Jump to content

Jetta NCC

mandelu
 Share

Postare recomandată

Pentru ca linkul de mai sus nu merge, am sa adaug eu cateva poze cu Jetta NCC:

2010-volkswagen-new-coupe-concept_100303399_s.jpg2010-volkswagen-new-coupe-concept_100303400_s.jpg2010-volkswagen-new-coupe-concept_100303403_s.jpg2010-volkswagen-new-coupe-concept_100303405_s.jpg

Sursa, si mai multe informatii: aici sau aici . :)

LE: Acum functioneaza si linkul din postul de mai sus :(

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Noul concept este un hibrid propulsat de un motor TSI cu patru cilindri de 1.4 litri cu 150 de cai putere si un cuplu maxim de 220 Nm,avand si un nou motor electric construit de VW, motor care dezvolta 27 de cai putere.

Propulsorul electric, alimentat la o baterie pe litium-ion.Vorbim de un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h de 8,6 secunde, de o viteza maxima de 227 km/h, toate acestea la un consum mediu de 4,2 litri la 100 km si un nivel al emisiilor de CO2 de 98 g/km.

Jetta Coupe Hibrid

Astept si parerile voastre ,mie unu mi se pare o masina foarte buna mai ales la ce poate motoru dar si la liniile caroseriei (sport) .

Link către comentariu

Spate de Audi clar si fata de golf, dar cu linii mai drepte, faruri mai patrate si nu rotunjite. Exact pe gustul meu :offtopic:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Parerea mea e ca VW incepe sa faca concurenta serioasa trio-ului BMW - Mercedes - Audi . Passat CC , Noul Touareg , Noul Phaeton si Jetta NCC sunt masini ce pot fi incadrate foarte usor la clasa Premium .

Cat despre aspect ... Intradevar cam prea multa influenta si linii de la Audi ... totusi e VW .

Link către comentariu

Arata foarte bine. Exista clar o asemanare cu A5, poate prea mare la spate, iar fata este de VW desi s-ar putea gasi si aici asemanari cu alte marci. Foarte reusita masina, motorul de asemenea este super ok. Astept sa vad pretul real cu care va aparea aceasta masina. Oricum cred ca va depasi lejer 20.000 euro.

Link către comentariu

Poor man coupe... sau macar al omului de rand :icon_cool:. Arata intradevar foarte bine. Daca ar fi si 2.0 tsi 211cp si cu tractiune spate ar fi dream car :lol:.

Link către comentariu

Gurile de ventilatie imi aduc aminte de bordul de Golf 2 :D. Este patratos - pe gustul americanilor.

Nu as fi mirat sa-l asambleze in Mexic.

Link către comentariu

Parerea mea e ca VW incepe sa faca concurenta serioasa trio-ului BMW - Mercedes - Audi . Passat CC , Noul Touareg , Noul Phaeton si Jetta NCC sunt masini ce pot fi incadrate foarte usor la clasa Premium

Sunt de acord dar pana la un punct. Cu siguranta nu se incadreaza la Premium (daca vrei sa le incadrezi tu e altceva) si nici nu vor fi premium vreodata. Cine a condus VW cat si Audi/Mercedes-Benz sau Bmw inteleg

Link către comentariu

Da ai dreptate , depinde ce intelegem fiecare prin clasa Premium . Eu am spus doar ca materialele folosite la asamblarea masinilor din postul meu anterior , sunt de o calitate superioara si se apropie mult de cele folosite pe modelele marcilor de top . Si nu stiu daca , spre exemplu , Phaeton chiar nu se poate incadra la clasa Premium ... dar in fine ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!