Jump to content

VW POLO GTI

vlad_pvs

Postare recomandată

Salutare tuturor! Dupa lungi asteptari, mi-am facut si eu curajul sa-mi prezint jucaria mea. Este vorba de un Polo GTI, fabricat in 2006, pe care l-am cumparat in urma cu o luna. Am avut de ales intre Polo GTI si Golf 5 GTI, si am ales prima varianta deoarece am urmarit mai mult factorul FUN :D Masina are 28.000km, si dotari destule zic eu pentru un Polo :) Prima modificare a fost o vizita la prietenul meu adrian@superchips de unde masina a plecat cu un soft REVO si cu 210 caluti. Diferenta este incredibila, micutul polonez face de rusine multe masini cu pretentii mai mari. Am pus si niste faruri angel-eyes cu lupa, deoarece urmeaza un kit xenon, care nu arata prea bine pe farurile fara lupa. Planurile de viitor sunt mari, saptamana asta urmeaza sa soseasca niste piese noi. Numai bine!

post-41671-1237159017_thumb.jpg

post-41671-1237159034_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad_pvs

193

• Bogdan_wrc

35

• RoSonic

24

• xht20

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

sa-l stapanesti sanatos si sa rupi cat mai multe masini tari cu el :)

Link către comentariu

Bravo ! Arata foarte bine si sunt sigur ca mananca asfaltul. Nota 10.Nu uita sa-i dai numai consumabile si ulei bun si multa multa talpa :)

Link către comentariu

mersi mult! mai pun niste poze si un filmulet filmat dupa resoftare intr-o plimbare pe autostrada

post-41671-1237161107_thumb.jpg

post-41671-1237161119_thumb.jpg

post-41671-1237161382_thumb.jpg

Link către comentariu

nu uita sa pui si niste poze de interior ...

si drive safe ai o masinuta foarte nervoasa ....iar noile farurile arata foarte foarte bine !!

spor la proiect!

Link către comentariu

Sunt uimit cat de frumos se aude si la interior sunetul :D, si cat de repede urca vitezometrul.

Sa inteleg ca este o masina doar pentru fun, sau de ce totusi ai ales varianta Polo.

Felicitari si cat mai multi kilometrii fara probleme.

Link către comentariu

Super MISTO ! Sa il stapanesti sanatos ! Motorul e 1.8 T ? Cati cai are din fabrica ? Eu am avut Octavia 1 cu motorul 1.8T de 150CP, dus in 195CP, si era Criminala, se ducea acul mai jos de 240km/h, cat avea pe bord ... Cred ca i-ar trebui niste jante mai mari, si cu cauciucuri mai late un pic, pentru stabilitate ...

Ah, si inca un sfat: cand mai alergi pe autostrada, ai grija sa ai mai multa benzina, asa am facut si eu odata, m-am luat cu un SAAB, si era sa raman in pana prostului :)

PS. Inteleg ca i-ai dezactivat ESPul , dar becul de la airbag de ce sta aprins ?

Modificat de razvand
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari! Motorul este 1.8 turbo 150 cai, deocamdata doar cu soft Revo stage1 undeva pe la 210 cai. Am ales POLOnezu (cum ii mai zic) deoarece are acest motor, care se poate upgrada incredibil de bine, si o caroserie foarte usoara (cam 1160kg parca) si vroiam o masina mai mult de FUN. Se pare ca am facut alegerea perfecta! :)

P.S. Jantele sunt cele de iarna pe 15", am cumparat deja un set de jante BBS pe 17" 7,5J mai imi trebuie doar cauciucurile, cred ca 215/40/17. ESP l-am dezactivat deoarece imi tot taie acceleratia in a 2 a din cauza lipsei de aderenta a gumelor. Becul de airbag imi sta aprins de cand am luat masina, dar urmeaza sa-l rezolv si pe el :)

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu

Frumoasa masina!

Ar merge niste jante de 17. Jantele de pe ea sunt de 15 cu cauciucurui de iarna?

P.S. Schimba poza din profil :)

LE. Am vazut ca ti-ai luat deja jantele de 17. Felicitari! Sunt curios cum arata!

Modificat de rex
Link către comentariu

Bogdan_wrc mersi, planurile de viitor sunt marete :icon_redface: saptamana asta urmeaza sa ajunga un GT2871r impreuna cu downpipe de 3", injectoare si pompa de benzina. Urmeaza un intercooler Forge, si apoi mai trebuie evacuarea si admisia impreuna cu alte maruntisuri. Pe urma un kit de ambreiaj, un diferential autoblocant si un upgrade la frane.

rex: mersi, astea sunt jantele, deocamdata nu am cauciucuri sa pun pe ele :P

post-41671-1237199392_thumb.jpg

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu

oho..frumoase planuri! bravo! d-abia astept sa vad ce va iesi!

tu o iei invers :icon_redface: dar daca te misti repede e ok. nu trebuie sa stea turbina aia cu evacuarea stock.

Link către comentariu

Pai nici nu se poate pune turbina aia cu evacuarea stock, incerc sa le adun toate cat de repede sa le pot pune pe masina, si neaparat niste frane de s3 sau TT pentru ca si asa am impresia ca sunt prea slabe franele ;)

Link către comentariu

daca pui roti pe 17" si cu ceva ET frumos, ai putea incerca chiar frane de CUPRA R pe fata, brembo. sunt mai bune ca alea de s3.

Link către comentariu

Salut,

Bafta in continuare cu "buburuza" .

Intradevar trage intr-un mare fel :blah_:

Legal de faruri , multumesc pe aceasta cale celor care se mai gandesc si la ceilalti participanti la trafic ca sa zic asa . Eu fac multe drumuri in afara Bucuresti-ului si nopatea din 10 masini care trec pe sensul opus de drum 5/6 au xenon dar nu au lupa , si credeti-ma ca este extrem de deranjant cand ai drumuri lungi de facut !

In alta ordine de idei , ti-as recomanda sa te gandesti si la suspensie si la niste bari stabilizatoare . In rest ai grija de tine in primul rand , dupa care de ea !

Bafta.

Link către comentariu
MasinaPoporului

Faina masina :blah_: sa o stapanesti sanatos fara incidente :dry:

Link către comentariu

"Welcome to the club!" ca sa zic asa :)

Sa stapnesti sanatos jucaria si sa te bucuri de ea :Driver:

Si suna bine softul ala de 210 hp :) tinand cont ca majoritatea chiptunerilor anunta valori mai mici pentru softurile lor ~180-195cai.

Ar fi interesant de vazut cum arata curba de putere pentru softul tau.

Spor cu planurile! Dar cum zicea si Bogdan_WRC legat de ordinea in care faci modificarile.... ridica mai sus in prioritati franele, cel putin la aceeasi pozitie cu turbina. :)

Link către comentariu

Sincer sa fiu cred ca daca i-as spune masina,banuiesc ca te-as jigni!Mai bine cred ca ar trebui incadrata la capitolul "racheta"!La felul cum pleaca la drum...........Eu unul sunt uimit de ea!Multa bafta cu ea!

Link către comentariu

Salut,

Pune si tu daca poti o poza cu farurile pe timp de noapte :)

Bafta cu modificarile .

REVO intradevar are un cuvant de spus :huh:

Bafta!

Link către comentariu

BBS RX. O alegere foarte buna. Am mai recomandat eu cuiva sa foloseasca BBS, dar a ales ATS, ca majoritatea Polo-urilor GTI de pe forum.

Sa il stapanesti sanatos si succes la modificari. :(

Link către comentariu

Sa stapanesti sanatos masinuta si sa te bucuri de ea :(

Chiar sunt curios sa vad un grafic cum arata dupa ce ai facut softul :rolleyes:

Link către comentariu

Foarte faina masina si bune planuri de viitor, insa iti recomand ce spunea si un alt coleg: FRANE!

Succes la modificari si iti doresc "sa te manance talpa"! :(

Link către comentariu

Va multumesc tuturor!! ma bucur ca va place masinuta mea ;) intradevar Revo are un mare cuvant de spus. Poze cu farurile noaptea am sa fac cat de curand posibil, si vreau sa fac in asa fel incat sa pot monta si franele mai mari deodata cu turbina si restul. Pana atunci, Polonezu isi face datoria exceptional, imi da shoturi de adrenalina unul dupa altul! atasez un grafic de putere pentru motor 1.8 turbo cu K03s , respectiv de pe Golf 4 GTI si Leon 1.8t. Va multumesc inca odata pentru aprecieri!

post-41671-1237325342_thumb.png

post-41671-1237325360_thumb.png

Link către comentariu

Wow,chiar ca se duce ;) Cred ca te baga in scaun din prima secunda ;)

Spor la km si la modificari.Superba masina ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!