Jump to content

The Black Passat

Auras

Postare recomandată

Salutare la toti posesorii de vw. De vreo saptamana de cand am reusit in sfarsit sa-mi gasesc masina dorita am aflat si de vw forum de pe google si sunt tare multumit de forumul asta.

Am luat un Passat din 2001 berlina 131 cai, negru, adus din Germania la sfarsitul lui 2006 si am si carte service. Am dat pe ea 11000 si vreau sa zic ca face pana la ultimul ban,are 150.000km si cred ca astia sunt la cum arata interiorul,volanul pedalele,tot. (P.s. vi se pare ca am dat mult)

Ca dotari tin sa mentionez in primul rand cele 6 trepte

-Climatronic

-scaune incalzite fata

-oglinzi electrice si incalzite

-geamuri electrice fata

Ce mi-ar mai fi trebuit era un bord comp,si un pilot automat, dar la cum merge masina si cum arata dotarile astea nu mai conteaza.

Planuri de viitor sa-i schimb distributia (si vreau sa-mi spuneti ce parere aveti despre piesele oferite pe forum -Volksman), folii negre pe geamuri,un Cd player care sa aiba exact culorile bordului cu rosu si albastru(daca stie cineva ceva modele si mai are si poze va rog sa mi-l recomandati, difuzoare spate,eventual un subwoofer si un amplificator, si abia dupa ce le pun pe astea si un set de jante pe 16 sau pe 17

Tin sa va mai spun ca am avut inainte opel astra caravan 1,7 dti-buna masina dar pasatul nici nu are grad de comparatie cu opelul in general,mai ales cei 131 cai- sunt o nebunie

Link către comentariu
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

25

• R_a_z_v_a_n

4

• Georgik

3

• rio

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

sa o stapanesti sanatos .. nu cred ca ai dat mult pe ea ... asteptam poze .. :( .. bine ai venit pe forum

Link către comentariu

Eu zic ca ai dat cam mult deoarece din descrierea data de tine masina pare a avea dotarile aproape minime pt acest model (cu exceptia climatronicului).

Modificat de Slider2006
Link către comentariu

11000 cu tot cu taxe si drum?Oricum daca esti multumit de ea asta e tot ce conteaza.Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Bine ai venit printre noi.

Sa stapanesti sanatos masina, fara evenimente nedorite. Datorita culorii vei fi nevoit sa o speli mai des...dar merita, mai ales atunci cand e curata.

Nu prea ai fost inspirat cand ai intrebat de pret, pentru ca este posibil sa primesti raspunsuri diverse...pro si contra. Retine insa ca este mai important este cum te simti tu in ea, cum iti place tie.

Cei 130CP si cutia cu 6 trepte sunt chiar o placere la condus(acum depinde ce masina ai avut inainte)...si-ti spun asta din propria-mi experienta.

Referitor la pret, pot sa-ti spun ca nu este cel mai ieftin(adica se putea si mai bine) dar nu este nici exagerat.

Controleaza neaparat nr de km ca sa afli valoarea reala.

Inca odata, bine ai venit pe forum.

Link către comentariu

De masina sunt super multumit si parerea mea ca are exact ce imi trebuie si pot sa contrazic pe oricine zice ca gaseste masina care sa arate ca asta si nerulata RO la baniii astia si cu 130 cai.Eu am fost plecat de curand in germania pe la Nurnberg si am venit fara masina. Ma ajungea 12000-12500 si era combi. Sunt de acord ca se putea mai bine da sa iau una rulata Ro cu cateva sute de mii de km si cu cativa proprietari in carte si cu un volan tocit de ieseau gaurele prin el-si chiar mai noua putin de ani.

N-O DAU NICI DACA IMI DA CINEVA 12000 PE EA CA NUMAI EU STIU CAT AM CAUTAT-O ASA

Link către comentariu

Felicitari pentru alegere.,eu zic ca pretul este bun.Bine ai venit printre noi.

Link către comentariu

auras sunt unii forumisti care traiesc intr-o lume de vis in care masinile sunt la preturi derizorii si oricit de putin ai fi dat tu pe ea ei ar fi cumparat-o mai ieftin sau gratis,deci nu te dezamagii de raspunsurile pe care o sa le primesti.

sa sti ca sunt si in rom masini intretinute si printre ele se numara foarte multe masini ale forumistilor,masini care oricind se pot compara cu cele aduse de afara chiar daca acolo au mers nemti,olandezi,etc si aici romani.

on topic excelenta masina, 6trepte sunt bestiale in ceea ce priveste distributia vezi ca se potrivesc toate de pe golf cu motor 116 cp si sunt mai ieftine cu mult.

mp3 iti recomand pioneer(eu am 2900) si cel mai ieftin este la intrare pe dr. sarii 350ron l-am vazut ieri

difuzoarele lui merg cel mai bine(depinde de pretentii.

restul o sa afli pe parcurs

bafta

Link către comentariu

numai adusul si asigurarea si texele pe drum si un sandvici acolo si poate o noapte dormit te costa vrea 600 euro...

Link către comentariu

Zilele trecute mi-am pus folii pe geamuri, nici foarte inchise-nici foarte deschise,neomologate,a iesit super bine,ca baiatul care le-a pus e tatic si nici macar nu a dat jos panourile de la usi,decat chederul ala de pe interior si le-a uscat cu un feon industrial. De afara nu se vede mai nimic in masina dar din interior super vizibilitate fata de cele care le aveam inainte pe opel(super dark black) acum am pus black simplu si am pus pe toate geamurile(laterale fata,laterale spate si luneta).

Acum masina arata parca de o mie de ori mai bine...o sa pun si poze zilele astea .

in ceea ce priveste distributia vezi ca se potrivesc toate de pe golf cu motor 116 cp si sunt mai ieftine cu mult.

Cum adica se potriveste de golf 116 cai si cu cat e mai ieftina ca eu am gasit pe cineva ca mi-o schimba (tot kitul) in 9 milioane cu manopera inclusa. Si e la un service bun care repara numai masini straine,si il si cunosc pe baiatul care e mecanic, numai ca e la Rm sarat. Cand o sa am urmatoarele libere plec acs sa o schimb

Link către comentariu
auras sunt unii forumisti care traiesc intr-o lume de vis in care masinile sunt la preturi derizorii si oricit de putin ai fi dat tu pe ea ei ar fi cumparat-o mai ieftin sau gratis,deci nu te dezamagii de raspunsurile pe care o sa le primesti.

sa sti ca sunt si in rom masini intretinute si printre ele se numara foarte multe masini ale forumistilor,masini care oricind se pot compara cu cele aduse de afara chiar daca acolo au mers nemti,olandezi,etc si aici romani.

on topic excelenta masina, 6trepte sunt bestiale in ceea ce priveste distributia vezi ca se potrivesc toate de pe golf cu motor 116 cp si sunt mai ieftine cu mult.

mp3 iti recomand pioneer(eu am 2900) si cel mai ieftin este la intrare pe dr. sarii 350ron l-am vazut ieri

difuzoarele lui merg cel mai bine(depinde de pretentii.

restul o sa afli pe parcurs

bafta

cu parere de rau tin sa te contrazic,deoarece eu cred k nu numai soferii sunt de vina pentru faptul k masinile din romania arata mai rau decat unele din germania,eu cred k drumurile,praful si pietricelele de pe sosea duc la nenorocirea masinilor,si nu in ultimul rand faptul k in romania se gasesc mai greu si mai scumpe piesele originale,ceea ce duce per ansanblu la deteriorarea masini mai repede decat in germania.

Link către comentariu

La nr de km. si dotari, adusa din Germania este un pret bun.Chiar daca eu unul am dubii in ceea ce priveste nr. de Km., daca masina merge bine nu vad de ce te-ai ingrijora.Ca fapt divers si eu am trecut de la astra caravan la passat si intr-adevar diferentele sunt mari.

Link către comentariu

Bine ai venit printre noi.

Super masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Pentru MP3 eu iti recomand un Kenwood(nu mai stiu exact de numirea, dar o sa revin cu ea), care e facut exact pentru VW, adica in rosu si albastru. Un prieten de-al meu a gasit in Germania si era 250 de euro. Pe langa mp3 are si bluetoth si usb. E super marfa.

Link către comentariu

Suuuupeeerrrr masina.....s-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!!!! F. buna alegerea, pretul e corect....e f. bine ca e nerulata in Ro....nr. de km sunt 90% sanse sa fie reali.....oricum nu-ti fa griji....e un TDI de la VW si cu asta am spus tot (merge 500.000 km lejer)!!!! Si io mi-as pune folie dark sau medium-dark pe toate geamurile laterale + luneta, dar nu stiu ce parere vor avea militienii despre chestia asta!!! :) MP3 eu am un Kenwood KDC-W4031 (inca nu l-am montat pe Passat, abia ieri l-am demontat de pe vechea masina) si ti-l recomand cu caldura, fiind o scula adevarata si in plus e toata iluminata in rosu & albastru!!!!! :) Io cand l-am luat a costat 5.500.000, dar acum este 450 RON :rolleyes: .... vezi poate intre timp au mai aparut si alte modele, cu USB si/sau bluetoth.... Distributia in 900 lei cu tot cum manopera este un pret excelent, deci nu mai sta pe ganduri!!! Vorbeamos... ;)

P.S.: Cand ai timp/chef, arunca un ochi si la Passatul meu mult ravnit....aici: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=25439

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

la 9 mil e binisor avind in vedere ca intra si manopera

dar sa fi atent sa-ti schimbe:cureaua,rola intinzatoare,rola ghidaj,pompa apa si neaparat amortizorul de vibratii

numai cu toate aceste schimbate poti fi sigur ca o sa fie ok

bafta

Link către comentariu

Azi am schimbat distributia si m-a costat 8 milioane cu tot cu manopera .(140 lei a fost manopera)

A si am stat langa mecanic pana a terminat cam 3 ore

A schimbat cureaua si mi-a pus una originala vw

pompa de apa

si vreo doua role dar nu stiu exact cum se cheama

Link către comentariu
  • 2 months later...

modificari ptr viitor:

-un cd player cred ca un sony gt 414,sau un pioneer ceva in jur de 4-5 mil,boxe spate,un sub si o statie pt bas

-jante mam nuovo pe 16 sau poate pe 17(costa mai mult si gumele pe 17,dar am auzit ca te zdruncina cam tare si trag mai tare de toate subansamblurile-Planetare,brate,ambreiaj,etc)

-carcase cromate oglinzi,eventual si niste manere usi tot cromate,sa afum stopurile pe spate

-oricum modificarile o sa le incep in 2-3 luni ca m-a dat pe spate ca am schimbat tot kitul de ambreiaj acum 2 luni si am dat 23 mil,m-a cam dat inapoi cu banii

Cd playerul o sa-l iau zilele astea,voi ce-mi recomandati

Link către comentariu
Guest somebody
sa afum stopurile pe spate

Lasa stopurile pe spate asa cum sint! ;) Daca le afumi, iti doresc sa intre unu cu un tir sau ceva asemanator in tine din spate, pentru ca nu te-a vazut cind ai pus frina!!!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumoasa masina, am vazut-o prin oras, s-o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite! Apropo unde zici ca ai schimbat distributia?

Link către comentariu

Eu nu cred ca ai dat mult pe masina,dar nici nu cred ca aia sunt km reali.

Cat despre modificarile pe care vrei sa le faci,eu iti recomand un mp3 ALPINE,sunt cele mai bune,crede-ma si cat despre afumarea stopurilor,mai bine le lasi asa.

Nici carcasele de la oglinzi si manerele usilor mie nu-mi plac cromate.Passat-ul e o masina mai eleganta si tot chrom-ul ala mie imi aduce mai mult a briz-briz!

S-O STAPANESTI SANATOS SI FARA INCIDENTE!!! :lol:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

zilele aste masinuta a primit un cd mp3 sony gt310,un suwoofer magnat si in cateva zile astept un amplificator,ca am avut unul dar l-am dat inapoi ca era model vechi si proprietarul cerea prea multi bani,a si am reusit sa fac si niste poze cu tel.........urmatoarea modificare vor fi jante pe 16 inch,ceva cu negru,as pune si pe 17 dar nu vreau sa fie prea rigida masina si nici sa incep sa schimb articulatii

post-11369-1184337239_thumb.jpg

post-11369-1184337368_thumb.jpg

post-11369-1184337496_thumb.jpg

post-11369-1184337534_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Azi masina a primit cadou o instalatie de xenon,abia astept sa vina seara sa vad cum arata.Am cumparat xenoanele de la Baracuda si au fost montate de Cipos(am facut un drum special pana la Bucuresti,doar ptr xenon) ,care s-a miscat super repede,astept sa vina noaptea si dupa pun si poze si o sa fie si un feedback presupun.Totodata baietii mi-au verificat si km care sunt REALI in momentul asta 159.000 (destul de putini ptr o masina din 2001)

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari pt. xenon.

Este o investitie pe care sunt sigur ca n-o vei regreta niciodata.

Sa stapanesti sanatos Passatul si la cati mai multi Km.

Razvan

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!