Jump to content

Tipuri motoare 1,9 TDI pe Noul Leon

Barbanero
 Share

Postare recomandată

Sunt nevoit sa startez acest topic din mai multe motive:

1. Am avut o problema la motor inca din prima suta de km ( link )

2. Am remediat problema prin resoftare ECU( flashuire ) la Metrotehnica ( super baietii.. in special Culy ...mii de multumiri)

3. Am inteles ca de fapt sunt doua versiuni de update ( 1.1, 1.2 sau CD11,CD12 de la Seat ) - am aflat de aceste update-uri dupa operatie asa ca nu stiu nici eu ce versiune am acum, dar o sa aflu

4. Seria motorului meu este BXE

5. Poate mai sunt si altii cu probleme asemanatoare cu ale mele

Concluzia .. haideti sa facem un recensamint de 1,9 TDI pe Noul LEON

1 Barbanero -- 1,9 TDI -- BXE

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Imi pare rau de problema ta...

Cristi_fx - 1,9 TDI BKC

si pana acum nici o problema grava

Link către comentariu

• 8 months later...

1.9TDI 105CP 250NM Stylance - nici o problema la motor, doar ceva greierasi... 2500 km parcursi

Cip

Modificat de hutiucip
Link către comentariu

1.9TDI 105CP 250NM Stylance - BXE - masina livrata in octombrie 2006, nici o problema nici la motor nici in alta parte, 8000Km.

Din cite am povestit cind am preluat-o cei de la Letady din Baia Mare mi-au povestit de problema cu trepidat-ul intre 2000-3000 si ca masina deja a venit cu update-ul facut, ca atare in Romania inca nu i-au facut nimic.

Nu stiu daca e relevant, dar de cind o am a vazut doar motorina Sprint Diesel de la OMV, si de obicei aceleasi 2-3 statii care sunt super OK.

Modificat de RemusP
Link către comentariu

Atasez o lista cu toate motoarele de pe Noul Leon.

Link către comentariu

:offtopic: Ce motor este cel de 1.4 si 125 cai?

Link către comentariu

Cred ca e noul motor 1,4 tsi doar cu turbina, fara compresor. Nu stiam ca s-a lansat si pe leon, ar fi interesant de vazut.

Later edit: Nu apare nici pe seat.com, nu cred ca exista pe Leon motorul asta, nici celelalte 1,4 tsi nu sunt.

Link către comentariu

Later edit: Nu apare nici pe seat.com, nu cred ca exista pe Leon motorul asta, nici celelalte 1,4 tsi nu sunt.

Exista o coloana in fisierul ala care se numeste "Monting Ti" :) - cred ca se refera la data de la care sunt disponibile motoarele astea. De ex la 1.8 tfsi scrie 06/07 - iunie 2007, ceea ce mi se pare ok. La 1.4 Mounting Time este 11/07 - adica din noiembrie o sa apara si pe seat.com. Sper sa nu ma insel. Oricum interesanta optiunea... 1.4 tsi, 125 bhp, cutie 6 viteze...

Link către comentariu

Da, confirm... "Mounting Ti" = Mounting Time si reprezinta perioada in care s-au produs Leonuri cu motorul respectiv.

CAX-ul e un motor TSI din viitor :) care se va monta incepand din noiembrie pe Leon, Altea si Toledo.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

1,9 tdi 105cp, 34,000km cumparata in nov. 2005 probleme cu torbina acum e in service

cred ca e gata. Am inteles ca turbinele sunt facute la noi sau la unguri si cam pica pe capete.

Mai stiu doua cazuri cu turbina sparta la acelas tip de motor in cluj, la 25,000km si 43,000km.

Nu se compara cu cele de la leonul vechi care erau mai bune spun cei din service

Daca auziti zgomote si nu fluieratul normal de turbina rapid la service , pt ca altfel riscati sa ramaneti fara ulei

la motor si....

Link către comentariu

1.9 Tdi BXe 10250km pana acum. ieri am schimbat toate filtrele la ea. Nici o problema la motor pana acum (doamne fereste)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!