Jump to content

Golf 4motion - Kta

KTA87

Postare recomandată

O sa prezint si eu masina :icon_thumright:

VW Golf 4 TDI 4Motion, cod motor AGR

Versiune "Edition"

An: 2000

Km: 138.000

Motor: 1.9 TDI 90 4x4, AGR, 5trepte de viteza.

Dotari:

-ABS

-ESP

-4xAirBag

-4Motion

-4xgeamuri electrice

-oglizi electrice

-computer bord

-A/C - manual

-Radiocass VW + CD player VW

Cam astea ar fi...

Astept pareri.

post-28590-1215975484_thumb.jpg

post-28590-1215975468_thumb.jpg

post-28590-1215975505_thumb.jpg

post-28590-1215975806_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• KTA87

53

• TIBI_84

9

• Sergiu.B.

5

• RazvyRULZ

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

so stapanesti sanatos si fara incidente!ar merge niste jante si folie pe geamuri

Link către comentariu

Foarte frumoasa culoarea. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

;)

Link către comentariu

Multumesc ptr aprecieri.

Urmeaza, cat de curand:

-Jante Aliaj

-Polish vopsea

-Tuning motor

post-28590-1216023927_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu inceteaza sa ma uimeasca starea in care se prezinta masinile aduse din afara. De ce polish? din poze pare ca o cea mai proaspata vopsea. Imi place mult de tot albastrul asta.

Ai mai condus cumva vreun Golf cu tractiune fata sa poti trage niste avantaje/dezavantaje imediate, in afara de consum, tinuta de drum si reprize aferente ?

Link către comentariu
sa o stapanesti sanatos, cat te-a costat? :-)

Asa sa fie! :)

Masina m-a costat 6000Euro in Germania. La care s-au adaugat alti 200 ptr numere si asigurare, 170 motorina, si alti vreo 200 ptr cazare, mancare....

Deci, ~6500euro, fara taxa, RAR, si tiganelile de Romania.

A, masina este din 2001 :icon_bounce: Asa au gasit-o cei de la RAR. Este inmatriculata in a-7-a 2000

@FLorin D - Masina arata bine dar prezinta mai multe zgarieturi. iar pragul de pe partea dreapta este atins in doua locuri. Am luat-o de la un doctor de vreo 60 de ani.A reusit sa o zgarie, dar de motor a avut grija :icon_bounce: Interiorul este f bine intretinut, mai ales portbagajul.Cred ca nu a carat nimic masina asta. In schimb, ma enerveaza mult zgarieturile. O sa le rezolv :icon_bounce:

Din cate am inteles Golful 4Motion are alt tip de amortizoare, cel putin pe spate. Cine stie mai bine, sa ma corecteze. Am mai condus Golf. Cel cu tractiune fata este mai rapid decat cel 4x4.Insa, imi pare foarte stabil pe sosea si in curbe Golful meu. Poate si din cauza cauciucurilor o idee mai late. Nu a fost un moft 4Motion, a fost singurul din 4 Golfuri care avea 5usi si kilometrii sub 140.000.

post-28590-1216236517_thumb.jpg

post-28590-1216236565_thumb.jpg

Link către comentariu

super culoarea si masina in sine!! sa o stapanesti sanatos!! pentru acele zgarieturi destul de profunde un polish simplu nu ajuta. necesita un smirghel de 2000 granulatie dupa care o pasta abraziva 3M si la final polish urmat de ceara. atentie unde faci operatiunile!

Link către comentariu
super culoarea si masina in sine!! sa o stapanesti sanatos!! pentru acele zgarieturi destul de profunde un polish simplu nu ajuta. necesita un smirghel de 2000 granulatie dupa care o pasta abraziva 3M si la final polish urmat de ceara. atentie unde faci operatiunile!

Nu as vrea sa o vopsesc, deaceea o sa caut o firma buna la care sa fac un polish de calitate. Stie cineva unde as putea rezolva problema in Ploiesti sau Bucuresti?

Link către comentariu

O poza mai veche, facuta interiorului. Ulterior, masina a primit inele cromate ptr ceasurile din bord, si o folie speciala ptr consola centrala.

post-28590-1216282898_thumb.jpg

post-28590-1216282917_thumb.jpg

post-28590-1216282935_thumb.jpg

Link către comentariu

ce-i cu fata usii din dreapta? Btw, intereseaza-te de un chip-tuning... merita din plin la motorul asta, mai ales ca te mai ingreuneaza si 4motion-ul.

P.S. Schimba te rog semnatura, marimea maxima acceptata pt poze este de 200 x 20.

Link către comentariu

Interiorul este ca si al meu. Interiorul a fost un factor f important in luarea decizii cand mi-am cumparat masina. Sa ai grija de ea.

Link către comentariu

Salut Ice:) Am scos semnatura.

Am avut probleme cu macaraua de la geamul electric. Am avut un cablu si un suport de plastic rupt. Pana la urma l-am reparat, si am pus fata de usa la loc.

O sa-i fac remapare cat de curand. 115 Cp. Initial vorbisem cu cei de la RbN, dar am o legatura de familie la Skoda si ma va rezolva mai ieftin :pale:

@RedFighter - Si mie mi-a placut interiorul. Mi-ar fi placut sa am volan de piele si scaune sport, dar... asa a fost sa fie! O sa am grija de ea. Este o masina veche dar tin foarte mult la ea.

In poza, usa cu pricina

post-28590-1216310343_thumb.jpg

Link către comentariu

vorbeste si cu voinea de chip-tuning, poate-ti convine oferta lui :huh: Eu am avut soft de la el pe fostul golf (tot 90CP dar ALH, nu AGR) la 120CP (deci nu primul stage, de 115) si a fost f ok.

Link către comentariu

de unde ai luat folia de pe consola si cat a costat?

Modificat de Kicker
Link către comentariu

frumoasa de tot culoarea si nu cred ca merita momentan sa-i faci polish !!! mai bine investeste banutii in altceva, gen - chip tuning si cu timpul ii vei face si polish :huh:

Link către comentariu
Din cate am inteles Golful 4Motion are alt tip de amortizoare, cel putin pe spate. Cine stie mai bine, sa ma corecteze.

Golf-ul IV, cu 4Motion, are suspensie spate independenta, spre deosebire de cel FWD, care are semi-independenta, parca :).

Link către comentariu

@Ice_2k - Am notat numarul lui Voine pe undeva pe la serviciu. Cred ca o sa-l sun, cel putin sa ma consult cu el. Masina mea are deja 138.000 km si n-as vrea sa intrec masura.

@Kicker - Eu le-am cumparat de aici: www.autoaccesorii.ro Sper sa mi se permita postarea adresei. A costat ~50. Montajul il faci tu.

@c_gabriel - Multumesc:) In prima faza, vreau sa o vad cu numere definitive, si apoi ma apuc de toate incet incet...

@vap_66 - S-ar putea sa ai dreptate. Eu nu imi pot da seama.

In poza: Motivul ptr care am pus folia...

post-28590-1216321790_thumb.jpg

Link către comentariu
@Ice_2k - Am notat numarul lui Voine pe undeva pe la serviciu. Cred ca o sa-l sun, cel putin sa ma consult cu el. Masina mea are deja 138.000 km si n-as vrea sa intrec masura.

Eu aveam pe golf ~110k cand am facut soft-ul si-am vandut-o undeva pe la 140k, fara probleme. La Audi am cam 150k si am soft de vreo 15k, la fel, fara nici cea mai mica problema :icon_cool: Daca km tai sunt reali, nu sunt o mare problema pt motor.

Link către comentariu

Nu stiu din ce motiv dar pana la postul tau eram convins ca 4Motion venea doar pe motorizarile de la 101 cp in sus :rolleyes:

Sa o stapanesti cu placere si o sa vezi ce placere e cu 4Motion in curbe si iarna,pe zapada :icon_cool:

Link către comentariu

@Ice_2k - Chiptuning-ul are prioritate. Imediat dupa inmatriculare, ii fac resoftarea. :rolleyes:

P.S. Mi-a placut mult exGolf-ul tau.

@Fitty - Da, este foarte ciudat... Multi s-au mirat.Motorul este intr-adevar un "AGR" cu pompa clasica ce dezvolta 90CP.Sunt putini, dar se vor inmultii! :offtopic:

Si eu astept senzatia: "Winter + ESP On/Off" :icon_thumright: Pe asfalt, dupa cum spuneam se comporta f bine in curbe.

Link către comentariu

inelele tot de pe siteul ala? alea la 90 ron ? (mi se par cam scumpe tinand cont ca sunt si de plastic)

Modificat de cTL
Link către comentariu
inelele tot de pe siteul ala? alea la 90 ron ?

Da, dar nu le recomand! Se prind destul de greu(eu le-am lipit), iar calitatea nu este maxima. In final se vad bine, dar prea multa bataie de cap...

Link către comentariu

@cTL - Ti-am vazut masina in seara asta, in zona Bucov.Era intuneric si am retinut decat numarul de inmatriculare. Poate ne-o prezinti si noua intr-un topic nou! :hainoroc:

Link către comentariu

Frumos golfuletu :) Sa ai grija de el si sa te poarte sanatos !

Folia de pe autoaccesorii vine direct decupata pentru masina sau trebuie tu s-o decupezi ?:hainoroc:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!