Jump to content

VW Polo 1.2TSI

alecu333

Postare recomandată

Salut!

VW Polo Mk 5 1.2tsi 105cp cutie manuala, nivel de echipare comfortline + cateva optionale:

cotiera centrala fata cu spatiu de depozitare

faruri de ceata cu lumina statica la viraj inclusa

privacy glass cu pana la 65% absortie a luminii pentru geamurile din spate si luneta

volan piele 3 spite, maneta frana de mana si levier schimbator de viteze imbracate in piele

jante aliaj usor Lakeside 6J x 15 cu anvelope 195/55 R15

roata de rezerva de uz temporar

Acum 4 zile am primit si eu masina dupa multe zile de astaptare.

Dar pot sa spun ca asteptarea a meritat, masinuta este fantastica.

Motorasul trage foarte bine, peste asteptarile mele avand in vedere ca nu am facut test drive inainte.

Este prima mea masina si sunt foate multumit de ea, eventual o sa revin cu mai multe poze si informatii dupa mai multi km.

post-68717-1280675610_thumb.jpg

Modificat de alecu333
Link către comentariu

Bine ai venit si la cat mai multi km fara incidente. Ceva planuri pentru ea ?

Cat a costat?

Modificat de Garo
Link către comentariu

Multumesc!

Pretul a fost aprox 11.000 euro (cu tva-u' nou inclus si cu reducerile de la 3 bonuri si reducere 3% din val masinii de la Porsche Bank)

Planuri deocamdata nu am, poate un chip tuning la anu cand o venii si la noi soft-u'.

Modificat de alecu333
Link către comentariu

Felicitari si sa o stapanesti sanatos.

Sa pui si niste poze cu interiorul masinii.

Link către comentariu
softu a venit si la noi un coleg de pe forum si-a facut deja ,uite > aici

nu stiam, mersi de link

Link către comentariu

grija mare cu rodajul, dar banuiesc ca stiai :) cutia e in 5 rapoarte?

mai vrem poze!! :)

Link către comentariu

arata foarte foarte bine masina. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Chiar e frumoasa :Driver: Si nervoasa in acelasi timp

Link către comentariu
grija mare cu rodajul, dar banuiesc ca stiai :D cutia e in 5 rapoarte?

rodaj nu ii trebuie, am inteles ca nu trebuie sa o fortez prea tare in primii 1000km, iar cutia este in 6 rapoarte

Link către comentariu

super! ai fost cu ea la un drum lung? consumul cred ca e foarte bun. o zi buna si km fara finish

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Arata foarte foarte bine ;) sa o menajezi pana la primul schimb de ulei si nu vei regreta.. Asteptam pareri despre motoras.

Numai bine!

Razvan.

rodaj nu ii trebuie, am inteles ca nu trebuie sa o fortez prea tare in primii 1000km, iar cutia este in 6 rapoarte
Link către comentariu

Daca tot ai spart o caruta de bani pe o masina, de ce nu te obosesti sa citesti, chiar si superficial, manualul de utilizare? Ori nu-ti pasa de masina ta prea mult?

Rodajul e esential la o masina! De modul cum rodezi motorul depind durata de viata a motorului, performantele viitoare si chiar consumul. O masina corect rodata poate cistiga citeva zecimi de secunda in acceleratii fata de una batjocorita in rodaj din ignoranta sau nepasare.

Inginerii VW, care au participat la redactarea manualului pe care il ai in torpedo, dau niste indicatii clare privind niste masuri DE BAZA, ELEMENTARE, in perioada de rodaj. Dincolo de acestea, pe care iti recomand calduros sa le citesti de 20 de ori ca sa iti intre bine in memorie, pasionatii de masini, cei care chiar isi iubesc masina, recomanda masuri mai drastice inca.

In tot cazul, nu te mai lua dupa cretinii care iti spun ca "motorul e rodat din fabrica", sau ca tot ce trebuie sa faci e "sa nu o fortezi PREA TARE in primii 1000 km". Motorul trebuie rodat corect daca vrei sa ai o masina care sa-ti dea tot ce poate.

Link către comentariu

Frumoasa masina si eu parca as vrea sa dau la weltauto polo asta al meu si sa-mi iau noul polo dar ma mai gandesc . Masina merita este frumoasa si motorul de 1.2 105 Cp e chiar criminal . Am facut un drive test cu acest motoras si am ramas foarte placut uimit de ce a putut face un motor de 1.2 eu avand tot 1.2 dar de 60cp . Asteptam niste poze cu ea totusi .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!