Jump to content

problema la TDI aparuta dupa alimentare (rezolvata)

cipos
 Share

Postare recomandată

in sarcina motorul merge intrerupt?
salut, in sarcina dupa vreo 2miijumate de turatii merge ca si cand nu ar avea nimik motorul..am pus masina pe un tester...nu vagcom..si respectivu mi-a zis ca sigur este de la motorina proasta...cu apa in ea....acum am facut plinu si am pus o solutie de curatare injectoare..sii..astept in continuare pina se consuma motorina asta ..sa vedem
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca problema nu dispare odata cu consumarea presupusei motorine proaste,cum au spus si colegii nostrii problema poate fi de la un injector sau mufa acestuia.

Link către comentariu

daca problema nu dispare odata cu consumarea presupusei motorine proaste,cum au spus si colegii nostrii problema poate fi de la un injector sau mufa acestuia.

unde anume este mufa?sau care este?

Link către comentariu

fiecare injector are o mufa,e posibil ca una dintre ele sa necesite curatare.

Link către comentariu

problema rezolvata cu numai 25ron...:Driver:,,era sarita mufa de la un injector...a fost curatata si pusa la loc....sii..e ok.

Link către comentariu

:Driver: aceeasi prob ama vut si eu. la fel am rezolvat-o. ma bucur ca nu a fost nimic grav.

Link către comentariu

• 10 months later...

E complicata operatiunea cu verificarea si curatarea mufei de la injectoare? Se poate face si de un amator?

Link către comentariu

este f simpla, se da jos capacul de la tacheti si acolo sunt mufele vinovate, o tubulara de 10, un spray de contacte si d putina pricere sun suficiente, succes :P

Link către comentariu

este un surub sub turbina... ma duc cu ea la mecanic :)

Link către comentariu

• 2 months later...

chipos cum se numea solutia de curatat injectoare care se pune in rezervor si cand treb schimbat filtru dupa sau inainte ???

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!