Jump to content

VW Bora Highline 1.9TDi AJM 150 cp

Btk77

Postare recomandată

imi place culoarea, se vede mai bine ca in primele poze.

nu ai ce sa faci sa nivelezi sau sa umpli golul din bara?

Link către comentariu
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Btk77

13

• Laurentiu_LWR

6

• czsilviu

6

• redline1619

4

Ma uitam la inceputul topic-ului ca primele 2 poze sunt din 2013 si ultima din 2012, pai sincer in poza din 2012 arata perfect

Link către comentariu

capota la masina este inchisa sau deschisa?la grila ce ii faci?vezi ca bandoul de pe spoileru fata e aftermarket...cel original are scobitura pentru numar,bafta

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Sau mai bine zis...mai trebuie modificat ceva la ea? :)

Arata foarte bine grila...dar ma indoiesc sa fie plug&play... :(

Link către comentariu

bandoul are scobitura pentru numar doar ca am pus eu placuta cam sus...cat despre grila..intr-adevar nu arata rau cea de polo gti dar voi alege tot grila pe care o aveam si inainte vopsita negru lucios

capota la masina este inchisa sau deschisa?la grila ce ii faci?vezi ca bandoul de pe spoileru fata e aftermarket...cel original are scobitura pentru numar,bafta

Eu zic sa pui o grila de Polo GTI de tip fagure.

Link către comentariu

Arata ff bine :icon_thumleft:  ai de gand sa vopsesti si capacele la oglinzi in negru :D sau ramane asa ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc . Ma gandeam si eu sa le fac negre si sa aplic sticker bombs pe ele insa ramane de vazut...arata ok la culoarea masinii zic eu...

Link către comentariu

Fara sticker, doar negru...eu zic ca o sa arate f bine. Sa iti faci o idee pune colant, daca nu iti place il dai jos.

Link către comentariu

Am sa vad saptamana asta. Mersi de sfat. Ma mai gandeam la niste distantiere pe spate si poate si pe fata...isi au rostul?

ei1tdu.jpg

Modificat de Btk77
Link către comentariu

Pe spate e de ajuns 10 mm. Nu ai si tu un prieten sa le imprumute putin sa vezi cum arata? 

Link către comentariu
  • 1 year later...

pana la urma care ii treaba aia cu grila de polo?ce trebuie adaptat? as fi si eu interesat de ceva de genul...

spor cu masina

sugestie ar fi sa scoti jantele spate mai inafara sau un alt set...in rest ii ok

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!