Jump to content

Jagger

Postare recomandată

Iarna nu am avut nici o jena pe drumuri "inchise" - ex Petrosani - Obarsia Lotrului, Obarsia Lotrului - Sugag. Nu va ganditi la cine stie ce zapezi dar totusi cam poti sa indrepti masina si sa mergi si cu o roata pe pintenul din mijloc daca vrei, nu aluneca...

Vara am tot urcat pe munti, pe "drumuri" gen:

- Herculane <--> Uricani, pe langa Valea lui Iovan - aici am mers cu un nene pierdut si el prin spatiu cu o Toyota Hilux, noroc ca avea o toporisca sa dam copacii din drum.

- DJ102I - Valea Doftanei <--> Sacele, cel mai greu pe care am mers pana acum, desi masina nu a zis nici pas... erau niste bucati prin padure cu noroi si hopuri super.

- chiar weekendul trecut am urcat de la Polovragi pana pe Valea Latoritei, la Petrimanu. Aer curat :)
- de asemenea am mai mers pe la greci,pe munti. Astia au drumuri peste tot.

Din pacate nu am facut niste poze/filmulete ceva la bucatile mai misto de drum ca va speriati. :D

post-5658-0-39977100-1384334066_thumb.jp

Challenge accepted!

Modificat de top
Link către comentariu
  • 1 year later...

Masina s-a vandut la sfarsitul lui decembrie 2014, in urma plecarii definitive din tara .

In 2.5 ani cat a fost la mine:

Km parcursi: 53000km

Motorina: 6200euro (consum mediu 8.13%)

Piese si manopera: 4400euro (consumabile, revizii, reparatii inclusiv preventive)

Detalii https://www.spritmonitor.de/en/detail/514677.html

Se poate inchide :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!