE3: Se pare ca e vorba doar de Google Earth, care va suprapune imagini din satelit peste hartile de navigatie ale masini. Am crezut ca se poate folosi navigatia Google dar se pare ca deocamdata nu.

Modificat de CristiM
Link către comentariu

• Administrator

bun linkul din PDFul tau. Am bagat de test un sim DIGI azi si google maps si trafic se activeaza... in schimb nu ajung la asa ceva :

post-1-0-34948900-1433486802_thumb.jpg

post-1-0-93010000-1433486801_thumb.jpg

post-1-0-09807700-1433486801_thumb.jpg

post-1-0-64049100-1433486800_thumb.jpg

post-1-0-26814100-1433486800_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca alegi  pachetul de iarna si farurile xenon partea cu spalatorul de faruri si senzor nivel lichid parbriz se dubleaza.

Nu este normal sa platesti de doua ori aceleasi dotari.

M-as fi asteptat sa fie un discount cand se cumpara impreuna. dealer-ul si configuratorul zic ca nu este,

Am observat ca in Germania scade automat pretul pachetului de iarna cu 150 Euro cand alegi Xenon-ul.

Ma intreb ca in Romania cine pune in buzunar acesti 150 Euro?

Link către comentariu

Nu e singura "smecherie" pe care o practica importatorul. De exemplu la noi trapa panoramica costa ~1200 euro, la vecinii unguri pentru ~1300 euro (pachetul Sky) primesti pe langa trapa panoramica Composition Media, Privacy glass 65% si computer de bord Premium (deci vreo ~600 de euro discount).

Dragul nostru importator incurajeaza doar achizitia de configuratii entry-level chele, la care ofera un extrabonus REMAT de ~1740 de euro. Daca vrei ceva mai mult, inseamna ca ai bani si iti permiti, deci platesti. 

Link către comentariu

Tipic. Trageti de discount cat puteti!

Link către comentariu

Si cam cat se poate trage de discount, in conditii de PJ (deci fara rable) si leasing?

Link către comentariu

Depinde si  prin cine face leasingul ;)

Link către comentariu

Porsche, 1 an dobanda 0%.

Link către comentariu

Am observat in numeroase poze, chiar si in cele oficiale ca stopurile de pe aripa nu sunt aliniate cum trebuie. Pare o discrepanta destul de mare. Se intalneste doar la cele cu led?

post-78960-14337512353975_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!