Jump to content

Seat Altea Xl

paul iovita

Postare recomandată

Salutare,

am un SEAT Altea XL 1.9 TDi 105 CP echipare STYLANCE plus dotari optionale : culoare metalizata,esp+eba,doua airbaguri suplimentare spate,senzori parcare spate si pachet iarna.

Nu am prea vazut modelul asta pe forum.Eu am deja 6000 km cu ea si in mare e ok. Daca vrea cineva impresii despre modelul asta,please intrebati .

Link către comentariu

Felicitari pentru alegere! O masina excelenta.

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Kilometri multi si fara probleme. ;)

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Pe forum esti primul posesor de Altea XL asa ca pune si tu niste poze sa o vedem si noi ;).

Link către comentariu

Am eu o intrebare:cum trage motorasul de 1.9 pe asa o caroserie mare?Si cate kg are masina in talon?

...si cat mai multe seat-uri la "Masina mea"cu poze!

Modificat de 1.6
Link către comentariu
Am eu o intrebare:cum trage motorasul de 1.9 pe asa o caroserie mare?Si cate kg are masina in talon?

...si cat mai multe seat-uri la "Masina mea"cu poze!

In talon scrie 1.519 kg . Pentru cat sunt eu de sportiv,motorul de 1.9 e ok si masina se misca bine. Vis-a-vis de motor am avut o singura neplacere ( daca tine intr-adevar de motor ) : nu avea carcasa de protectie ??? : aia din plastic,de protectie si antifonare. Nu am deschis capota in momentul in care a primit masina ( aveam oare de ce ? ) si nu am observat decat mai tarziu lucrul asta. Oricum,dealer-ul mi-a zis ca e " optional " ( cu toate ca nicaieri nu scria chestia asta ).Nu arata nicicum fara capac asa ca mi-am luat unul ( cam 300 RON ;) ) .

Sunt curios daca a mai avut cineva problema asta cu lipsa capacului ?

Joi dimineata plec catre Europa si o testez pe autostrada.Iti spun dupa aia ce parere am.

Vin si pozele,dar putin mai incolo ( trebuie spalata ). Ca si comentariu,daca stau la stop langa un BMW,lumea se uita la masina mea !!!

Link către comentariu
  • Administrator

XL XL dar PLUSul meu are in talon 1589kg (e si de la dotarile puse pe masina).

Legat de dusul la o tura : pot sa vin cu 30 kg de jucarii de plus sa le punem in portbagaj ? ;)

Link către comentariu

Pai..vb de antifonare..acum ca ti l-ai pus(capacul la motor) percepi vreo diferenta??:)eu zic ca nu...

;)

Modificat de 1.6
Link către comentariu
Pai..vb de antifonare..acum ca ti l-ai pus(capacul la motor) percepi vreo diferenta??:)eu zic ca nu...

;)

si tu acuma... :icon_thumright: ; important e ca am capac la motor !!! :Driver:

Link către comentariu

Cum te descurci cu ea in trafic?

Ai vizibilitate buna?

Ai vreo observatie negativa legata de condusul masinii?

Motorul ti se pare zgomotos?

Suspensiile cum ti se par?

Link către comentariu
Cum te descurci cu ea in trafic?

Ai vizibilitate buna?

Ai vreo observatie negativa legata de condusul masinii?

Motorul ti se pare zgomotos?

Suspensiile cum ti se par?

Inainte de XL am avut un Renault Clio . Mica,te descurcai usor prin oras. Cu SEAT-ul a trebuit sa ma obisnuiesc ceva vreme,dar acuma este perfect.Dimensiunea mai mare reduce intr-adevar optiunile de parcare in aglomeratie,dar repet,devine obisnuinta. Vizibilitatea sufera putin din cauza montantilor ceva mai grosi,dar nu atat incat sa zici ca iei curba orbeste.Ca motor si suspensie totul este ok,masina sta pe drum parca e lipita ( citeam undeva pe net ca are un sasiu peformant ).

O singura data m-am enervat ca auzeam prea tare zgomotul datorat vantului .Dupa ce m-am uitat la vitezometru mi-am dat seama ca aveam 160 km/ora si m-am linistit.Am avut mici neplaceri cu ea,le gasesti la rubrica SEAT / zgomote

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am si eu Altea XL !!! Eu mi-am luat reference alb 1,9 TDI. Inainte am avut Dacia 1310 timp de 15 ani! Am condus si alte masini. Seat Altea xl e avion. Are dotari super la un pret relativ mic. Nimic de reprosat in 1000 Km (facuti 100% in oras, in 2 saptamani) cat am cu ea. Inca nu m-am adaptat cu dimensiunea, asa ca la parcare tre sa mai cobor sa vad cat loc mai e pana in spate ! Din interior nu vezi decat "geam" ca sa zic asa. Adica, in fata, nu vezi botul indiferent cat ai ridica scaunul la sofer, in spate tot geam vezi. Dar cu binele te obisnuiesti repede! Fata de dacie, cu Altea, unde ma uit cu ochii acolo pun masina in trafic. Tre sa am mai multa grija. Acum eu ii feresc pe altii. Cu dacia altii ma fereau pe mine. Daa, nu exista comparatie. As vrea sa stiu cat de fiabila este.

post-11217-1178458529_thumb.jpg

Link către comentariu

Montantii grosi chiar reprezinta o problema mare. Cred ca lunar am vreo doua situatii in care mai aveam putin si luam pe sus vreun pieton ceva. Si nici la curbe nu e chiar lejer. Mai ales la cele strinse. Mai tineti o "privire" de rezerva fata de situatiile astea.

Si, apropo, normal ca se uita lumea la a ta, fata de bmw ca e mai frumoasa :lol:

Si la astea cred ca e aproape obligatoriu senzori de parcare spate cel putin :icon_thumright:

Link către comentariu

Era chiar un test cu vizibilitatea soferului in masina, iar touranul era pe 48 parca din 50 , cu altea nu era caci era mai vechi testul, dar cred ca tot cam pe acolo s-ar situa.

Sa te bucuri de masina si hai cu poze.

Cat te-a costat ddp?

Link către comentariu

se mai aude ceva de poze?

vrem si noi sa o vedem :D

multi km fara probleme :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!