Jump to content

My Ride Mk4 "evo"

Evolution

Postare recomandată

Sunt de ceva vreme pe forum si nu imi aduc aminte sa imi fi prezentat masina .

E vorba de un Golf 4 din 2001 , motor 1.4 16v 75bhp , euro 4 . ABS , ESP , 4 Airbags

Xenon , proiectoare de ceata + spalatoare faruri inchidere centralizata + alarma ,

climatronic , geamuri electrice fata+spateoglinzi electrice si incalzite , cotiera fata+spate

Ca si dotari aftermarket sunt :

Xenon-ul H7 6000k 35w de care sunt f multumit .

Jantele Santa Monica 17" originale vw

Stopuri cu leduri , pe negru

Mp3 Pioneer

Subwoofer Ground Zero 500w rms

Statie JBL 1 X 580 w rms

Cateva poze...si mai vin :Driver:

post-10660-1213911908_thumb.jpg

post-10660-1213911938_thumb.jpg

post-10660-1213912004_thumb.jpg

post-10660-1213912023_thumb.jpg

post-10660-1213912079_thumb.jpg

post-10660-1213912097_thumb.jpg

post-10660-1213912161_thumb.jpg

post-10660-1213912187_thumb.jpg

Modificat de Evolution
Link către comentariu

frumoasa masina !!! de cat timp o ai in posesie si cat te-a costat ?

Link către comentariu

Ti-ai luat carnetu ? :blink: :huh:

Ii frumoasa masina, s-o conduci cu grija dupa ce-ti iei si carnetu ! Si sa ne vedem cu bine la o viitoare intalnire..;)

O mica obiectie as avea. Trebuia sa vopsesti si fustele in culoarea masinii, ar fi aratat mai bine. Acuma daca te uiti din lateral, spoilerele nu mai par sa fie in ton cu pragu ;)

Link către comentariu

Pai ... masina e in posesia mea din octombrie-noiembrie ...eu am adus-o in tara si m-a costat 8000 euro cu tot cu inmatriculare cu drum si tot . Jantele , stopurile , xenonul si muzica le-am pus eu dupa ... :) De atunci a fost condusa f putin fiindca n-am carnet :D vreo 2000 km doar .

Rio , MARTI E ZIUA CEA MARE am examenu auto , doamne ajuta sa-l iau din prima si ne vedem miercuri cu masinutzele :D

Fustele sunt in plan , dar mi-am facut casco si am ramas acuma cam fara bani si mai am de schimbat si rulmentu de pe fata ... peste vreo 2 saptamani le fac si pe alea :D

Link către comentariu

Daca sunt in plan, atunci e bine :) Oricum e frumoasa masinuta. Mai un kit de R32 + jantele care le ai, eu zic ca o sa arate superb :D Poate si un bad-boy look finut ar fi interesant, dar repet FINUT ! :D

Link către comentariu

Mai bine tin banii deoparte si imi iau la anu in primavara un golf 1.8T :P si poate pe ala o sa vina facute modificari mai serioase . Pe asta am pus numai lucruri ce se pot da jos ... si care probabil o sa ajunga pe celalalt golf :blink:

Link către comentariu

sau mai bine iti iei un golf IV GTI 1.9 TDI ca sa te bucuri de cuplu mai mare ;)

Oricum si kit-u de R32 se poate schimba pe viitoarea masina..:P ca doar nu-l lipesti :blink:

Link către comentariu

Si dupaia cashcavel de unde pt 1.8 T? Stiu ca un kit oem de R32 e undeva la 1500 euro ...

M-am gandit si la un diesel de 131 sau mai mult + un chip ... cine stie :blink:

Modificat de Evolution
Link către comentariu

Da ... imi fac cu ochiul motorizarile de 1.9 de 131 , respectiv 150 cai .

Sunt curios cam cat pot sa ii urc puterea la cel de 150 cai ... suna ffff interesant ... ;)

Link către comentariu

frumusel golful; baga poze si de la interior

in ceea ce priveste puterea motorului, mai bine iti faci mina adunind km cu motorasul din dotare (nu contest calitatile tale de a struni 150+ CP in situatii critice, fara experienta la volan)

Bafta la examen!

Modificat de DragosR
Link către comentariu

frumoasa masina, multi km fara probleme

nu sunt prea mari jantele acelea pentru motorasul acela? eu am 1.9TDI dar se simte un pic la demaraj

Link către comentariu

Sunt putin cam mari , dar sunt destul de inguste 7J nu ca si alea de "tuning" 8- 8.5J .... parerea mea e ca latimea lor influenteaza cel mai mult scaderea puterii motorului.

Poze cu interiorul o sa fac maine ca sa pun pt ca nu am :))

Link către comentariu

Bafta la examen........pune mana si invata si nu mai freca menta prin oras :)

Link către comentariu

1. masine ca masina, ca are niste jante sa plangi langa ele, dar sa vedeti cum... sare ipod-ul de pe bord, direct jos! :(

2. BAFTA! Stim ca poti, doar ai in sange tot ce inseamna masini si condus ...sper sa ai in sange si CARTEA CU CHETSIONARE si LEGISLATIA! :eek:

ITI TIN PUMNII! :)

Link către comentariu

Cateva poze cu interiorul , nu prea clare din cauza soarelui .... :blink:

si una cu lautarii :P

post-10660-1214048364_thumb.jpg

post-10660-1214048373_thumb.jpg

post-10660-1214048462_thumb.jpg

Link către comentariu

In primul rand, iti urez succes pe miercuri !

Masina, arat foarte foarte bine, mai ales jantele :lol: . Manerele de la usi, le lasi negre? Un all-grey, ar da foarte bine (Abstrakt are passat , facut asa si arata intr-un mare fel) :D SUcces la modificari si cat mai multi km

Link către comentariu

Merci ! Urmeaza sa vopsesc fustele dupa ce iau examenu si probabil o sa dau jos manerele de la usi , e ceva munca , trebuie date jos fetele de usi si nu prea imi convine sa o las pe mana oricui sa o desfaca ...

Cand mi-a dat vopsitoru jos capacu ala de plastic de pe interiorul haionului mi-a rupt o clema si a lasat-o inauntru !!! A trebuit sa il desfac sa o scot afara ca se auzea de fiecare data cand deschideam sau inchideam haionu :( .

Ori desfac eu tot , ori nu le mai fac deloc .

Link către comentariu

Frumoasa masina; dar cand pleci in concediu unde iti pui bagajele???ca subwofferul ti-a ocupat 3 sferturi din portbagaj.

Link către comentariu

pai acuma e in pozitie orizontala pus , daca plec in concediu , il pun pe verticala si ajunge undeva la nivel cu tetierele spate , placajul ala ce desparte portbagaju vine scos temporar si pus in spatele lazii si atunci incap bagajele .

Oricum e masina de oras , nu am planuri prea mari de plecare si nu cred ca o sa plec vreodata cu 4 persoane in masina . ramane o persoana pe bancheta si restul banchetei il rabatez si atunci intra .... sunt destule posibilitati . :)

Link către comentariu

Maine de la 13:00 am examenu ... sa-mi tineti pumnii .... :) daca nu mai scriu vreo 3 zile inseamna k sunt la plimareeeee :D

Link către comentariu

Am inteles ca l-ai luat cu brio (a se vedea cele 25p la sala). Multe-multe felicitari !

Toate drumurile iti sunt deschise acum; nu te grabi, ca graba strica orice efect :lol:

Noroc !

Link către comentariu

OO Felicitari pentru carnet!! Ai grija cum conduci ca e pacat pentru masinuta:) Multi km fara probleme! Apropo cati km ai parcurs in prima zi cu carnet??? Chiar sunt curios

:lol:

Link către comentariu

Aproape de 200km in prima zi :unsure: Da, e fain cu carnet :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!