Jump to content

Inca un A4 B6 1.9Tdi

mishu999

Postare recomandată

Am decis sa-mi prezint si eu noua achizitie.Este vorba despre un Audi A4 an fabr.2003 motorizare 1.9Tdi 101 AVB,298.000 km.Masina am achizitionat-o de la o cunostiinta care o avea din 2005.

De curand mi-am vandut fosta masina,un Passat B5.5 2.0i 115 cutie automata.Am dorit ceva mai economic.Initial ma orientasem tot spre un Passat dar la banii pe care ii aveam alocati pt masina nu prea ma incadram(4.000 e).

Tot cautand pe net masini aflu de la cunostiinta in cauza ca vrea sa  vanda masina.Il intreb de pret imi spune 4500,ii spun ca nu ii pot oferi decat 4000 si a acceptat.Masina este inmatriculata in tara in 2005,deci momentan o inscriu doar la primarie tinand cont de valoarea taxei.Ca defecte optice ar fi vopseaua cam matuita si aripa fata dreapta julita jos in apropierea barii.

Ce i-am facut imediat ce am luat=o:

-rulment dreapta fata(uruia ingrozitor)

-bielete antiruliu

-tot kitul de accesorii.

-am indreptat aripa(urmeaza vopsirea)

Ce urmeaza sa=i fac in viitorul apropiat:

-kitul de distributie

-Vopsit aripa

-Polish integral(o sa se vada destul de urat avand in vedere vopseaua matuita si aripa care va fi vopsita)

-Kit distributie

-Cd-player OEM

-jante S-line 17'

-soft la 130cp

-un detailing interior(tapiseria este cam imbacsita)

In rest masina se comporta foarte bine trage binisor pt cei 101 cp(pe langa fosta masina e racheta),consumul e foarte mic,in concluzie sunt multumit.Poze deocamdata nu am decat una singura.Cu siguranta vor mai urma.

post-92713-0-35389100-1362943689_thumb.j

post-92713-0-33038700-1362943766_thumb.j

post-92713-0-78344600-1362943888_thumb.j

Modificat de mishu999
Link către comentariu

Felicitari! Ai ceva de munca la ea,nu a prea fost ingrijita de fostul proprietar la gandul ca o vinde.Dar cu diferenta de bani o aduci la zi.Cat priveste chip-ul la 300k este cam riscant sa-ti cada ambreiajul,turbina,daca sunt originale sunt cam obosite,cheltuieli care trebuie sa le cam iei in calcul .In rest numai de bine si cat mai multi km.fara probleme. :icon_thumleft:

Modificat de calin.g
Link către comentariu

Macar la 120-125 cp.Ambreiaju e in stare buna,e moale si prinde mai de jos.

Link către comentariu

CAlin,  nu e nici un risc daca softul este facut cu cap(cel mai important),iar soferul nu merge la Rally!Am avut si eu 1.9 tdi,cei drept generatie mai veche,dar motorul se comporta excelent la 340 tkm cand l am resoftat:).

Link către comentariu

chiar daca pica turbo sau ambreaju dupa soft o sa puna alte noi si mai merge 200k linistit dupaia,sper sa rezolvi cu parte estetica a masinii cat mai repede...vine vara si trebuie sa arate bine masina,

ps vezi ca ai scris ca schimbi de 2 ori kitu de distributie  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Asta ma straduiesc si eu,deja a venit vremea frumoasa.Sper sa termin pana la sf lunii aprilie,inclusiv cu jantele.

Link către comentariu

Nu am spus ca chip-ul nu este benefic,este O.K daca este TCM dar stiti voi cum este ca te impinge Dracu! sa bagi piciorul in ea ca nu te poti abtine cand vezi ce bine trage,aici este problema ca nu sta nimeni cuminte mai ales prima perioada pana trece damblaua dupa aia te mai potolesti.

Link către comentariu

Aici ai perfecta dreptate.Voi incerca sa evit accelerarrile bruste in treapta 2-3.Dar in schimb la drum intins...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!