Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

Cerere si oferta...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

golf7 r-line<>

Alte anvelope:

post-123923-0-32539700-1431941041_thumb.

Link către comentariu

Ai avut omologare individuala?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

golf7 r-line<>

Nu,asa a venit masina

Link către comentariu

S-ar putea ca cele cu suspensie normala sa vina cu 15", 16", 17", iar cele cu auspensie sport / dcc sa vina cu 17", 18", 19".

Link către comentariu

Nu e regula. Sunt exemple de masini cu suspensie standard care au venit inclusiv cu 19" omologate (dar omologare individuala). Plus ca vad ca sunt deja omologate 18 la mai toti.

Am intrebat pentru ca sunt patit cu masina actuala de 17" + suspensie sport oem fara sa dea omologare si pt 18. Nu s-a scris in CIV nici la cele comandate din fabrica cu 18" la noi, dar asta e alta discutie. Aparent s-au desteptat.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Composition Media de 16.5 este deja în producție, acum mașinile se comandă direct cu 16.5

Am dat și eu comanda pt CL 1.4 125 CP, Tungsten Silver Metallic, Bi-Xenon + LED, pachet Relax, Composition Media, scaune ergoActiv și App-Connect (plus interfața obligatorie iPhone/iPod, mă rog..). Abia aștept să dea drumu la Android Auto și la noi, este o soluție bună dacă nu vrei să dai 2-300 euro în plus pe Discover Media.

Mulțumesc pentru sfaturi, de acum începe așteptarea! :heavy_breathing:

Link către comentariu

Composition Media are de acum si Mirror Link? Este inclus sau platesti in plus? Stie sa redea aplicatia de harti de pe telefon?

Link către comentariu

Cel puțin pe Golf, nu este inclus, plătești în plus pentru opționalul App-Connect, care integrează MirrorLink, CarPlay (pt iPhone) și Android Auto (pt android). Știe să redea aplicația de hărți, da.

Nu mi-e foarte clar cu MirrorLink, am citit că e compatibil cu puține telefoane, dar pentru Android Auto îți trebuie doar Android 5+. Doar că Android Auto e momentan disponibil doar prin America și Canada.

Link către comentariu

Foarte bine. Sper ca in momentul in care va aparea Golf-ul 8 sa putem rula Waze pe sistemul multimedia al masinii. Deocamdata cred ca vor suporta doar aplicatia default Google Maps.

Modificat de CristiM
Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic... Ar fi frumos. Dar s-ar mai vinde sistemele lor de navigatie?

Link către comentariu

A folosit cineva ACC-ul si in situatiile de trafic urban sau foarte aglomerat?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

golf7 r-line<>

Te contrazic, parerea mea e ca si pe timp de noapte se observa de la o posta cele cu drl Led

post-123923-0-54918600-1432216616_thumb.

post-123923-0-71413500-1432216634_thumb.

Link către comentariu

Tu cu cine te contrazici?

Link către comentariu

Parbrizul incalzit obliga numai la pachete de conectare pentru Discover Pro? Sau configuratorul sufera?

Link către comentariu

Am priceput chestia asta si stiu discutia, intrebarea era daca obliga numai la pachete de conectare pentru navigatia Discover Pro? Cel putin asa reiese din felul in care sunt scrise descrierile...

Link către comentariu

E o greseala in configurator. Vezi in borsura sau configuratorul din Germania ca la orice tip de infotainment te obliga la pachetul de conectare daca pui parbriz incalzit.

Teoretic ai putea tu sa pui un booster de semnal aftermarket sa iesi mult mai ieftin decat cu pachetul de conectare, dar nu te lasa VW.

Si eu m-am entuziasmat ca-mi pun parbriz cu infrarosii cu doar 300 Euro, dar m-am dezumflat repede cand am vazut ca e doar o greseala in configurator.

Modificat de hiro
Link către comentariu

Oameni buni, ca sa pun intrebarea altfel, ca nu ne intelegem: ca sa pun parbriz incalzit trebuie sa am navigatie Discover Pro si evident pachetul ei de conectare? Sau doar pachetul de conectare? Asta intreb! Pentru ca din felul in care este scris configuratorul inseamna ca trebuie sa iau si navigatia Discover Pro...

Link către comentariu

Strict din configurator merge pus doar daca alegi si Discover Pro si pachetul ei de conectare. Trebuie intrebat la reprezentanta daca merge si la Discover Media, desi nu cred.

Configuratorul e asa de cand a fost introdus parbrizul in lista de optionale asa ca...

Link către comentariu

Desigur ca cel mai bine e sa intrebi de la dealer.

In brosura scrie ca merge si cu Composition Media si cu pachetul de conectare simplu. Doar ca pachetul simplu face boost daor la semnal GSM, deci s-ar putea sa nu ai semnal de GPS.

Link către comentariu

Merge si cu Discover Media!

313m1qf.png

Link către comentariu

Deci daca nu vreau Discover Media, nu merge... Oricum nu sunt prea lamurit. Mi se pare usor ridicol, un parbriz incalzit sa coste 1300 de euro... WTF?!

Link către comentariu

Din cauza schimbarilor recente survenite odata cu trecerea la Euro6 si MIB2, configuratorul este inca plin de erori. Exista un Dorel (sau mai multi) la importator care nu isi face treaba.

Cel mai bine e de verificat pe catalogul vechi (decembrie 2014) ce se poate si ce nu se poate, si facut o reclamatie la dealer, care la randul lui va face o reclamatie la importator si problema se va rezolva, atat pe configuratorul online, cat si pe cel folosit de dealeri.

De ex. pe variant se putea alege Reverse Camera doar in combinatie cu Discover Pro si nu exista optiunea de padele pt DSG decat pe HL, probleme care s-au rezolvat in urma unei sesizari.

Parbrizul incalzit necesita doar Pachet de conectare Confort (total ~650€). Restul e cancan.

In alta ordine de idei, sper sa nu fie si masina la fel de "varza" precum Porsche Romania.

Modificat de iou.paul
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!