Jump to content

Black Beauty

Zyx

Postare recomandată

Asa... dupa ceva vreme, am decis si eu sa imi prezint masina...

A venit dupa mai bine de 4 luni!!! de asteptare... dar e totul mai bine decat ma asteptam! Deci, a meritat asteptarea - cel putin din partea mea.

Este un Vw Polo 9N3 GTI, motor 1.8T, cutie in 5 trepte, 3 usi.

Nu o sa insir decat niste dotari pe care eu le consider "mai de luat in calcul" pentru asemenea masina, cum ar fi:

- Jante aliaj usor “Denver” 6

post-7173-1172334989_thumb.jpg

Modificat de voinea
Link către comentariu
  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zyx

52

• Bogdan_wrc

21

• godoroja

6

• TIR

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

In sfarsit... au aparut detaliile monstrului :) . Masina care bate multe altele cu pretentii. Chiar ma gandeam ca nu o vazusem in aria "Masina mea". Fa-i o adaptare sa mearga cu Red Bull...ii da aaariiipi. Super tare masinuta si dotarile...de modificari numai zic. Iar cum fugee.... Cand o sa ai ceva bani, ma gandesc ca niste scaune mai sport ar da bine. Ai gasit jante sub 6 kg? Ce greutate are? Ai cantarit-o?

Felicitari Zyxu'

Modificat de Rapier
Link către comentariu

Felicitari de masina :P

Mica, mica, dar fuge rau :)

Dotari ai destule :( .Planurile de viitor nu sunt deloc rele.Faci un lup in piele de oaie ;)

Cati mai multi km fara probleme :(

Link către comentariu

Multumec pentru aprecieri!

Masina cantareste exact 1200kg cu jumatate de rezervor (cantarita).

De jante, ce sa zic... am gasit si la 5kg/bucata, dar cel mai bun compromis sunt OZ (fie ele si Ultraleggera - insa prefer Crono HT - imi par mai agresive/sportive).

Scaune, inca nu m-am gandit... Ce as pune pe masina costa mai bine de 2000euro/bucata (dar au 2kg/bucata) deci... Parerea mea este ca decat 2 scaune de genul ala, mai bine alta turbina (evident, mai mare) :)

Puterea mi s-a parut cam mica la felul in care fuge masina... dar, pana la urma pe strada trebuie sa se vada, nu pe hartie.

Consumul pe care il are masina (acum, cu mofidicari) este ~ 11,5 in oras. In afara inca nu am avut ocazia sa verific...

Modificat de Zyx
Link către comentariu

ia priviti...micul diavol negru.... frica multora...si eu cand am cunoscut acest cuplu zyx+GTI am ramas surprins de performantele masinii, desi pana sa o vad..eram ...sa zicem..neincrezator ;)

soferul stie bine sa struneasca caii putere..si se vede / s-a vazut asta. plus ca e un om de nota 20 :)

sa o stapanesti sanatos, sa iti fuga cel putin la fel cum face acum, si pune pe labe masini mult mai mari si rele :(

2 intrebari am:

1 . pret total DDP

2. unde vei monta gauges? daca in montant A, cum se vor descurca cu airbagul?

3. cred ca stii deja ca multe airbaguri atarna greu, dar prespun ca ai tinut mult la siguranta...avand in vedere si ca este o masina cat de cat mica...

oricum, arata foarte bine, (vrem pozeeee), fuge foarte grav.... ce mai vrei?

....mai mult....din amandoua.. :(

succes...

Link către comentariu

LOL! Bogdane, multumesc! Nu e chair asa cum spui tu... Masina fuge bine, dar imi place mai mult sa zic ca stau un pic in fata sau sunt langa anumite masini mai puternice si de ce nu, cu pretentii mai mari... Dupa mine e in felul urmator: daca nu incerci, nu stii! Multumesc pentru parere! Chiar, asa sunt multi, sunt neincrezatori... pana vad care e treaba :P

Raspunsurile la cele 2 intrebari ale tale:

1. Sa spun in felul urmator: pretul masinii ddp(cu toate optiunile pe care le-am enumerat mai sus) este cu 2-300 de euro mai mult decat costa (ATENTIE!!!) un Seat Ibiza FR (deci acelasi motor) CHEALA - fara nici o optiune!!! Mai exact, in jur de 20.000 euro.

2. Ceasurile vreau sa le montez pe un suport special care va fi in locul unui spatiu de depozitare ce se afla deasupra consolei... unde incap doar 2. Inca 1 nu stiu unde, inca... ma mai gandesc.

3. Din mai multe motive am luat tot ce se putea in materie de siguranta. Masina are 10 airbaguri. Da, sunt grele, sunt constient de asta , dar mai constient sunt de faptul ca, daca - Doamne fereste! - se intampla ceva sunt mai bine... "pazit"! Cu toate ca nu le-am luat ca sa le ... folosesc! :P

Si, ce mai vreau... sper la anul, pe vremea asta, la un hybrid k04. Cred ca undeva intre 250 si 280 e mai mult decat de ajuns pentru masina. Dat fiind cum fuge masina mea acum, la numai 180-190.

Modificat de Zyx
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos & sa ajungi unde vrei cu ea ! O intrebare totusi ma macina : Care este blacklist-ul tau? :P Nu ma supar daca refuzi intrebarea, eram doar curios pentru ca am auzit numai de bine de tine si de masina. Succes in continuare & toate cele bune.

Link către comentariu
  • Administrator

:P

Hmmmm , impresionanta masinuta si deosebite dotarile ! S-o stapanesti sanatos si fara probleme . Ceva poze ?

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos & sa ajungi unde vrei cu ea ! O intrebare totusi ma macina : Care este blacklist-ul tau? :P Nu ma supar daca refuzi intrebarea, eram doar curios pentru ca am auzit numai de bine de tine si de masina. Succes in continuare & toate cele bune.

Multumesc!

Sincer... "blacklist-ul" are 2 parti: inainte de soft si dupa. Inainte de soft (dar cu evacuare) eram ceva in genul Golfului V GTI. M-am dat cu vreo 3 si a fost cam acelasi rezultat... Cam o masina in fata... eu. :P Si, tot aici (inainte sa pun softul), am fost cam la 2 masini in spatele lu' Zgaiba, Mihai (BBMu'), Civic TypeR, Ford Focus ST(2006) si un anumit Renault Clio Sport (acesta din urma, fiind cam cu 3-4 masini mai in fata). Toate aceste rezultate fiind la 400m.

E, dupa soft, treaba s-a cam schimbat. Desi am softul de ceva vreme (3-4 luni) inca nu m-am decat cu Clio-ul, pe care l-am batut cam la 2 - 2masini si un pic.

Parerea mea este ca acum sunt undeva ca un Golf V GTI (cu soft si evacuare)... chiar un pic in fata pana pe la 200, unde isi spun cuvantul inertia, motorul mai mare, cutia si in unele cazuri, aerodinamica (OctaviaRS). Asta din mers. Ca dupa loc, depinde de sofer... Mai astept, pe unul, pe altul cu care sa ma dau sa vad care e treaba... Spun foarte clar ca pana acum nu m-a batut nici un Golf GTI/Leon FR/Octavia RS (cu modificarile de riguare) dupa loc, pe distanta de 400m. Vreau sa nu se inteleaga gresit: 1. nu sufar 2. ma dau cu cea mai mare placere. Sincer, astept oricare din masinile enumerate mai sus care sa imi dovedeasca contrariul (sa spun asa :P ), plus, ca, daca este sa luam raportul kg/cp, nu prea sunt in avantaj...

Modificat de Zyx
Link către comentariu
LOL! Bogdane, multumesc! Nu e chair asa cum spui tu... Masina fuge bine, dar imi place mai mult sa zic ca stau un pic in fata sau sunt langa anumite masini mai puternice si de ce nu, cu pretentii mai mari... Dupa mine e in felul urmator: daca nu incerci, nu stii! Multumesc pentru parere! Chiar, asa sunt multi, sunt neincrezatori... pana vad care e treaba :P

Raspunsurile la cele 2 intrebari ale tale:

1. Sa spun in felul urmator: pretul masinii ddp(cu toate optiunile pe care le-am enumerat mai sus) este cu 2-300 de euro mai mult decat costa (ATENTIE!!!) un Seat Ibiza FR (deci acelasi motor) CHEALA - fara nici o optiune!!! Mai exact, in jur de 20.000 euro.

2. Ceasurile vreau sa le montez pe un suport special care va fi in locul unui spatiu de depozitare ce se afla deasupra consolei... unde incap doar 2. Inca 1 nu stiu unde, inca... ma mai gandesc.

3. Din mai multe motive am luat tot ce se putea in materie de siguranta. Masina are 10 airbaguri. Da, sunt grele, sunt constient de asta , dar mai constient sunt de faptul ca, daca - Doamne fereste! - se intampla ceva sunt mai bine... "pazit"! Cu toate ca nu le-am luat ca sa le ... folosesc! :P

Si, ce mai vreau... sper la anul, pe vremea asta, la un hybrid k04. Cred ca undeva intre 250 si 280 e mai mult decat de ajuns pentru masina. Dat fiind cum fuge masina mea acum, la numai 180-190.

fata de altii ai o modestie...demna de tot respectu' ;)

de...deci gauges le montezi asa cum am crezut...merci...

iti doresc sa ti se indeplineasca tot ce iti doresti.

numai bine ;)

asteptam pzoe ....:)

Link către comentariu
aso stapanesti sanatos!

superba masinutza si fuge foarte grav :)

Multam! Si, te astept - sa ne vedem pe strada... :) :P

Link către comentariu

Felicitari si de la mine.Singurul minus (pe care il resimt si eu) e lipsa tractiunii integrale care te limiteaza un pic avand in vedere ca vrei sa o faci racheta.

Link către comentariu

Hai ca la Golf GTI nu puteau pune ca e vb de traditie ( adica de marketing cum zicei si tu zGb) dar la Polo ar fi fost tare sa apara...cred ca ar fi fost o lovitura grea pt masini mult mai scumpe si mai ineficiente.

Link către comentariu

Mersi pentru felicitari! Adevarul este ca deja simt nevoia de "mai multa" aderenta, in unele cazuri. Astept sa vad cum o sa decurga lucrurile - pana la urma exista diferential cu alunecare limitata, insa pana acolo mai sunt multe de inlocuit (jante, bare de rigidizare, stabilizatoare) pentru a gasit acel compromis.

Oricum, ce mai, daca ar fi fost Polo 4x4... era bomba! Ma rog, pana una alta, chiar ma multumesc de ea asa cum e... :)

Poftiti o prima sesiune de poze...

...

post-7173-1172431737_thumb.jpg

post-7173-1172431743_thumb.jpg

post-7173-1172431749_thumb.jpg

post-7173-1172431753_thumb.jpg

post-7173-1172431758_thumb.jpg

post-7173-1172431764_thumb.jpg

post-7173-1172432006_thumb.jpg

post-7173-1172432051_thumb.jpg

post-7173-1172432055_thumb.jpg

post-7173-1172432059_thumb.jpg

post-7173-1172432214_thumb.jpg

post-7173-1172432220_thumb.jpg

post-7173-1172432293_thumb.jpg

post-7173-1172432300_thumb.jpg

post-7173-1172432305_thumb.jpg

post-7173-1172432309_thumb.jpg

post-7173-1172432317_thumb.jpg

post-7173-1172432321_thumb.jpg

Modificat de Zyx
Link către comentariu

noroc colegule :) :) . Nu comentez eu, stii cam ce as zice. Astept insa sa vad live. Va convoc eu pe voi.... :) . Chiar vroiam sa te intreb de ce nu te arunci cu un topic despre "conserva" :) :lol: . Sa traiasca galatiu` :lol:

Link către comentariu
... de ce nu te arunci cu un topic despre "conserva" :lol: :) . Sa traiasca galatiu` :)

LoL!!! conserva, auzi la el! A venit conservata din fabrica, eu nu am facut decat sa o desfac - sa vad ce e inauntru, sa arat lumii! :lol:

TRAIASCA! ! !

Link către comentariu

ff tare masina:)) eu zic ca ar fi bine sa pui si o bara spate de GTI Cup :rolleyes: ca da bine... rau

Link către comentariu

zyx , succes la modificari

daca cu turbina k03 faci multe victime, cind pui k04 sigur nu o sa mai vorbeasca nimeni cu tine :P

si nu uita / neglija LSD din lista de modificari

Link către comentariu

zyx, cu bomba aia mica si K04 pus pe ea...iti pierzi prietenii...sa stii :P cum zice bbm-u... GTI fie el mai sau mic rullz :P

dupa ce ai mancat vRS..ne anunti, da? :P ca tot il vei manca...

Link către comentariu

Bara de Cup imi place in primul rand pentru ca este mai agresiva (parerea mea ca este cea mai agresiva dintre toate: GTI - golf si polo, R32), plus ca ar ajunge mai mult aer la intercooler. :P Si spatele e mai "altceva", dar momentan sa vad fata schimbata!

Turbina, sincer, as vrea sa o schimb undeva dupa anul viitor, deci, mai dureaza! Sa fiu eu sanatos! :P

Astept pe cineva sa isi puna LSd sa vad cum se comporta - plecare, curbe, mers cotidian, sunete suspecte... Ma tenteaza foarte mult, chit ca dupa aceea o sa fac intoarcere din 5 miscari, nu cum ne-au invatat la socala, din 3! :P

Link către comentariu

mda... stau si ma gandesc ce modificari faceti la masini si acum vreo 2 ani cand a aparut gti-ul facusera aia de la mine de la reprezentantza... unul cu tot ce vroiai si nu vroiai pe el inclusiv LSD :P acuma masina nush la ce fotbalist de la rapid este...

Din cate stiu eu nu au avut probleme cu ele :P decat ca au ramas odata blocata usa in rest nu era probleme de sunete sau altceva:)

Link către comentariu
...Roadrunner...

S-o alergi sanatos ... si la cit mai multi cai :)

PS: Bre' nenea asta zicea de LSD (Lambo Style Doors). Acu' ... lasa si tu cititu'-n graba si fi atent la ce scrie lumea... ca dupa aia iti ies vorbe ca nu te pricepi. Numai la diferentiale autoblocante iti sta capu' ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!