Jump to content

Golf V 1.6 - Un Vis Implinit

Miller1.6

Postare recomandată

Salut ! Bine v-am gasit! ( e primul meu post )

Incepand de poimaine intru si eu in posesia urmatoarei :

Golf V 1.6 Trendline

pr langa "Trendline" mai detine :

-esp

-computer bord "Plus"

-jante 16" aliaj Hokkenheim

-scaune incalzite

-culoare shadow blue metalic

poze cand "o iau in primire"

Link către comentariu

Felicitari, chiar m-a bucurat titlul in care spuneai "Un vis implinit". Sa o stapanesti sanatos si sa ai multi km fara probleme. Asteptam poze.

Link către comentariu

Felicitari! Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea si de ceilalti :)

Link către comentariu

bravo! mai ales pt ESP si scaune incalzite :icon_cool:

Poti sa mai spui ca are si spalatoare de faruri si duze spalare parbriz incalzite care vin standard cu scaunele incalzite :blink:

Link către comentariu
bravo! mai ales pt ESP si scaune incalzite :)

Poti sa mai spui ca are si spalatoare de faruri si duze spalare parbriz incalzite care vin standard cu scaunele incalzite ;)

Masina e second adusa de cineva din Germania - nici nu stiu toate dotarile :) .Doar cele din specificatiile anuntului de vanzare . Vad io maine cand iau masina :)

bravo! mai ales pt ESP si scaune incalzite :P

Poti sa mai spui ca are si spalatoare de faruri si duze spalare parbriz incalzite care vin standard cu scaunele incalzite ;)

Masina e second adusa de cineva din Germania - nici nu stiu toate dotarile :P .Doar cele din specificatiile anuntului de vanzare . Vad io maine cand iau masina :P

Link către comentariu

Poate ne spui si noua km, pret...:)

Link către comentariu

Masina e din 05.2005 , 81 000 km , ma costa cu tot cu inmatriculare 11300 E .

Link către comentariu

Imposibil :) Asa ieftin ? Cat a fost acolo ?

Link către comentariu

Dupa negociere si minus TVA ( care era recuperabil ) - 9500 . Crede-ma , exista astfel de masini la pretul asta .

Link către comentariu

Un pretz foarte bun ai scos la ea. O masina excelenta,sa o stapanesti sanatos si fara evenimente,asteptam poze! Bine ai venit in familie!

Link către comentariu

Mai exista asa ceva ? TVA recuperabil ? Eu stiam ca nu se mai recupereaza. :)

Oricum cred ca esti tare incantat si nerabdator. Vad ca urmaresti topicul deschis de tine sa vezi ce parere are lumea.

P.S. Si eu as fi facut la fel. :P

Link către comentariu
Mai exista asa ceva ? TVA recuperabil ? Eu stiam ca nu se mai recupereaza. :)

Oricum cred ca esti tare incantat si nerabdator. Vad ca urmaresti topicul deschis de tine sa vezi ce parere are lumea.

P.S. Si eu as fi facut la fel. :)

Pai incerc sa-mi ocup timpul pana maine :P .

Link către comentariu

Crede-ma iti inteleg perfect emotia. Nu te mai stresez cu intrebari. Te felicit pentru achizitie si precum spunea si colegul Teka asteptam poze. :)

Si eu astept sa apara golfu V Variant ca s-o schimb pe brotacica mea :). In rest n-as da-o pentru nimic in lume :P

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

Bun venit,in primul rand.chiar ca un vis implinit(asa gandeam si gandesc ,legat de a mea ).nu pot decat sa-ti urez sa ai parte numai de km cat mai multi si fara incidente.bafta multa :icon_cool:

p.s. asteptam poze

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sa o stapanesit sanatos!

sincer cand am citit la topicul tau un vis implinit ma jur am avut un gol in stomac! stiu ce am simtit si eu!

bucurate de ea cat mai mult si fara incidente!

Link către comentariu

Salut.Felicitari!S-o porti si sa te poarte sanatos!Ai ales o masina foarte buna si o iei la un pret bun!Cat mai multi kilometri doar cu benzina si ulei(la revizii) :)

Link către comentariu

Ti-a venit masina ? Nu ne incanti cu niste poze ? :D

Link către comentariu

A venit masina ! Am fost pana la Iasi s-o iau (eu stau in Bucuresti) - prilej de drive-test :icon_thumright:. Dupa 500 km facuti in week-end nu pot sa spun decat ca mi se pare perfecta ! O sa revin cu detalii , dar mai intai pozele :

1003010ui7.th.jpg

1003014ml0.th.jpg

1003015qr4.th.jpg

1003016cx2.th.jpg

1003017mm8.th.jpg

post-13391-1181507045_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu prea-mi dau seama cat de bine arata. Pozele alea nu puteai sa le faci mai mici ? :D

Glumeam. Serios acuma. Nu se vede mai nimic in poze. Calitate slaba + rezolutie mica.

Link către comentariu

sa mai incercam :)

post-13391-1181593344_thumb.jpg

post-13391-1181593463_thumb.jpg

post-13391-1181593484_thumb.jpg

post-13391-1181593574_thumb.jpg

Modificat de Miller1.6
Link către comentariu

Alta treaba. Acum imi place :). Arata foarte bine. Incepe sa-mi placa golful V hatchback. Toate urarile de bine din partea mea.

PS. Nu uita sa-ti completezi profilul.

Link către comentariu

@Inginerul: stii cum e cu hatchback-urile - daca nu ar fi nu s-ar mai povesti despre variant-uri :D La inceput au fost hatchback-urile, apoi apar si break-urile :D

Link către comentariu

Ai dreptate. Incepe sa-mi placa mult profilul masinii si spatele. Cred ca daca vor fi mai scumpe varianturile SH in germania o sa ma indrept sigur catre un hatchback :offtopic:. Deocamdata brotacica mea e la putere :ceuameni:.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!