Jump to content

Vara Asta Imi Intineresc Golfuletzu'

Asterix
 Share

Postare recomandată

O data cu vacantza, m-am gandit sa imi ocup timpu' liber eficient, si ce mai bun de facut decat sa bagi masina la reparatii.

Am gasit tinichigiu, mi-am gasit tapiser, o sa gasesc si s-o vopsesc asa ca m-am apucat de treaba:

Ziua 1: Dezechipat bot, spate, usi....

post-2306-1183921539_thumb.jpg

post-2306-1183921550_thumb.jpg

post-2306-1183921565_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca vrei vopsitor adevarat...spune-mi...

Link către comentariu

Ziua 2:

Dezechipat complet usi si interior, + pregatit de drum....

M-am gandit ca usile din spate sa le fac "shaved" ca m-am saturat sa tot cumpar manere... :)

Oricum ideea e sa o fac cat mai simpla... Poate pe viitor niste bari late. Momentan sa-i repar bubele de pe table.

post-2306-1183921860_thumb.jpg

post-2306-1183921865_thumb.jpg

post-2306-1183921873_thumb.jpg

Link către comentariu

Dupa o saptamana ......

Am luat-o de la tinichigiu, "bube" reparate, usi barbierite si haion plin.

post-2306-1184520990_thumb.jpg

post-2306-1184521003_thumb.jpg

post-2306-1184521014_thumb.jpg

post-2306-1184521023_thumb.jpg

Link către comentariu

ai spus ca o sa ma mai suni pt vopsit..... :)

Link către comentariu

ai spus ca o sa ma mai suni pt vopsit..... :icon_cheesygrin:

Da, o sa te caut, pana acum nu am gasit nimic concret. Doar ca sunt cam prins cu munca.

Link către comentariu

pui si aparatorile alea mari de GTI la aripi? :vaidecapulmeu:

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Am sa le vopsesc si pe alea, sa le pregatesc, dar o sa le pun pe masina in momentul in care o sa imi iau si bari. Arata urat cu bari inguste, nu se leaga.

Sper sa gasesc si niste praguri sa fac kitul de colo pana colo. Doar ca momentan o sa ma cam usureze la buzunare vopsitul.

Modificat de Asterix
Link către comentariu

eu ti-am sugerat de la inceput ca nu merge sa le pui pe masina cu barile inguste.Iti trebuie CLAR cele late de GTI si vei vedea diferenta

daca vrei praguri super smechere suna-ma sa vb

bafta :D

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

cristianionut

Tine legatura cu noi ca sa mai vedem si noi ce progrese ai facut.Bafta si rabdare...

Link către comentariu

Saptamana trecuta a fost o pauza... Pentru Saptamana asta am gasit o vopsitorie unde scap mai subtire, sper ca in weekend sa o echipez si sa vin cu ea la Bucuresti...

Link către comentariu

• 2 weeks later...
cristianionut

mare atentie la vopsit la aripile din spate si la zonele cu rugina.bafta..

Link către comentariu

Nu mai e rugina acolo... de fapt nici nu prea a fost. La Forduri e buba mare cu rugina din zona aia.

Link către comentariu

:offtopic: :) :D E vopsitaaa , e vopsita, in sfarsit!!!stau ca pe maracini pana vineri cand o sa o vad. Mersi mult Sharky pentru vopsitor, am auzit ca a facut o treaba super. Azi noapte la 2 a fost gata, la 2 jumate a fost in garaj, si la 3 a inceput o ploaie de mama mama.

Link către comentariu

:offtopic: :) :D E vopsitaaa , e vopsita, in sfarsit!!!stau ca pe maracini pana vineri cand o sa o vad.

Eu am G IV acum dar GI si GII au fost slabiciunea mea intotdeauna... parca nu mai am nici eu rabdare sa o vad... hai cu pozele alea... vrem sa vedem... Nu ne mai tine in tensiune...

si acum serios... partea de tinichigerie arata foarte bine si cu bun gust, simplu... felicitari !

Link către comentariu

ti-ai facut haion plin si n-ai folosit chit de fibra? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Abia vineri ajung acasa ca sa il vad si eu, si sa fac si pozele.... Eu stau pe si mai multe ace :D . Oricum am auzit de la taicamiu ca a iesit oglinda. E acelasi vopsitor care i-a facut golful lui Sharky si broasca lui lui alex b.

Cum o vad, o sa fac poze, o sa pun poze si dupaia o sa ma apuc sa o echipez.:lol:

Povestea cu haionul a fost in felul urmator: am vazut ca arata frumos, si i-am dus tinichigiului o poza cu spatele masinii lui B 90 GTI. I-am zis, "nene, asa sa mi-o faci si mie". Si nena a taiat tabla dintr-un plafon de Peugeot (s-a nimerit sa fie tot neagra). A pus-o acolo, a sudat-o, a polizat-o si a chituit. La fel cu usile, a taiat niste tabla pe forma gaurilor, si le-a sudat acolo.

Modificat de Asterix
Link către comentariu

cristianionut

off...si eu vineri plec in grecia si nu o vad decit dupa o saptamina. Eram curios.....dar vorba aia lucru bun la 9 luni

Modificat de cristianionut
Link către comentariu

Abia vineri ajung acasa ca sa il vad si eu, si sa fac si pozele.... Eu stau pe si mai multe ace :lol: . Oricum am auzit de la taicamiu ca a iesit oglinda. E acelasi vopsitor care i-a facut golful lui Sharky si broasca lui lui alex b.

Cum o vad, o sa fac poze, o sa pun poze si dupaia o sa ma apuc sa o echipez.:Driver:

Povestea cu haionul a fost in felul urmator: am vazut ca arata frumos, si i-am dus tinichigiului o poza cu spatele masinii lui B 90 GTI. I-am zis, "nene, asa sa mi-o faci si mie". Si nena a taiat tabla dintr-un plafon de Peugeot (s-a nimerit sa fie tot neagra). A pus-o acolo, a sudat-o, a polizat-o si a chituit. La fel cu usile, a taiat niste tabla pe forma gaurilor, si le-a sudat acolo.

Bv man hai ci pozele ca le asteptam toti.

BV BV :offtopic:

Link către comentariu

Am facut azi pozele in graba si m-am aruncat pe ea sa ma apuc de echipat.

Is foarte multumit cum a iesit. E exact cum mi-o doream sa fie, negru perlat :vaidecapulmeu: .

O sa revin cu mai multe poze facute mai bine...

post-2306-1186175889_thumb.jpg

post-2306-1186175905_thumb.jpg

post-2306-1186175919_thumb.jpg

post-2306-1186175948_thumb.jpg

Link către comentariu

ma bucur tare mult ca a iesit cum vroiai!ti-am spus ca omu' este the best.....

Link către comentariu

Azi am facut o sedintza foto in repezeala, a iesit soarele, m-am oprit pe marginea drumului si am tras-o in poze. Pacat ca a plouat si e cam prafuita.

post-2306-1186574488_thumb.jpg

post-2306-1186574504_thumb.jpg

post-2306-1186574511_thumb.jpg

post-2306-1186574522_thumb.jpg

post-2306-1186574534_thumb.jpg

post-2306-1186574545_thumb.jpg

Link către comentariu

cristianionut

super, in realitate arata mult mai bine.sunt convins de asta.

Pe ornamentele din plastic-bare, da cu silicon si vor arata mai bine.

Ar merita sa te duci la Porche la figurantii aia si sa le arati cum arata o masina dupa doua decenii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!