Jump to content

Descriere Interfata Ipod

thezapper
 Share

Postare recomandată

Salut. La cererea publicului m-am simtit si am hotarat sa detaliez interfata de iPod pentru Leon.

Am comandat-o la inceput cu masina fara sa stiu ce si cum despre ea. Dar avand un iPod m-am gandit ca sigur e mai buna decat o mufa jack Aux sau una USB.

In prima tura de poze aveti punguta cu accesorii pe care am primit-o cu interfata. In ea sunt 2 suporturi pentru iPod (al treilea e in masina) si niste suporti mici (nu stiu la ce sa ii folosesc).

Ar trebui sa mai spun ca nu am primit manual audio special pentru Leon ci unul de la Altea. Pentru radio e acelasi lucru dar in el nu scrie nimic despre interfata de iPod. Cei de la Bucuresti de la Porsche s-au oferit sa-mi trimita un manual dar trebuia sa il platesc (un nesemnificativ 10 lei cred) dar am uitat de ei :D

Poze cu locul unde e interfata (sub scaunul pasagerului din dreapta).Se deschide usita din poze si pe suportul specific modelului de iPod pur si simplu gliseaza in mufa si gata.

Ce am mai observat legat de interfata:

Nu recunoaste numele melodiilor (apar ca Track XX).

Dar iar un lucru pe care nu il garantez pentru ca nu am manual sa stiu cum se foloseste exact:

Mi-e nu mi-a recunoscut decat 99 de melodii. Adica eu am iPod de 60 de giga si speram sa pot sa ascult toata muzica de pe el (putin absurd nuh?). Nu am reusit sa ascult decat 99 de melodii (primele 99 cred). E adevarat ca nici nu am incercat prea mult. Si fara manual...

Oricum fara numele melodiilor mai mult de 100 nu ai cum sa tii minte sa asculti.

In rest se aude bine, citeste bine.

Altceva, intrebati si va spun.

EDIT: scuze pentru mizeria din masina :D

post-10209-1192648599_thumb.jpg

post-10209-1192648634_thumb.jpg

post-10209-1192648681_thumb.jpg

post-10209-1192648703_thumb.jpg

post-10209-1192648735_thumb.jpg

post-10209-1192649137_thumb.jpg

post-10209-1192649153_thumb.jpg

post-10209-1192649199_thumb.jpg

post-10209-1192649274_thumb.jpg

Modificat de thezapper
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@thezapper

Lucrul asta ar trebui sa-l stie cei de la Seat,ca interfata citeste numai 99 de melodii.Interfata citeste mai mult din cate stiu eu,maximul ce il poate citi fiind de:6 dosare(fisiere),fiecare a 99 de melodii.Atunci ar trebui sa nu mai ai problema.Sper ca te referi la o interfata originala VW(Seat)?Oricum sa o folosesti sanatos si fara probleme!

PS.Multumim de poze! :D

Modificat de alteacupra
Link către comentariu

Interfata citeste mai mult din cate stiu eu,maximul ce il poate citi fiind de:6 dosare(fisiere),fiecare a 99 de melodii.

Da e vorba de interfata originala Seat.

Mersi nu stiam de foldere. :lol:

Am scris ca nu am manual. Si cei de la reprezentanta sunt mai ignoranti ca mine :D

Link către comentariu

cred ca poti sa faci 5 playlist-uri si le va recunoaste ca si CD2, ... CD6, deci 99 x 6 = 594 melodii...

ce cod are interfata?

Link către comentariu

Multumesc mult pt poze (eu eram curiosul :D) iar faptul ca recunoaste numai atatea melodii si nici nu se vad numele lor m-a cam desumflat :lol:

Oare de pe usb stick face la fel? Stie cineva? Nu stiu ce sa aleg... Daca e la fel mai bine renunt.

Link către comentariu

Pt. iPod:

"Informatiile memorate in playerul iPod, precum numele artistului, titlul, albumul, genul de muzica, nu sunt procesate de adaptorul pentru player iPod. Nu se pot selecta piese dupa acest criteriu, iar pe panoul sistemului de sunet nu este afisata nicio indicatie." (sursa: Manual de utilizare Radio/Radio MP3)

Cred ca asta este motivul pentru care nu afiseaza numele melodiei.

Pt. USB:

"La selectarea unui fisier cu piese muzicale prin intermediul tastelor sistemului de redare a CD-urilor, pe ecranul sistemelor de radio apare afisat mesajul Track 1 (piesa 1). pe ecran pot fi afisate max 99 de piese muzicale.

Titlul piesei nu este afisat pe ecran." (sursa: Manual .....)

Sper ca raspunde la intrebarile voastre.

Link către comentariu

@razmih, crezi ca poti sa ne ajuti si pe noi cei care nu am primit manual pentru sistemul audio cu o copie scanata?

Cred ca multi dintre noi ti-am multumi din inima.

Multumesc anticipat

Link către comentariu

ma asteptam la intrebarea asta :offtopic:

din pacate nu am la dispozitie un scanner, o sa intreb prin prieteni si in cazul in care este posibil sa il scanez o sa anunt

Link către comentariu

faptul ca recunoaste numai atatea melodii si nici nu se vad numele lor m-a cam desumflat :)

Da, si pe mine...Eu nu am mufa pt. ipod pe masina (nici nu era disponibila ca optiune la data cand am cumparat-o) si ma gandeam sa imi comand toata "instalatia" originala si sa o montez eu...Nu vreau sa vorbesc prostii, dar eu stiam ca faza cu folderele a maxim 99 de piese e valabila pt cd-urile cu mp3..

Daca prin mufa originala nu se pot asculta toate piesele de pe ipod cred ca ar fi o optiune solutia de la Dension (Icelink sau Gateway). Desi nu se importa oficial in Romania, si-a montat cineva asa ceva?

Link către comentariu

• 1 month later...

@Paul G

Nu stiu ce cod are interfata de la Seat,daca este vre-un cod pt. Seat dar stiu codurile de la VV si Audi(in afara de A8 si A6):VW=1K0 051 444 si Audi=8E0 051 444,ambele pe la 400 de RON din cate am auzit eu.Amandoua sunt identice,numai nr. de cod difera(prin deductie pt. Seat poate fi 5P0 051 444 sau 1P0 051 444 :) ) si se potrivesc si la Seat cu CD1,2,3 sau navigatie la intrarea CD changer.Pt. codul Seat poate ne spune thezapper mai mult si daca HU-ul citeste in foldere mai mult de 99 de melodii,ca eu am auzit ca DA numai pe display nu apare 100 ci iarasi 00,01,02...Iata si cateva poze cu tot ce contine setul:post-5905-1196000650_thumb.jpgpost-5905-1196000660_thumb.jpg

Link către comentariu

sustin cele spuse de ALTEACUPRA (cel din fotografie il am montat pe masina de un an si jumatate)si in plus va pot spune ca pe ecran afiseaja de la 0 pina la 99 dar interfata(adaptorul) citeste toate melodiile de pe ipod,bafta.

Link către comentariu

sa intelegem ca toti cei care avem 1buc. seat Leon..Altea..Toledo +1buc. iPOD fara interfata venita din fabrica , putem sa mergem la reprerentanta vw si sa comandam 1-na de vw si o sa lucreze perfect (interfata)???

Link către comentariu

interfata(adaptorul) citeste toate melodiile de pe ipod

Citeste toate melodiile organizate doar in playlist-uri sau si cele organizate pe artisti, albume etc.?

Link către comentariu

chiar nu stie nimeni daca se potriveste interfata (adaptorul) i pod de la vw la noi ptr. (Leon,Altea, Toledo) ???

Link către comentariu

Eu zic ca se potriveste;ar fi absurd ca Seat sa aibe un alt sistem,VW si Audi au acelasi adaptor,nu vad vre-un motiv de ce Seat ar folosi o alta interfata tinand cont ca toti cei 4 fabricanti din grupul VW au acelasi producator pt. HU iar IPOD e unul singur.Pt. linistea si siguranta ta suna la vre-un reprezentant si informeazate.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Salut. La cererea publicului m-am simtit si am hotarat sa detaliez interfata de iPod pentru Leon.

Am comandat-o la inceput cu masina fara sa stiu ce si cum despre ea. Dar avand un iPod m-am gandit ca sigur e mai buna decat o mufa jack Aux sau una USB.

In prima tura de poze aveti punguta cu accesorii pe care am primit-o cu interfata. In ea sunt 2 suporturi pentru iPod (al treilea e in masina) si niste suporti mici (nu stiu la ce sa ii folosesc).

Ar trebui sa mai spun ca nu am primit manual audio special pentru Leon ci unul de la Altea. Pentru radio e acelasi lucru dar in el nu scrie nimic despre interfata de iPod. Cei de la Bucuresti de la Porsche s-au oferit sa-mi trimita un manual dar trebuia sa il platesc (un nesemnificativ 10 lei cred) dar am uitat de ei :)

Poze cu locul unde e interfata (sub scaunul pasagerului din dreapta).Se deschide usita din poze si pe suportul specific modelului de iPod pur si simplu gliseaza in mufa si gata.

Ce am mai observat legat de interfata:

Nu recunoaste numele melodiilor (apar ca Track XX).

Dar iar un lucru pe care nu il garantez pentru ca nu am manual sa stiu cum se foloseste exact:

Mi-e nu mi-a recunoscut decat 99 de melodii. Adica eu am iPod de 60 de giga si speram sa pot sa ascult toata muzica de pe el (putin absurd nuh?). Nu am reusit sa ascult decat 99 de melodii (primele 99 cred). E adevarat ca nici nu am incercat prea mult. Si fara manual...

Oricum fara numele melodiilor mai mult de 100 nu ai cum sa tii minte sa asculti.

In rest se aude bine, citeste bine.

Altceva, intrebati si va spun.

EDIT: scuze pentru mizeria din masina :D

scuze, la mine Ipod-ul nu mai este recunoscut de sistem(MFD2).Sistemul este original.A mers o vreme, apoi ba mergea, ba nu mergea si de o bucata de vreme deloc.Am resetat Ipod-ul, l-am updatat,etc. dar nimic.Ai vreo idee?Merci.

Link către comentariu

• 2 months later...

Din pacate in gama de accesorii SEAT nu exista deocamdata interfata iPod, in concluzie atunci cand veti conecta playerul la mufa masinii, pe afisajul de la bord vor aparea informatii de genul "track ...".

Acesta este raspunsul pe care l-am primit de la Alto la intrebarea mea despre interfata pt iPod.

In topicul prezent se face referire de fapt la un adaptor si nu la o interfata (pentru ca ea nu exista)

Adaptorul vine odata cu optiunea "mufa pt. iPod". Eu am acesta mufa , dar este foarte enervant faptul ca nu recunoaste artistul, melodia etc.

Pana si la BMW este acesta situatie, in schimb exista intefata care se vinde separat (costa 800 lei)

In consecinta se potriveste vreo interfata de la VW, Audi, Skoda la Seat? Tare as vrea sa cumpar.

Link către comentariu

• 9 months later...

Vin si eu cu o intrerbare legata de interfata iPod:

Am in masina un cablu ce se poate conecta la iPod, si functioneaza cum s-a precizat mai sus: 6 foldere a cate 99 melodii; Nu stiu exact ce am in spatele playerului, ce interfata, cum arata, dar stiu ca de pe-acolo vine cablul cu mufa;

Intrebarea: Exista vreo varianta tehnica, electronica, inginereasca, oricum sa pot scoate din acea interfata un cablu cu jack audio la care sa pot pune muzica de pe orice alt device; Scopul meu ar fi sa pot cupla la player orice altceva, ca doar prietena are iPod si nu-mi e la indemana;

Multumesc.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut, vin si eu cu o intrebare mai putin obisnuita, iar daca am greshit topicul ca rog sa ma indrumati catre cel bun. unde as putea gasi capacelul care acopera mufa auxiliara din consola centrala dintre suport pahare si butoane ? La reprezentanta nu prea s au descurcat baietii... :rolleyes: . Intrebare vine din partea unui prieten de al meu , evident care detine noul leon , merci

Link către comentariu

Nr. de cod al capacelului este 5J0 035 605 9B9 si se poate la bucata comanda, ar trebui sa coste pana in 12 RON/buc.

Numai bine!

Link către comentariu

scuze ca raspund atit de tirziu dar nu am mai avut timp,adptorul de i-pod citeste toate melodiile care sint in i-pod dar numai de pe a 6-ea lista,pe cele de la 1 la 5 depinde de voi cum va organizati muzica pe i-pod in functie de:artist,gen melodie,etc.,cel pe care il am eu montat poate functiona cu: RADIO CHORUS,RADIO CONCERT,RADIO SYMPHONY,NAVIGATIA RNS-D,NAVIGATIA RNS-E,dar eu cred ca poate fi folosit pe toate radiou-rile din toata gama VW. intrucit acest adaptor se leaga la intrarea de incarcator de cd-uri din spatele casetofoanelor.Pentru cei care vor ca sa isi cumpere sa stiti ca in instructiuni este descris (desene) cum se monteaza.Cei care au deja incarcator de cd-uri trebuie sa stie de la inceput ca nu o sa mai poata folosi incarcatorul intrucit pe aceleasi intrari nu se pot lega si i-podul si incarcatorulde cd-uri.

Link către comentariu

• 11 months later...

Eu am mufa USB pe masina si un iPhone. E utila mufa USB, pentru ca asa pot sa incarc telefonul in masina. Dar as vrea sa pot sa ascult si muzica de pe el. Stiti cumva daca se poate face vreo ceva pt asta, din soft-ul masinii sau prin vreun adaptor?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!