Jump to content

VW Bora Highline 1.9TDi AJM 150 cp

Btk77

Postare recomandată

Salutare tuturor, abia acum mi-am facut si eu cont pe VWForum si m-am gandit sa prezint si eu masina mea :) Dupa cum spune si titlul topicului, am o Bora 1.9 TDi din 2000,  Highline full option, cod motor AJM. Masina a fost dusa de la 115 la 150 de caluti, coborata...aranjata exact dupa propriul gust...astept parerile voastre :) Primele 2 poze sunt din 2013, iar cealalta e din 2012.

post-118435-0-98314100-1362575575_thumb.

post-118435-0-72147200-1362575583_thumb.

post-118435-0-11090500-1362575593_thumb.

Modificat de Btk77
Link către comentariu
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Btk77

13

• Laurentiu_LWR

6

• czsilviu

6

• redline1619

4

Salut! Bine ai venit pe vwforum :) Foarte bine arata masina si modificarile care i le-ai facut. Pune poze si cu interiorul si spune-ne mai multe detalii.Sa ai parte de ea! Bafta!  :icon_thumleft:

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Frumoasa tare Bora ta! Pune poze si din interior! Farurile le-ai pus tu sau asa a venit masina cu xenon din fabrica? Sa o stapanesti cu placere multi km si fara incidente!

Link către comentariu

frumoasa culoarea. in poza 3 este masina ta?

stiam ca ajungi al 140-145 cp cu resoftare...

Link către comentariu

Multumesc tuturor! Da, alea sunt farurile ei din fabrica. Interiorul este Recaro, din piele. poze sincer nu am dar am gasit una identica pe internet. Volanul e in 3 spite...bordul e cel cu inele cromate, insertii de mahon pe ici pe colo...am sa ii fac niste poze si la interior si am sa le pun in viitorul apropiat. in poza e un golf 4 cred, dar interiorul este identic, ma refer la banchete, scaune, culoare etc.

Chip tuningul este facut in germania, am uitat sa mentionez :)

In poza 3 e tot masina mea, in 2012. Am dat jantele (ASA AR1 18") si am optat pt un look mai sportiv un pic (OZ Volcano Limited 17") :D

post-118435-0-66255900-1362576315_thumb.

Modificat de Btk77
Link către comentariu

Pe highline ai pe bandouri crom!  :tuktuk:

Ai schimbat bandourile?

Full option fara trapa,senzori,...

Modificat de czsilviu
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Ma asteptam sa vad o Bora ARL...rara de fel...ne-ai cam amagit cu titlul :))

masina arata bine....destul de dotata...car despre soft...nu cred ca are relevanta unde a fost facut...rezultatele sunt aceleasi peste tot...

Sa o stapanesti sanatos si sa mai vii cu poze :)

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Salutare. Frumoasa Bora, o cunosc si am vazut o si live, a fost a unui baiat de la mine din BT, anul trecut prin iarna a adus o. Multa bafta si km cat incape.

Link către comentariu

Law, Bora este ajm-ul de 116 si este softata la 150! De unde ai scos ca este arl?

Eu asa o vad prezentata de proprietar

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2

Modificat de czsilviu
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

mai citeste o data ce am scris...daca nu intelegi ce am spus... iti explic :)

Link către comentariu

Greseala mea si scuzele de rigoare, daca stsu pe telefon!

Link către comentariu

Adevarat, doar senzorii si trapa lipsesc...Asa mult imi doream sa gasesc cu trapa dar n-am avut bafta asta...vroiam si cutie automata de fapt dar e bine si asa/...sunt arhimultumit de cum se comporta masina. cum ziceau nemtii...ein zylinder, ein problem, zwei zylinder, zwei problem.

Multumesc tuturor :) Am sa mai vin cu poze in curand

Modificat de Btk77
Link către comentariu
Marius.Poiata

Salut. Cred ca am vazut masina in parcare la stadion in Iasi, erai in trecere, luni, daca nu ma insel. E frumoasa, sa ai grija de ea.

Modificat de marius.atitienei
Link către comentariu

arata bine in stadiul actual !! Dar ma asteptam si eu la un ARL din prezentare...AJM cu soft nu prea sta la 150 hp ! Trebuie vazut cu ce presiune merge turbina deoarece asta nu prea duce cu mult mai mult ! Navigatie ai la ea ? Cum se aude ( in comparatie cu un sistemul stock - gamma , delta de la golf)

Link către comentariu

Sa o porti sanatos  mil de km  :D  fara probleme,am si eu o bora ajm tot highline numai ca e variant,si app e fara crom,desi e high..

Link către comentariu

Tare masina.s-o stapanesti sanatos fara incidente.ps:"imi place" ca atunci cand cineva isi pzeinta masina pe langa mesajele de felicitare mai este si cate un ghiont de la userii mai vechi,gen:de unde full option,de unde 150cp,de unde arl..................:))).niciunul nu se opreste direct la subiect :)).

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Sash...si noua..."user-ilor vechi" ne plac titlurile care ne duc cu gandul in alta parte...eu personal din titlul "VW Bora Highline 1.9TDi 150 cp" ca si cunoscator, ma astept ca masina sa fie un ARL...ca ala are 150 caluti din fabrica...

Daca titlul era "vw bora higline 1.9 tdi 116+" sau ''vw bora higline 1.9 tdi 116 resoftata''....stiam din titlu ca este vorba de un AJM...nu aflam dupa ce deshideam topicul

Acum ca eu ma asteptam...de fapt speram sa vad un ARL...si este un AJM resoftat nu cred ca este un capat de tara...si nu vad de ce sunteti "deranjati"...imi mentin parerea ca arata bine chiar daca era si un ALH...nu se fac discriminari dpdv al motorului... :)))

o seara placuta

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu
  • Administrator

Pentru a evita dubiile, am modificat eu titlul topicului

Despre numarul de cai, as prefera (general vorbind) ca masinilor resoftate la xxx cai sa le fie dat tunerul sau macar un dyno... nu de alta, dar dorim si noi sa aflam cum se poate ajunge la caii aia, poate apare un tuner cu ceva nou, samd...

Altfel, toate aceste informatii sunt doar show-off, le vom trata ca atare.... Suntem forum de pasionati, informatia este foarte importanta aici 

Mersi

OnTopic:

f misto culoarea, suspensia schimba complet masina

Personal prefer jantele 2012 :) jantele noi sunt faine insa culoarea masinii nu-mi da (mie) senzatia de "race", ci mai degraba ceva expo, demo, samd....

dar e o chestie strict de gusturi

Modificat de dudu
Link către comentariu

Masina este sau nu HL?! Eu nu vad bandourile cromate?  :tuktuk:

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Salut si bine ai venit pe forum.

Frumoasa masina, modificari de bun gust...dar sa stii ca arata mai bine cu jante ASA ( parerea mea )

Cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

@czsilviu....ti`a mai zis un user mai sus ca si a lui este highline si nu are bandouri cromate...si bora mea tot highline este si nu are bandouri cromate...asa ca nu e regula sa fie highline si sa aibe bandourile cromate

ON TOPIC...bara spate trebuie vopsita?pare un pic atinsa parca...interioru e piesa de rezistenta :icon_thumleft:

Link către comentariu
nicusor_pintilie

Salut , felicitari este foarte frumoasa si dotata in acelasi timp masinutza , sa va "purtati" multi km sanatosi :RO flag:

Link către comentariu

Atunci si b6-le meu este HL da nu am grila cromata! :p

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Czsilviu,prieten de forum,nu pricepi ca atunci exista hailain fara croame?cati sa iti mai spunem?

Poti sa iti consideri masina ta highline si cu capace...dar nu,tu o tii pe a ta...hai treci de hopul asta.

Si mie imi placeau jantele argintii,astea parca nu-s din acelasi film.

Brgds

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!