Jump to content

Decoratiuni interioare

toni
 Share

Postare recomandată

Nu, nu este vorba de tapet, lustre, tablouri etc ci de o alta versiune a modificarii facute de Akebono in topicul chrome - de luxe.

Spre deosebire de el eu am folosit un ornament flexibil care se gaseste ca atare si nu trebuie confectionat.

In forma sa bruta arata asa:

img1464resize2pb.th.jpg

Iar dupa taiere si lipire, iata ce a iesit (banda dublu adeziva de spate lipeste foarte bine, la mine e lipita pe materialul textil si sta foarte bine). Facusem inainte test cu o bucat scurta care dupa 2-3 lipiri si dezlipiri inca se lipea foarte bine

img1469resize8ef.th.jpgimg1470resize3vq.th.jpgimg1471resize2lf.th.jpgimg1472resize7lw.th.jpg

Cu ceva timp inainte, butoanele de reglaj ale aeratoarele au primit o banda micuta, in genul celor de la Audi A3/S3. Banda cromata este confectionata din folie de aluminiu (cea pentru alimente) si lipita cu scotch dublu adeziv pe bucata de carton pentru a putea s-o lipesc mai usor.

img1474resize5yf.th.jpgimg1475resize6bk.th.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Heei, super. Ma bucur sa vad ca ideea a fost preluata si imbunatatzita. Si eu la randul meu am "furat" ideea de la altzii si e placut sa vezi ca nu esti singur pe pamant in nebunia ta.

Felicitari Toni. Zi-ne un pic despre costurile ornamentului flexibil si unde se gaseste. Stiu ca era special auto cu aplicare exterioara pt ornamente cromate in jurul stopurilor, a grilelor si a bandourilor. Era un baiat francez care postase pe Golf V (unul albastru) si avea din belsug astfel de ornamente. Stiu ca si pretzul lor era destul de piperat.

Link către comentariu

Daca iti spun pretul cazi pe spate :o

Ornamentul eu l-am luat din targul Vitan, dar cred ca se gaseste la majoritate magazinelor cu accesori auto (nu va ganditi la cele cu pretentii ci la cele de la coltrul strazilor) iar pretul a fost foarte special : 10.000 lei /metru :o

Link către comentariu

Imi place f mult cum arata!!!!!!!!!! Iar pretul... ce sa mai zic SUPER TARE!!!

Eu am dat cam multi banuti(imi dau seama acum) si mi-am comandat din spania niste inele cromate pt duzele de aerisire (cele de la ac).

Link către comentariu

• 3 months later...

Gata ....am sckimbat si schimbatorul de viteze,cu unul momo de la pitstop.

image0009dc.th.jpg

Link către comentariu

Ca veni vorba, si eu l-am schimbat cu ceva timp in urma

Link către comentariu

Ca veni vorba, si eu l-am schimbat cu ceva timp in urma

<{POST_SNAPBACK}>

;) ;) ;) ;) :) Toni avem exact acelasi schimbator!!!! Ce l-a mai admirat lumea la intalnirea seat!!!! ;)

Link către comentariu

Zii mersi ca n-am venit ca altfel trebuia sa imparti laudele cu mine :)

Link către comentariu

• 2 years later...

arata super ! bravo si eu l-am schimbat de 2 ori pana acum, dar asta parca arata mai bine ca al meu.

Modificat de CristiN
Link către comentariu

dragosgrijincu, ti-am editat postul, aveai un link la o pagina externa. Daca citeai regulamentul stiai ca nu e permis sa faci asta. De data asta nu te sanctionez, dar daca se mai intampla primesti warning.

Link către comentariu

Arata interesant insa nu imi dau seama din poze cum ai finisat capetele, cred ca acolo e cea mai mare problema ca prin taiare pot arata urat.

Ornamentele directionare aeratoare nu prea imi dau seama cum au iesit, as fi interesat si eu sa ii aduc imbunatatiri din acestea insa nu stiu daca iese f bine.

Link către comentariu

Finisarea capetelor dupa taiere se poate face cu o pila de unghii :)

~Nautilus

Link către comentariu

• 2 years later...

Eu nu am reusit sa imi lipesc pe fetele de usa,pt ca nu e piele iar pe material nu prinde dar mie mi sa parut ca arata bine asa

post-43313-1262419233_thumb.jpg

Link către comentariu

• 3 months later...

Ceva mic si de efect pt astia cu leoane :))

Cusaturi rosii la interior :

mg0234.jpg

Link către comentariu

FF Tare arata cu cusatura rosie! Felicitari!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!