Jump to content

Poze Golf VII Variant(2014)

kadettro
 Share

Postare recomandată

Doua observatii:

1) Podeaua portbagajului cu bancheta rabatata nu e dreapta. Fapt confirmat de Autobild la primul drive test si se vede in pozele mai noi ca este o usoara inclinare.

2) Intr-un articol (http://www.autozeitung.de/erlkoenige/vw-golf-vii-variant-2013-fahrbericht-kombi-gn-399070) din Autozeitung din 5 martie se spune ca va fi fabricat tot in Mexic. De unde aveti informatia ca va fi facut in Germania? 

Modificat de hiro
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Golf-ul 7 se va fabrica si in Mexic pt. cele doua Americi. Uzina din Puebla incepe productia abia anul viitor, deci Variantul pt Europa vine din Germania.

Link către comentariu

Multumesc de informatie, dar care e sursa? 

Un pic sunt un dubiu pentru ca de obicei ziaristii auto germani de la revistele importante nu prea dau informatii gresite.

Eu mai sus am indicat articolul in care scrie de Mexic.

Modificat de hiro
Link către comentariu

Golf models made at Volkswagen de México’s plant will be supplied to the North and South American markets. 

LInk!

Link către comentariu

Asta e o veste buna.

Am gasit si eu acum pe un forum nemtesc cineva care parea sa fie in tema spunea ca se va fabrica in Mosel Germania.

In Autobild scrie ca se va putera comanda de la sfarsitul lunii aprilie si primele livrari vor fi in august.

Dealerul local de la noi a spus ca e posibil sa fie si la noi in oferta incepand cu luna mai.

Modificat de hiro
Link către comentariu

• 2 months later...

Am vazut zvonuri ca va exista si Variant GTI/GTD. Voi stiti ceva de asta? Ar fi un concurent excelent pt Octavia Combi RS/Focus ST Estate... Parca a existat si o editie limitata Megane RS Estate?

Link către comentariu

• Administrator

eu nu am auzit de aceasta varianta. Ar fi interesant (mai ales cu un 2.0TSI gen GTI pe variant). In schimb ce sunt convins ca se va face este Golf country sau golf alltrack (dupa modelul passat alltrack si acolo sper sa vedem 2.0TDI 4motion + DSG )

Link către comentariu

Ce nu am vazut inca in configurator e pachetul R-Line care schimba foarte mult masina. Chiar cred ca ar merita asteptat.

14406127041117855087.jpg1465963716716490759.jpg    VW-Golf-VII-Variant-R-Line-Concept-04.jp

Modificat de Rave
Link către comentariu

E in stadiu de concept, culmea. Vorbeam cu un reprezentant al VW la Worthersee si spunea ca nu exista informatii sau planuri concrete privind lansarea sa.:(

Link către comentariu

Parca pe configuratorul din .de poate fi comandat si era scumpicel, >2000e.

Link către comentariu

• 1 month later...

Mult mai frumos ca generatia precedenta (un 5 in tzoale de 6)!

Link către comentariu

Sterescugabriel

Pentru cine intelege rusa :) 

Link către comentariu

Sterescugabriel

Unde ?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

Eveniment VW in DE. Probabil pentru dealeri.

Link către comentariu

• 1 month later...
Sterescugabriel

A aparut un Golf 7 Variant in Bucuresti , el este saptamana asta la Brasov. Aici se fac scolarizarile pentru acest model pentru vanzatorii din toata tara. Posibil de luni sa fie in curtea PBN. E unul albastru :)

Link către comentariu

Sterescugabriel

asa mi-a transmis vanzatorul, probabil se refera la faptul ca li se prezinta masina si alte chestii legate de acest model. 

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Jante 16 si un albastru foarte frumos:

xblh74.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sterescugabriel

L-am vazut si eu azi cand am fost la PBN, e masina de test drive.

Din cate am inteles orice comanda de variant se va fabrica dupa 1 ianuarie 2014.

Link către comentariu

Sterescugabriel

M-am uitat de curiozitate pe configuratorul din RO si am observat ca s-a scumpit acest model.

Ex: Modelul 1.4 122 Comfortline era 19100 acum este 19283 (diferenta este de 183 EUR)

Modelul 1.4 122 Highline era 19991  iar acuma este 20183 (diferenta este de 192 EUR)

Link către comentariu

Toate masinile au fost indexate de la 1 Octombrie cu intre 1,2 si 2%

Link către comentariu

• loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!