Jump to content

Mi-am infundat bordul

Daniel
 Share

Postare recomandată

E impropriu spus. Azi cand m-amsuit in masina, eram foarte grabit si am lovit cu genunchiul butonul de reglare a temperaturii. Bineinteles ca s-a infundat si nu mai pot sa-l trag inapoi.

Stie cineva cu se ajunge in spatele acestor butoane pentru a le impinge inapoi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai bine te duci in service este f mult de demontat! Daca vrei poti sa incerci asta: sub casetofon e o chestie de plastic, un lacas unde iti pui acte treburi etc.. acel lacas se poate scoate f usor. Poti baga mana pe acolo sa vezi daca merge.....dar sincer ma indoiesc! In spatele butoanelor respective mai sunt fire si o carcasa si daca nu merge chestia asta trebuie demontat din bord!

Modificat de X-Ecutor
Link către comentariu

Gata a mers, am scos nisa de sub casetofon si am impins butoanele inapoi.

Sincere multumiri

Link către comentariu

Cu placere, ma bucur sincer ca ti-a folosit sfatul meu!

Link către comentariu

• 5 months later...

Mda... am reusit sa fac si eu ceva similar... sau mai exact tot prin zona. Mi-a ramas blocat butonul de A/C ( am A/C din ala manual).... l-am scos eu cu chiu cu vai cu un cutit.... dar s-a dus arculetzul sau ce-o fi fost in spatele lui de acum ramane mereu apasat si tre sa-l trag cu ceva afara... Chiar ma enervez ca nu l-am bruscat deloc butonul si cred ca nu l-am apasat de mai mult de 20 de ori de cand am masina..... Dupa cate vad mai sus sunt slabe sanse sa-l fac singur... uite pentru ce amanunt ajung in service :D

Link către comentariu

Sunt foarte proaste butoanele alea de la A/C si de la recircularea aerului.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Si mie mi se intampla sa tot dau cu genunchiul in butonul de faruri... asta cand ma urc in masina... sper sa nu il infund si eu :angry:

Daniel

Link către comentariu

Cand mi-am luat masina mi-au spus ca acest buton a fost cel mai "inlocuit". Eu am dat cu genunchiul in el de multe ori si nu are nimic :angry:!

Link către comentariu

poate intra pe garantie sau pe casco? Tot am avut un mic incident in trafic, tre sa ajunng in service (am indoit capota si am spart un far) si poate rezolv si asta...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!