Jump to content

Golf Variant "Ocean" 1.9 TDi AXR

DANNY VW

Postare recomandată

Pai sa va prezint noua mea "jucarie", este un Golf Variant ca oricare altul (asta pentru putin timp :( ), originar din Frankfurt, cu motorizare 1.9 TDi AXR 101 cai, cutie 5 trepte si rulaj 89.400 km. Ca dotari nu e prea "bogata" insa am urmarit mai mult latura safety: ESP, 6 airbags, AC manual, geamuri si oglinzi electrice + incalzite. Pretul in Germania a fost de 7000 euro, iar in tara cu toate "birurile" platite (vama, RAR, RCA, inmatriculare etc.) am ajuns la 8700, un pret mai mult decat acceptabil zic eu in conditiile in care anul de fabricatie este 2005 si motorul respecta normele de poluare EURO 4. Pana acum singurele modificari aduse au fost un radio-cd cu MP3 Panasonic si o alarma Phantom, dar pe viitor o asteapta o crestere de putere (poate chiar la Dragos :) ), niste jante de aliaj + cauciucuri de vara, un set de faruri care sa includa si proiectoare de ceata (ca momentan nu are) + "Angel Eyes" si multe alte "bunatati", asta daca e cuminte si nu face pe nebuna ! :P :)

Si un prim set de poze :

pc303877ls3.th.jpgpc303879qi8.th.jpgpc303881fv0.th.jpgpc303882ou2.th.jpgpc303883ev5.th.jpgpc303884wh8.th.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos :(. Ai acelasi motor ca mine, si dotari asemanatoare. E cumva editia Champ ?

PS: Capacul motorului asa a venit ? Ca e o idee interesanta :).

PPS: Foarte curat la motor :). A mea e plina de praf pe acolo :P.

Modificat de unknown_web
Link către comentariu

Multam de apreciere ! E editia "Ocean" si asa a venit cu capacul ala la motor, care e curat gratie fostului proprietar, un directoras la o banca. :)

Link către comentariu

Ce model e HU-ul Panasonic ? Eu am CQ-7301N :D. Ce fel de vopsea crezi ca e cea de la capacul motorului ?

Link către comentariu

La lumina naturala e alb, dar nu stiu daca e Candy White sau alta, cert e ca arata putin sidefata poate si de la faptul ca e pe plastic. La MP3 trebuie sa ma uit exact ca nu am retinut tocmai din cauza denumirii incalcite :D Si o sa pun si poze cu el.

Link către comentariu
  • Administrator

:) Inca un Variant in randul nostru . S-o stapanesti sanatos si fara probleme .

Link către comentariu

frumos, sa-l stapanesti sanatos ;) .Totusi, la cele din 2005, bordul nu trebuia sa aiba cadranele ca la Bora?

Link către comentariu

Acum depinde ce nivel de echipare era, a mea figureaza ca BASIS in carte pe acel colant de identificare. ;)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Multi km cu ea fara evenimente. Tine-ne la curent cu imbunatatirile ;)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Cateva poze cu masina de la intalnire si din interior. A primit folie 3M Panther pe geamurile laterale 50% (mai putin cele fata) si luneta 25% si un cat-kit Blue Radio cu bluetooth, ambele "lucrari" facute la Automatic GVA. :banghead:

copyofp1130380vwtj1zp4.th.jpgs3700145wc3.th.jpgs3700147xh3.th.jpgimg3464editedpg1bx8.th.jpg

s3700207vr7.th.jpgs3700209iv2.th.jpgs3700194xt6.th.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am fost sambata la un amic pentru o scanare de rutina si masinuta a iesit fara erori ! :) Tot el mi-a spus insa ca trebuie sa schimb discurile de frana si implicit si placutele si vroiam sa va intreb de unde imi recomandati sa le procur si mai ales ce firma, asa orientativ macar.

Link către comentariu

sa te bucuri de ea man... io am vopsit singur capacu ala de la motor, da nu m-am gandit sa-i fac poze... foarte frumos variantul...

Link către comentariu
Am fost sambata la un amic pentru o scanare de rutina si masinuta a iesit fara erori ! :) Tot el mi-a spus insa ca trebuie sa schimb discurile de frana si implicit si placutele si vroiam sa va intreb de unde imi recomandati sa le procur si mai ales ce firma, asa orientativ macar.

s-o stapanesti sanatos cu cheltuieli minime!

cum adica sa schimbi placutele si discurile?

eu am schimbat placutele pe fata la 123k, iar discurile si placutele pe spate sunt bine mersi.

ai verficat km?

Link către comentariu

Da, trebuie schimbate pentru ca face figuri cand iau piciorul de pe frana la semafor, de exemplu, spatele se lasa ca si cand masina ar fi ramas aplecata in fata. Mecanicul la care am fost mi-a spus ca sunt uzate discurile, iar placutele mai au putin si ele. Iar kilometri sunt reali, nicio eroare in rest cum am mai spus.

Link către comentariu

chiar nu ma prind...

ce legatura are cu lasatul???

eu inteleg ca daca masina este aplecata in fata, spatele implicit se ridica :D

nu pricep! :huh:

Link către comentariu

si eu mi`am schimbat discurile...masina a stat in Ger 6 luni si le`a patruns rugina si erau in unele parti gropi.dezastru la franare(era frana buna) dar volanul :blink: ..... am actionat la un service cunoscut in alba la mine...3 milioane a fost totul.2 mil discurile + inca 1 mil placutele. :blink:

Bafta !!!

Modificat de Brabus
Link către comentariu

@VEKAU : Nu stiu de la sa mai cred ca ar fi, o sa ti-o dau o tura la intalnire sa vezi exact cum face. :vaidecapulmeu:

@Brabus : Pe manopera cat ti-au mai luat ?

@theo : Multam frumos. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

hai sa facem o data intalnirea aia!

oricum trebuie sa discutam,pentru ca ce ti-au spus unii si altii zau daca se leaga.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Tnx, aia e o componenta a car-kitului cu Bluetooth pe care am volumul si un "smart button" (cum ii spun ei :D ) cu care pot sa raspund si sa nu se auda in masina in caz ca am pasageri. :D

Link către comentariu

Din plictiseala am mai facut o mica sedinta foto cu masinuta astazi :(

s3700181zf1.th.jpgs3700182zk5.th.jpgs3700183kw6.th.jpgs3700184sl6.th.jpgs3700186by2.th.jpg

s3700187yo2.th.jpgs3700188um4.th.jpgs3700189kj2.th.jpgs3700191lq9.th.jpgs3700194ex8.th.jpg

s3700195wj7.th.jpgs3700190cz3.th.jpgs3700192be5.th.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Niste poze facute de un amic la intoarcerea de la Tuning Days :lol: :lol:

img2111ti4.th.jpgimg2112an5.th.jpgimg2120zf8.th.jpg

img2121pv2.th.jpgimg2122xx8.th.jpgimg2126qc4.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!