Jump to content

Baterie + Bec Cheie

mihuz
 Share

Postare recomandată

unde pot sa gasesc un bec si o baterie pentru cheia de la masina?

..bateria sigur e consumata iar becul e acum..din 2 bucati.. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nici io nu mai am bateria buna :) apropo voi ce fel de cheie de contact aveti? sunt diferite modele? a mea nu-mi place ca nu scrie nicaieri vw pe ea si a mai luat-o si coroziunea :)

post-12834-1212494199_thumb.jpg

Link către comentariu

bogmotorsport

parerea mea bankaru g3 este ca,cheia ta nu este originala.uite asa arata cheia de g3 cu beculet si cea normala este ca cea din imaginea cu cele 2 doar ca are semnul w pe ea...in legatura cu bateria cred ca gasiti la o ceasornicarie si poate si un bec

Link către comentariu

Cum se desface cheia ? Ca nici eu nu mai am beculetul :icon_thumright:

Oricum nu o folosesc ca am inchidere centralizata din telecomanda , dar vreau sa fie totul in 'mint condition'

Link către comentariu

Bateria e VARTA V 625 U, e ptr cheia care a postat-o bogmotorsport, nu cred ca se gaseste la ceasornicarii

Link către comentariu

cheia pe care a postat-o bogmotorsport cred ca este cea originala care se da cu masina.Mai sunt si alte tipuri de chei, cele cu inchidere/deschidere de pe cheie, am vazut si arata foarte interesant.Cat dsp bec si eu caut bec

Link către comentariu

Cheie din aia am si eu. Mai am una care e simpla , scrie VW pe ea , dar e mai subtire si nu are bec si una care am gasit-o in masina , nu are 'manerul' ala de plastic si are atasat o placuta cu un numar de identificare.

Asta mare cum se desface ? ca la ford ?

post-11438-1212557094_thumb.jpg

Link către comentariu

bogmotorsport

se desface usor,trebuie sa tragi din ambele parti,cu tupeu ca nu se rupe nimic

Link către comentariu

nici io nu mai am bateria buna :salut: apropo voi ce fel de cheie de contact aveti? sunt diferite modele? a mea nu-mi place ca nu scrie nicaieri vw pe ea si a mai luat-o si coroziunea :)

-nu ai cheie originala

parerea mea bankaru g3 este ca,cheia ta nu este originala.uite asa arata cheia de g3 cu beculet si cea normala este ca cea din imaginea cu cele 2 doar ca are semnul w pe ea...in legatura cu bateria cred ca gasiti la o ceasornicarie si poate si un bec

-am cautat si nu am gasit nici baterie nici bec !!

..nu se gasesc chei blank ?..exista cineva care ne poate aduce (ca si in cazul altor piese comandate) ?

Modificat de mihuz
Link către comentariu

bogmotorsport

sunt un pic off topic am intrat pe http://vwkey.com/...asa mi-ar placea si mie una ca modelul care se acopera cheia cel cu scrisul 16v...daca aduce careva vreau si eu una

Link către comentariu

sunt un pic off topic am intrat pe http://vwkey.com/...asa mi-ar placea si mie una ca modelul care se acopera cheia cel cu scrisul 16v...daca aduce careva vreau si eu una

si eu asa vrea dar cine sa aduca asa ceva?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Baterie Varta in Cora Lujerului la 4.5 ron. Mai ramane becul...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

am rezolvat cu bateria.

bec ? !? nimic nimeni ?!?

Link către comentariu

baterie se gaseste si la VITACOM dar bec nu .Becul este de 1,5V ar trebui incercat cu un inlocuitor LED ca acum sunt si leduri puternice si de calitate

Link către comentariu

• 2 months later...

In legatura cu bateriile din cheile noastre am vazut ca s`a mai discutat undeva, bateriile fiind tot Varta V625U.Poate va ajuta ... sunt codurile aceleiasi baterii numai ca la alte marci.(GP, DUracell)

http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...ost&p=29441

Modificat de BogdanBlaa
Link către comentariu

nu ar fi mai usor sa luati voi o baterie de 3v(gen cea de la biosul de la calulatoare) si un led si sa le atasati? e rapid si economic. parerea mea..... :rolleyes:

Link către comentariu

becul poate fi inlocuit cu un led,dar numai cu baterie de 3v,iar daca vreti led de mare intensitate trebuie o baterie de 4,5v.spor la cautat si cand gasiti nu tineti numai pentru voi.

Link către comentariu

• 4 months later...
unde pot sa gasesc un bec si o baterie pentru cheia de la masina?

..bateria sigur e consumata iar becul e acum..din 2 bucati.. :)

baterie am gasit la un centru foto dar din pacate cand am ajuns acasa am observat ca nu merge, deci trebuie schimbat si becul, insa aici apare problema ca nu gasesc bec.

daca are cineva un beculet la o cheie pe care nu o mai foloseste sau stie vreun magazin unde pot gasi

Link către comentariu

• 2 months later...

am incercat cu baterie de BIOS dar nu are putere sa aprinda LED-ul

Link către comentariu

eu am rezolvat cu becul,am facut comanda la un magazin care aduce piese de import pt masini straine,i-am dat codu ala original pe care la aratat si Marius in poza aia din Etka si mi-au adus becul :( + bateria ca si aia am vrut-o

:offtopic:

Link către comentariu

• 5 months later...
eu am rezolvat cu becul,am facut comanda la un magazin care aduce piese de import pt masini straine,i-am dat codu ala original pe care la aratat si Marius in poza aia din Etka si mi-au adus becul :) + bateria ca si aia am vrut-o

:vaidecapulmeu:

Salut,

Am facut si eu niste sapaturi si am gasit la Promotor (pentru cei din Timisoara) bec - 8Ron si baterie - 12Ron pentru cheie.

Toate le-am gasit la magazin dupa codurile postate de Marius, si pentru asta ii multumesc.

Spor la treaba si conduceti cu responsabilitate.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Men, eu in Bucureşti la un centru de foto am găsit baterii Duracell 625 cu 2.5ron bucata

Link către comentariu

un pic off topic ... in legatura cu o cheie originala VW ... cei cu simbolurile de AH si WHO de pe cele 2 fete ale cheii? conteaza cum o pui in contact ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!