Jump to content

Avarii la franare brusca.

phun
 Share

Postare recomandată

Am vazut la masinile mai noi, si la camioane chiar...cum ca au un sistem. Si anume: daca iti apare in fata un obstacol sau nu neaparat si franezi mai "apasat" (brusc) se aprind avariile. Mi se pare foarte buna optiunea si as vrea sa o adaptez si eu la masina mea. Banuiesc ca este un montaj electric care se leaga undeva.

Daca stie cineva sau poate sa explice, va rog sa o faceti. Intre timp am sa mai caut si eu informatii si voi posta aici.

!!! Daca topicul este considerat neinteresant rog unul dintre admini sa il mute in aria DIY. Mie unul mi se pare interesanta chestia asta si voi incerca sa o pun si in practica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu poti adapta niciun montaj sa faca ce vrei tu. pe masinile de generatie mai noua electronica face treaba asta (mai exact calculatorul de ABS citeste o franare puternica si trimite semnal spre centrala electrica a masinii , sa aprinda semnalizarile) 

deci mai greu pe masini fara acest tip de electronica.

Sigur ca poti adapta un montaj sa iti faca tot timpul asa, la orice franare, insa este doar agasant pentru cei din spatele tau

Link către comentariu

se poate face, in aria de vanzari este colegul BOBBY care lucreaza la un asemenea modul. (acum are la vanzare coming hone)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!