Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

Distanta va fi aceeasi, pentru ca undele radar nu se reflecta doar din parpriz. Ci si din elementele caroseriei. Erau unii de isi vopseau masinile mat, crezand ca au avioane de vanatoare...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hai sa reformulez, ca vad ca nu m-am facut inteles: emisiile radar nu mai trec (sau trec intr-o masura mult mai mica) prin acest tip de parbriz. Distanta de detectie scade dramatic.

Totusi, aici nu e locul pentru a dezvolta o astfel de discutie, asa ca sugerez google.

Paul, ai PM.

Link către comentariu

@cris, te referi la undele de detectie emise de aparatul din masina, nu la radarul politiei. Corect? :)

Link către comentariu

Nu man, undele emise de radar nu mai trec prin parbriz, si deci detectorul nu le mai poate detecta. Detectorul nu emite nimic in vederea detectiei.

Poate ne ajuta un moderator sa mutam discutia, ca aici nu suntem foarte on-topic. Multumim!

Link către comentariu

Salutare all,

Sunt pe punctul de a achizitiona un Golf 7 1,2 TSI, nou.

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns ? Cine este responsabil de scoaterea masinii din modul transport ? Am inteles ca masinile sunt livrate in acest mod TRA pentru a salva baterie etc etc pe durata transportului cu platforma.

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Dealer-ul spunea ceva ca la ITP se poate scoate din modul TRA, nu stiu care e procedura

Link către comentariu

Se scoate din modul transport online, cu fabrica, si de catre dealer.

Link către comentariu

TRA se va dezactiva de catre dealer la pregatirea de livrare catre client (se face din VAS dar merge si good old VAG COM) de asemenea se va ajusta presiunea in roti de la valoare de transport la valoarea normala (verifica si tu sa nu pleci de la ei cu 3 atm in roti au fost cazuri destule) se indeparteaza blocajele de arcuri  , inspectie vizuala etc

Modificat de GTD
Link către comentariu

Ce optiune trebuie sa aibe golf"ul ca sa am antena shark pe capota?

La golf 7 gti nu am

Link către comentariu

Navigatie/Sistem Premium RSAP/Pachet Conectare Comfort/Webasto

Modificat de Hayate
Link către comentariu

Da cumva au gasit prin stalpi sa bage diversity cum aveam si pe scirocco vechi dar la ala fara navi tot asa aveam antena stil shark. Acuma vad ca doar pt navi si cele expuse mai sus au bagat. Am observat ca pt diveristy este cumva prin stalpi B e facut

Link către comentariu

Din cate imi amintesc, sunt doua, una intr-un stalp si una pe/in/langa luneta. Oricum, si cu aripioara tot proasta e receptia.

Link către comentariu

Mie mi se pare un artwork fata de cel actual electric. conceptul

Modificat de Serban F
Link către comentariu

Un CGI inspirat de E-Golf.

Oricum ma astept la faruri full led, standard stopuri led, optional ceasurile digitale.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Acum m-am jucat un pic in configuratorul de golf.... Mi se pare mie :001: sau a aparut un usor facelift la faruri fata(LED) respectiv grila radiatorului???

Modificat de DDoc
Link către comentariu

Asa pare dar nu stiu daca e vreo schimbare si in realitate (m-as mira).

S-au schimbat preturile in schimb, cel putin din Februarie 2014 pana acum, au crescut.

Pretul meu:   40.549,24 E

Pretul de azi: 41.153,12 E

(exact aceleasi optiuni, am configurat cu factura in fata)

La care daca adaug blind spot plus, airbag spate, incalzire stationara, ACC, piele, reglaj electric scaun si alarma plus, ajungem la fabuloasa suma de 46.000 E (ENORM pentru un Golf GTD). Probabil R-ul sare de 50.000

De banii astia imi iau A45 AMG configurat bine :)

Link către comentariu

• Administrator

Mai apar indexari ale preturilor pe sfârșit de an (s-a întâmplat prin toamna)

E doar iluzie optica însă, că info, golful 8 (7 fl) va veni în 2016

Link către comentariu

E doar iluzie optica însă, că info, golful 8 (7 fl) va veni în 2016

Pura speculatie, majoritatea articolelor pe net vehiculeaza 2017 pentru mk8, unele chiar 2019.

Modificat de iou.paul
Link către comentariu

• 1 month later...

Sistemul de infotainment pentru Golf 8 (probabil versiunea de top a navigatiei):

Modificat de edi10000
Link către comentariu

Salutare!

După ce-am citit fiecare pagină de pe topicul ăsta, luna asta vreau să dau o fugă pe la dealeri pentru următoarea configurație:

Golf Comfortline 1.4 TSI 122 CP

Pachet Relax

Scaun sofer ergoActiv

Faruri Bi-Xenon cu lumini de drum LED

Am două probleme, prima (și cea mai importantă): nu mai este Radio Composition Media în configurator?! :blink:

A doua: culoarea. Oscilez între Pacific Blue și Tugsten Silver

Link către comentariu

In ce priveste Radio Composition Media, mai mult ca sigur ca se va remedia problema lipsei din configurator.

Despre alegerea culorii, iti recomand (daca se poate) sa le vezi live pe ambele si apoi sa te decizi.

Link către comentariu

• Administrator

Eu am Tungsten Silver pe Passat și îmi place mult cum da... În plus, e destul de practica Însă trebuie să se potrivească și pe model.

Le-am văzut pe amândouă pe G7 și, după mine, alegerea tine de tine... Pacific Blue e mai tineresc în timp ce Tungstenul e mai serios...

Centii mei :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!