Jump to content

VW Bora Highline 1.9TDi AJM 150 cp

Btk77

Postare recomandată

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos!

Spui la un monet dat ca e facuta dupa propriul gust.. In afara de jantele negre si folie ce i-ai facut?

http://volkswagen.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-tunate/volkswagen-bora-1-9-11629117.html#poze

Ma refeream la jante si la folie. tot asa as fi facut-o oricum...m-am uitat la multe multe 'bore' inainte sa imi iau si am incercat sa gasesc ceva cat mai in stadiul final...deoarece nu imi permite timpul sa stau prea mult pe la service-uri.

VW Bora Fanbase

Link către comentariu
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Btk77

13

• Laurentiu_LWR

6

• czsilviu

6

• redline1619

4

HL,nonHL,frumoasa masina.Dai finala jos,strange bani de turbo mare(garrett 722r),un soft...si hai pe strada :)

Link către comentariu

zebrocksky, buna gandire! asta am si eu in plan..la vara mi-am propus un turbo mai mare si un remap :)

Link către comentariu

o da, am vazut-o prin oras, arata foarte bine, sa o stapanesti cu placere. Ai avut ceva pb cu un far nu? Tin minte ca am vazut-o prima data si nu iti mergea farul, cum ai schimbat becul?

Link către comentariu

Ma refeream la jante si la folie. tot asa as fi facut-o oricum...m-am uitat la multe multe 'bore' inainte sa imi iau si am incercat sa gasesc ceva cat mai in stadiul final...deoarece nu imi permite timpul sa stau prea mult pe la service-uri.

VW Bora Fanbase

Eu nu am intrebat cu rea intentie. Ma gandeam poate ai mai facut si alte modificare care nu le observ.

De ce ai vopsit jantele in combinatia asta? Nu se asorteaza cu nimic la masina.

Modificat de virus
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Multumesc din nou tuturor pt complimentele la adresa masinutei.

@bullibutton: am schimbat becul...era ars...si ca tot vehi vorba voi schimba si farurile..cu ceva mai agresiv, negru pe interior si nu crom...tot cu lupa..poate si angel eyes (pareri?)

@virus: asa le.am luat...poate am sa le vopsesc in viitor. stopurile sunt rosii, geamurile negre...nu numai mie imi place cum arata..mi.a mai zis lumea ca se vede mortal, mai ales noaptea...

Va urez numai bine, direct din patria VW :D

Link către comentariu

daca ii schimbi farurile ii strici tot farmecul!astea sunt farurile care vin cel mai bine pe bora!

Link către comentariu

Tu vrei sa modifici farurile astea? sa pui angel eyes pe ele? sau ai alte faruri pe care vrei sa le modifici...

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Vrei sa schimbi farurile :( cum sa vrei asa ceva :(

Daca nu era asa complex sistemul tau iti faceam o oferta...dar e bataia de cap cam mare...senzori...calculatoare...etc :(

Astea iti par mai agresive? :)

post-14266-0-22533300-1364413334_thumb.j post-14266-0-88740600-1364413444_thumb.j

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

Faruri originale cu xenon? Te scap eu de ele. Alege ce faruri vrei si ti le comand. Noi noute. Maine! :D

Does it matter how I sent this?

Link către comentariu

Cel mai mult la masina asta imi plac farurile!

De ce ti s-a pus pata pe ele? :huh:

Sunt SUPERBE! ;)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Acestea sunt farurile cele noi...in curand poze cu ele pe masina :D

post-118435-0-61094900-1367180794_thumb.

Modificat de Btk77
Link către comentariu

Scuza-ma ca-ti spun dar scoti tot ce e mai  bun de pe masina, incepand cu vechile  jante ASA AR1 si pana la faruri!!!

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Si cu farurile vechi ce faci?

Nu te supara nici pe mine...dar te felicit ca ai renuntat la ele...in felul acesta poate vor ajunge la cineva care stie ce inseamna acele faruri si le va pretui mai mult ca tine...

Felicitari...vei face un cunoscator fericit...

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu

Poate farurile alea originale au o problema ceva,de nu sunt pe plac proprietarului :tuktuk:

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Cum arata masina cand a fost adusa :icon_thumleft: si cum va arata pe viitor :dry:, dar fiecare cu gusturile lui. Eu cand am vazut masina prima data farurile erau ok, dupa ce sa vandut cine stie cum sunt. Bafta si km cat incape.

Link către comentariu

nu mai criticati atat omul, mai bine ii faceti oferte de cumparare pe privat. ;)

Link către comentariu

Pacat dar am mai cunoscut oameni care au vrut sa dea jos farurile originale cu xenon. Am fost la un pas de a face un schimb. :(

Deci? Mai ai farurile originale?

Link către comentariu

sa vezi cand o sa inceapa sa iti crape sticla la chinezariile alea de faruri sonar ce fain o sa mai fie,is curios ce o sa faci cu mufele la spatele farurilor ca nu se potrivesc...si in caz ca chiar le pui pe alea negre cum sai sa dai farurile in jos si in sus cand masina o sa fie incarcata,ca nu ai rotita de aia in bord. :ceuameni:

Link către comentariu

Ii dau eu instalatia mea la schimb, nicio problema. :D Si motorase, si mufe, tot. 

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!