Jump to content

Golf 5 2.0TDI coupe

golfix

Postare recomandată

Salut,

A trecut ceva vreme de cand am achizitionat masina,insa nu eram pregatit sa o prezint. Acum a venit momentul.
Este vorba de un golf 5 2.0tdi bkd  sportline 2005,140cp, stage1~175cp.

Modificari: Jante aliaj 17",arcuri eibach sportline,folie geamuri llumar,soft ,rcd510 etc.

Masina are in prezent 132.000 km.

Si cateva poze cu masinuta:

post-8814-0-50819900-1362146089_thumb.jp

post-8814-0-24584800-1362146108_thumb.jp

post-8814-0-14419000-1362146129_thumb.jp

post-8814-0-67550000-1362146139_thumb.jp

post-8814-0-92291300-1362146159_thumb.jp

post-8814-0-71729000-1362146177_thumb.jp

post-8814-0-45289000-1362146186_thumb.jp

post-8814-0-33730000-1362146194_thumb.jp

Modificat de golfix
Link către comentariu

nice!  :icon_thumleft:

se misca f bine motorul, resoftat cred ca e si mai si.

Link către comentariu

Superba. Mii de km fara probleme. Ce marca sunt jantele si cat te-au costat?

Link către comentariu

F bine arata golfu, spor la modificari in continuare si cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Imi plac mult jantele, suspensia lasata, culoarea si faptul ca e in doua usi :D

Jante de 17? Eu as fi zis in toate pozele ca sunt de 18 :D.

Ce planuri ai cu masina?

Era sa uit. Sa o stapanesti sanatos si sa mai pui poze!

:coolpics:

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

multumesc tuturor, a avut rcd300 si a fost montat ulterior rcd510.

Legat de modificari,nu cred ca o sa ii mai fac ceva,imi place masina sa fie cat mai stock,mai clean. Am in plan montarea unui tempomat,si etrierii sa ii fac rosii. Daca aveti alte idei pentru mine,ar fi binevenite.

Jantele sunt 7,5j, et 35,am avut putin de furca la inceput cand le-am montat am avut anvelope 225 45 17,insa cand am coborato am avut deja pregatite anvelope  noi 215 45 17,altfel aveam parte de mult rubbing :)

Da motorul este foarte ok mai ales in urma resoftarii,masina a fost de noua a unui prieten,a avut revizii numai la reprezentanta pana la 118.000km cand am cumparato,la interior este impecabila,interior culoare gri. 

La 130.000 am ales sa schimb turbina,deoarece aveam un fluierat intre 1200 si 1400 ture( sunet de sirena salvare),am ales sa merg pe mana colegului Cipos,si am schimbat turbina, insa dupa spusele lui,si cea veche mai mergea cel putin 20 30 mii km.

Modificat de golfix
Link către comentariu

Te bat la cap in continuare cu subiectul RCD.. ai schimbat/updatat ceva la trecerea de la 300 la 510? Si daca ai remarcat vreo diferenta in materie de calitate audio :)

Imi place desi pare destul de joasa pt. drumurile cotidiene.

Link către comentariu

In primele 2 zile dupa montarea RCD-ului am ramas fara baterie,am aflat ulterior ca am nevoie de un CAN mai nou,insa am gasit pe cineva care a reusit sa imi faca update de soft la CAN,si nu a trebuit sa il inlocuiesc,am scapat cu 150 lei.

Face toti banii,sunetul este mult mai bun decat oferea RCD300,imi pare rau ca nu am gasit atunci varianta cu 26 pini,pentru instalare camera video,insa nu e capat de lume. Am preferat sa il iau pe asta pentru ca era ca nou,abia scos din cutie.

Link către comentariu

Si respectiva camera video vine instalata deasupra numarului? Presupun ca nu trebuie tras si cablu pana in fata..

Link către comentariu

Depinde de camera,daca e modelul in emblema sau in locul lampii de iluminare numar. Nu pot sa iti dau prea multe detalii pentru ca nu ma pricep.

Link către comentariu

Super masina! Jante, suspensie, rcd, consum mic, exact ce trebuie!

Cu soft e mult mai rapida, am mers cu ea si m-a impresionat placut!

Link către comentariu

suspensia...  jantele frumoase .... schimba masina cu totul :) 

se simte diferenta cu  soft si la mers dar si la consum :)

frumoasa masina ....sa ai grija de ea :P

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase,pentru un pasionat inseamna mult. :icon_thumleft:

Inca doua poze:

post-8814-0-98511200-1362430182_thumb.jp

post-8814-0-24581400-1362430256_thumb.jp

Link către comentariu

Frumoas!Mereu mi-au placut masinile in 3usi.

Mi se pare curios ca pe un 2.0tdi sa nu ai tempomat. La seat era in echipare pt motorasul acesta.

Bine ca se poate pune si ulterior.

Eu as da jos de pe haion literele si cifrele.

Link către comentariu

Foarte frumoasa si "curata". Si jantele frumoase, credeam ca imi plac doar OEM,  dar si acestea dau o nota buna.

Link către comentariu

Am avut un 5 GTI, a ajuns la colegul "catalinmiti" nu imi plac oamenii care isi monteaza accesorii de GTI pe un golf normal,daca iti place un gti, ia-ti un GTI, un accesoriu care imi place ar fi fusta spate de Golf Young,insa pe culoarea mea nu stiu cat ma avantajeaza.

Link către comentariu

Ma gandeam in ideea ca are decupajul pt evacuare. 

Se va vedea bine fusta de Young vopsita. Culoarea e albastru grafit perlat, nu?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

da aceasta este culoarea :)  as cauta insa o fusta de young,fara decupaj pentru evacuare

Link către comentariu

asa este,nu stiu cele aftermarket cum se prezinta.

Link către comentariu

Gasesti pe Okazii spoiler Young aftermarket la 400 lei, fara decupaj de evacuare.

Modificat de Sor!n
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!