Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

A aparut 2.0 TDI la varianta de echipare CL. Ma refer la Golf VII normal, nu break, acolo era de ceva vreme.

Modificat de Catalin_AC
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

Ciudat insa ca in Romania nu se pot comanda jantele serron. Eu am jantele salvador pe 17 care au venit la R-line si acum m-ar bate gandul sa le vand pt a lua serron. Credeti ca are rost sa ma complic? Mai ales ca si Salvador sunt destul de rare si arata bine

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Daca vrei neaparat 18" go for it. Serron s-au pus pe GTI 6 Adidas Edition si nu sunt chiar asa de rare insa contrastul suprafetei diamond cut cu interiorul negru e foarte frumos.

Parerea mea, vazand si un R-line alb cu Salvador 17" la Midocar este ca sunt cam mici jantele pt R-line. Mici si bagate destul de mult sub aripi. Diferenta optica intre ce am vazut live si din pacate doar din poze R-line cu Salvador 18" e mare.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

1.2 TSI 105 CP BlueMontion, pareri, probleme?

As vrea sa-l iau nou.

Link către comentariu

Motorul este bun, din ce am citit pe forum nu au fost probleme cu el. Insa eu as opta pentru un 1.4 sau chiar un 2.0 TDI. Daca nu esti genul care sa mearga alert si circuli in oras mult, merge si 1.2 tsi. Inainte sa alegi, ti-as recomanda sa faci un drive test cu mai multe modele pentru a vedea ce ti se potriveste.

Link către comentariu

2.0 TDI ar fi prea optiune dar nu sunt bani :(

multumesc pentru feedback, toate cele bune!

Link către comentariu

Cu placere si așteptam sa ii faci prezentarea ! [emoji1]

Link către comentariu

Mai si pui ceva optionale sau ai gasit ceva pe stock si il iei cu livrare imediata?

Link către comentariu

1.2 TSI l-am gasit stock, la vreo 15,800 euro, are faruri de ceata care de obicei nu sunt in cele standard.

mi-am mai aruncat o privire pe configurator la ei si imi surade asta 1.4 TSI la 122 CP si jante.Configurator - Oferta dumneavoastra.pdf

am observat insa ac manual, nu dublu climatronic, la banii astia nici nu am luat in seama chestia asta. nici nu ma gandeam sa nu aiba. insa nu cred ca e un impediment asa mare.

Link către comentariu

Cred ca motorul ar fi mai important decat aer conditionat automat. Cred ca e mai ok oferta de 1.4 TSI

Link către comentariu

m-am exprimat gresit, ac automat nu are nici o varianta din cele precizate.

Link către comentariu

Culoarea este cea mai urata. Un gri nemetalizat neprietenos cu ochiul.

Totusi de ce vrei sa schimbi un G6 2.0TDi fie el si de 110cp cu un G7 chel?

Link către comentariu

O intrebare oarecum stupida, dar o pun totusi. De ceva vreme urmaresc indeaproape configuratorul si am observat ca Pachetul Technology s-a scumpit. Acum: merita sa ma chinui de inca 480 de euro sa pun xenonul adaptativ? Sunt la fel de performante cele doua, bine exceptand adaptabilitatea?

Link către comentariu

Ca luminozitate sunt identice! Exceptand faptul ca miscarea stanga-dreapta aduce un mare plus de vizibilitate pe drumuri virajate!

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • Administrator

au stricat ideea de Edition... Edition40 ma gandeam ca deja au scos GTI Edition ... dar doar GTI nu este la Ed40 :)

Link către comentariu

Nu au stricat ideea de Edition. Ne obisnuisem doar GTI-ul sa fie edition. Golf 4 a fost si el Edition si nu ma refer la gti ed25.

Interiorul de mk7 edition este absolut superb. Plafonul negru combinat cu tapiseria de piele ridica un interior si asa bine realizat la alt nivel. Plus ca are dotari standard cam tot ce se pune de obicei. Este singurul golf mk7 la care se pot lua si jante 18", in Ro evident.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Un link cu interiorul mk7 edition The_Ego sau unde l-ai vazut ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!