Jump to content

Pachet Dynamic I

cata_76_isy
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Va rog mult sa ma ajutati cu informatii/sugestii referitoare la aceasta optiune disponibila. Urmeaza ca in 4 saptamani sa se fabrice masina iubitei mele :D si INCA mai putem modifica configuratia pentru a putea adauga aceasta optiune. Mentionez ca este vorba despre un Elegance 1,9 TDI, negru magic cu destule optiuni(are cam tot ce ii trebuie). Voi ce ati alege intre o configuratie "normala" cu pachet partial piele BEJ IVORY si una care sa includa PACHET DYNAMIC I...noi am vrea, daca se poate sa fie o combinatie de bej, bineinteles :D . Astazi am urcat amandoi intr-un RS si pot sa spun ca se sta excelent in scaunele alea cu profil sport si in plus mai si arata EXCELENT.

In speranta ca ne veti da cat mai repede posibil cele mai bune sfaturi, va multumesc anticipat.

PS: Daca cei care aveti deja aceasta optiune puteti posta si niste fotografii ar fi...super :D

Atasez poza cu Pachetul Dynamic I primita de la RVACARU:

post-1101-1192427665_thumb.jpg

Modificat de DRAPAR
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu nu cred ca scaunele sport de la pachetul Dinamic sunt cele de pe RS. Ar trebui intrebat. Ce e misto, intr-adevar, e volanul in 3 spite (atentie - nu cel de pe RS), imbracat in piele.

Link către comentariu

Salut,

Si eu am dat comanda de o Octavia II 1.9 TDi si am ales la insistentele dealer-ului pachetul dinamic I.Mai ales ca volanul e sport si e imbracat in piele. Am mers cu o Jetta care avea scaune sport si volanul de piele si m-a incintat pozitia la volan. Acum nu stiu daca scaunele de pe Jetta sunt si pe Octavia II. Oricum eu cred ca ai facut o alegere buna . Masina mea ar trebui sa vina pina pe 20 iunie. Daca mai poti astepta pina atunci o sa pun si poze dar cred ca cel mai bine e sa te duci la dealer si sa ii rogi sa iti arate o masina cu pachetul dinamic I. BAfta.

Link către comentariu

salut , eu am pachetul dinamic 1 pe masina si l-as alege si a doua oara, nu sunt chiar scaunele de pe RS, dar sunt un pic mai sport decat cele normale si merita daca iti place sa iei virajele mai in forta. In schimb persoanele care au calatorit in spate s-au plans ca scaunle ar fi cam tari. Volanul isi face toti banii dar ce regret este faptul ca nu am luat si comenzile pe volan pentru radio si telefon ( desi si asta este un lucru bun caci pot sa il tin de unde vreau fara sa deranjez ceva). daca vrei sa vezi cum arata poti sa imi dai un semn pe messenger.

Modificat de kok
Link către comentariu

• 2 months later...

Salut, Imi Vine masina in septembrie si am comandat la sugestia dealerului pachetul dinamic 1. poate posta cineva imagini cu scaunele si volanul, Multumesc

Modificat de amibbia
Link către comentariu

• 4 weeks later...

chiar n-are nimeni poze cu aceasta optiune.....sunt curios si eu cum arata

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut.eu am ales pachetul dinamic (scaune sport , tapiteria dynamic si volan in 3 spite).sunt super incantat de scaune, sunt perfecte.precizez ca nu am ales piele pentru ca nu exista posibilitatea ventilarii scaunului, si as fi transpirat in draci, iar scaunele nu sunt absolut de loc deranjante prin duritate.prima senzatie a fost ca dupa 3 ore de condus parca eram la fel de odihnic, nu amortisem de lorc.atentie pt cei care vor volanul in 3 spite si comenzi pe volan.NU EXISTA volan in 3 spite cu comenzi pe el.eu am bifat si comenzile, care sunt f utile si merita banii, dar volanul este cu 4 spite.

oricum, repet, scaunele sunt super.

Link către comentariu

Nu ai pierdut nimic, crede-ma. Am volan multifunctional si nu am folosit decat de maxim 20 de ori pana acum butoanele, in decursul a 2 ani de zile. Marea lor problema este ca sunt prost gandite. Sunt din cauciuc moale, care acopera ca o "prelata" comutatorul de dedesubt si trebuie apasate tare pentru a face contact. In plus, nu iti ofera nici feedback-ul necesar la apasare; tot timpul stai cu gandul ca trebuie sa il mai apesi inca o data sa faca contact.

Link către comentariu

Trebuie sa te contrazic sau mai degraba asta e opinia ta. Am masina de aproape o luna si folosesc zilnic comenzile de pe volan. Nu trebuie apasate tare (dar nu trebuie sa se apese involuntar cand manevrezi volanul) si feedbacul mi se pare foarte bun.

Sunt multumit de ele si la mine au fost "must have" printre optiuni, mai ales ca la vechea masina am avut un incident tocmai ca nu gaseam butoanele audio de pe consola centrala.

Singurul buton inutil mi se pare cel care stinge ledurile de pe volan (luminile de pe volan trebuiau legate doar la pozitia masinii). In locul lui putea fi un buton de comutare FM/CD.

Cheers!

Modificat de rempha
Link către comentariu

Si eu am volan cu comenzi radiocd pe care il consider util, dar cauciucul din care sunt facute butoanele mi se pare destul de fragil. Timpul ne va lamuri.

Link către comentariu

asa cum a zis un coleg mai sus NU exista volan in trei spite sport si cu comenzi de radio si tel

eu am luat pachetul sport, iar sprijinul lateral al scaunelor FACE TOTI BANII !! te tine f bine in curbe, nu te oboseste, iar mie cel putin imi da o senzatie sportivitate...

"dezavantajul" scaunelor sport este ca te dai jos mai dificil din ele....a, si cred ca nu gasesti huse pentru ele, desi daca le pui huse cred ca strici tot farmecul

cat despre bancheta spate este adevarat ca este mai tare dar nu cred ca o sa iti conduci masina de pe ele ....

Link către comentariu

va contrazic.cum sa nu fie volan cu trei spite si comenzi.si in configurator existe ceva de genul"volan multifunctional imbracat in piele pt. pachet dinamic 1".am vazut posturile voastre si am dat fuga la dealer pt. ca intamplator astept in max 30 de zile o O2 cu pachet dynamic si acest celebru volan mutifunctional sa'l intreb care'i faza.mi'a aratat comanda ferma inca odata,mi'a aratat configuratorul lor unde exista optiunea asta.nu avea poza sau masina in showroom cu asa ceva.vecinul in schimb are o jetta 2007 cu volan identic doar difera stema cu comenzi.intrizeci de zile o sa vad cine are dreptate si va promit si poze :Driver:

Link către comentariu

@gabie.....ne contrazici degeaba.unde esti tu acum, eu am fost deja.

oricum, trebuie stiut la comandarea masinii ca nu sunt optiuni compatibile.pentru unii volanul in 3 spite e mai important.pentru mine nu.

si da, merita 100%butoanele pe volan, chiar daca e cam tampita pozitionarea lor.nici pana acum nu am reusit sa inteleg care ar fi utilitatea butonului de iluminare a comenzilor, insa probabil ca nu dadea bine sa fie lasat :orb:

Link către comentariu

va contrazic.cum sa nu fie volan cu trei spite si comenzi.si in configurator existe ceva de genul"volan multifunctional imbracat in piele pt. pachet dinamic 1".am vazut posturile voastre si am dat fuga la dealer pt. ca intamplator astept in max 30 de zile o O2 cu pachet dynamic si acest celebru volan mutifunctional sa'l intreb care'i faza.mi'a aratat comanda ferma inca odata,mi'a aratat configuratorul lor unde exista optiunea asta.nu avea poza sau masina in showroom cu asa ceva.vecinul in schimb are o jetta 2007 cu volan identic doar difera stema cu comenzi.intrizeci de zile o sa vad cine are dreptate si va promit si poze :rolleyes:

asa am vrut si eu si, am vazut comanda, era OK, numai ca a venit FARA volanul dorit

BAFTA

Link către comentariu

@gabie.....ne contrazici degeaba.unde esti tu acum, eu am fost deja.

oricum, trebuie stiut la comandarea masinii ca nu sunt optiuni compatibile.pentru unii volanul in 3 spite e mai important.pentru mine nu.

si da, merita 100%butoanele pe volan, chiar daca e cam tampita pozitionarea lor.nici pana acum nu am reusit sa inteleg care ar fi utilitatea butonului de iluminare a comenzilor, insa probabil ca nu dadea bine sa fie lasat :orb:

Din pacate daca nu vrei sa fii dezamagit si inca mai poti schimba comanda..... , asta daca iti doresti volan in 3 spite. NU EXISTA AVIND COMENZI RADIO PE VOLAN. Oricum s-a discutat mult pe tema asta pe forum. Eu m-am trezit cu masina livrata iar consilierul de vinzari " cum masina nu are volanul in 3 spite la PACHETUL DINAMIC I? Eu ii zic da, acum ori nu stia ori m-a prostit , inclin spre a doua postura :-( oricum masina e super dar din pacate comenzile de pe volan sunt de tot cacatul pt ca nu sunt utile de loc. Nu puteau sa se inspire si ei de la Renault ? Asta e incerci sa te acolodezi sa butonezi pe volan....

Link către comentariu

Si eu m-am obisnuit mai greu cu comenzile de pe volan, dar am observat ca daca tin mainile pe volan "unde vor ei" sunt perfect ok. Nu stiu sa explic, mai nou tin mainile pe la "2 fara 10" si apas butoanele din prima fara ezitare si fara sa ridic/misc mainile pe volan, doar cu degetul mare de la mana. Pana la urma e chestie de exercitiu...

La masinile care vin cu kitul bluetooth pentru telefon, cateva butoane din partea stanga (printre care si "ciudatul" acela cu iluminat on/off) au functii legate de telefon.

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

fratilor in cazul asta sunt dezamagit rau.v-am zis ca vecinu' are o jetta 2007 cu volan identic in trei spite cu cel de la dynamic 1 skoda cu comenzi pe el doar difera stema si tinand cont ca sunt ambele din grp. VAG si nu vad de ce astia nu ar avea.azzi m'am dus la dealer si l'am luat la rost.asta probabil ca se scoata mi'a zis ca o sa mi'l scada din pret daca e asa.pai cum ma daca e asa yo dau banu'pe ce vreau nu pe ce imi oferiti.m'am sucit din NOUL LANCER diesel care cine a vazut'o stie ce spun si ma ardeti inainte sa vad masina.mor de ciuda.asta e.

Link către comentariu

Haha, nu e bine daca pleci din start cu remuscari... daca cel mai important lucru la masina e volanul cu 3 spite si comenzi, trebuia sa cauti si tu un Golf Sedan :D

Link către comentariu

nu volanul e problema ci lipsa de profesionalism a celui de acolo si faptul ca dupa ce ca astepti ca dupa o masina din high class tre' sa afli de la altii despre ce se poate si ce nu se poate pe ea.dupa lansare am fost cu un amic la un dealer mitsubishi din bonn sa vedem noul lancer.eram chitit sa ma dau la ea dar cand am vazut ca in romania se lanseaza la SIAB si chiar am fost s'o mai vad si aici dar am vazut ca importatorii ca sa nu mai vorbesc de dealeri nici macar nu au siturile actualizate cu modelele noi inclusiv LANCER m'am lasat.cel cu care am fost in germania are o O2 1,8 TFSI sasiu sport ,jante pegasus 17"elegance intr-un cuvant bestiala.cei 160 CP te baga in scaun,in curbe e stana de piatra si asa m'am hotarat la O2 dar la 1,8 m-a speriat consumul mai ales ca si eu am piciorul greu si tinand cont ca fac multi kilometrii nu suna bine 10L/100km si peste.masina avea pachet dynamic 1 volan in trei spite fara comenzi dar masina a luat'o din showroom din germania asa cum era si nu l'au interesat comenzile pe volan.asa am ajuns la skoda in romanika .105cp pt aici sunt suficienti pdg-ul e normal pt drumurile noastre pline de gropi, borduri,guri de canal suprainaltate,etc.dar optiunile raman optiuni.se platesc,trebuie sa ti le ofere sau sa te atentioneze ca nu sunt disponibile.pe RS la volanul sport le are asa ca tot nu inteleg.cat despre golf v prieteni NEVER.actual conduc golf IV masina de serviciu si ma pish cu bolta pe colegii care au cinceare din toate punctele de vedere.si unele si altele sunt echipate cu 1,9TDI 105CP dar nu se compara.

Link către comentariu

Si pe mine m-au prostit ca nu merge sa comand volan cu 3 spite impreuna cu comenzile pe volan. Nu regret ce nu le-am comandat, imi place volanul asa cum este, la telefon raspund de pe maneta de la stergatoare , iar cu radioul dupa ce faci destui km te obisnuiesti cu butoanele fara sa te mai uiti la el.

Link către comentariu

pe RS la volanul sport le are asa ca tot nu inteleg.

Bagi mana in foc ca exista Skoda Octavia 2 care are volan cu 3 spite cu comenzi pe el?

Link către comentariu

Salut.

Iti recomand cu toata sinceritatea pachetul Dinamic.As opta si pentru comenzi pe volan, cel putin la fete este mai de ajutor in trafic...

Link către comentariu

HAHA. Si tu esti turc? Nu intelegi ca NU exista comenzi pe volan la pachetul dinamic (volan cu 3 spite)? :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!